2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

arkadaslarrrrrrr yardimmmmmmm ben bu gögüs sertleşmediylee gögüs büyümesii srasindakii farkıı anlayamıyorumm.adete 2 gün var.gögüslerim büyüdü sama sertt degill

tubisimmmmm hadi nerdesin catladim meraktan...

geldim kuzumm malesef keseyi göremedik kan değerim 260 doktor geç döllenme olabilir dedi hasta olucağı benzemiyosun dedi ama içimde umut yok sanki pazartesi testi tekrarlicaz eger 500 550 lerde çıkarsa sorun yok kısmet bakalım hakkımda hayırlısı...

canim benimmm bence bu sefer olacak Allahin izniyle sen kendine dikkat et sakin olumsuz dusunme emi.. bebisin tutunacak sana sımsıkı annesi ) guzel haberlerini beklicem kuzucummm..

canim benimmm bence bu sefer olacak Allahin izniyle sen kendine dikkat et sakin olumsuz dusunme emi.. bebisin tutunacak sana sımsıkı annesi ) guzel haberlerini beklicem kuzucummm..

inşallah cnmm okadar çok istiyorum ki ama içimde bi umutsuzluk var işte hakkımda hayırlısı umarım herşey yolunda gider doktor olabilir ded herşey pazartesi yaptıracağım kan testine bağlı

canım haydı hayırlısı bu sefer ınsallah sımsıkı tutuncak bebişin sana.benıme arkadaşımın o degerlerde cıkmıstı.suan 9 haftalık.rabbım yuzunu guldurur ınsallah busefer olumsu dusunme ne olur.

tubişimmm hülyammm nerelerdesiniz yaaaa....merak ettim sizi....tubişimden güzel haberler alacaz inşallahhhhh.....bekliom haberlerini canımmm....

tubişimmm hülyammm nerelerdesiniz yaaaa....merak ettim sizi....tubişimden güzel haberler alacaz inşallahhhhh.....bekliom haberlerini canımmm....

canım benim gelemdim hiç hafta sonu paso alışveriş yaptım.pazargünüde evdeydim cıktım azcık.bugunde pek iyi değilim.tansıyonum felan düştü.içim pır pır...sen nasılsın?

canım benim gelemdim hiç hafta sonu paso alışveriş yaptım.pazargünüde evdeydim cıktım azcık.bugunde pek iyi değilim.tansıyonum felan düştü.içim pır pır...sen nasılsın?

alisveris kismi superde tansiyonun nie dustu cnm simdi nasilsin? ben ii iste idare eder hayatla bogusuyoruz iste...birisi benim icin yesil elme okumus bebek olmasi icin persembe gunu yicekmisim ...cok sasirdim Allah razi olsun varya ilk defa tanistim kadinla gelinimizin ablasinin kayinvaldesi...etrafimda bole biseyi yapabilecek yakinlarim oldugu halde kimse yapmamisti...teyze cok sevdi beni :))) insallah olur ...

canım benim bırazcık sinir strese bağlı.pazar akşamı sinirlerim aniden boşaldı.sonra bugunde tansiyonum düştü uykusuzluk felan.allah razı olsun teyzeden.lnsallah duaları kabul olurda seninde göbüşün dolar.buarada tugba hıc gelmemiş.bugun test yapacaktı.ne oldu acaba?haberin varmı?

gecmis olsun canim dikkat et kendine...insallah hepimizin gobusu dolar canim benim...walla bende merak ettim sonucu ama gelmedi hic ara ara baktim bi haber varmk die ama yok maalesef hadi tubis daha fazla merakta birakma bizi...

sraycım haber veririm tabi

tuğba hiç üzülme değerin iyi bence bu sefer olacak... üzme bebişide
cnm ege r adet sonrası yapmış olsaydım evet normal ama benikinin üzerinden 10 gün geçmişti tek umudumuz geç döllenme ama kısmet bakalım :))
canım haydı hayırlısı bu sefer ınsallah sımsıkı tutuncak bebişin sana.benıme arkadaşımın o degerlerde cıkmıstı.suan 9 haftalık.rbbım yuzunu guldurur ınsallah busefer olumsu dusunme ne olur.
inşallah kuzummm inşallahhhhh
kuzum yaaa noldu sanaaa kıyamam dikkat et kendine bak havalarda yapar tansiyon düşüklüğü çok özledimmm siziii

ayyy cnm yaaaa ne güzellll bi dilek olmuşş yede bebek olsun can kan olsun inşallahhh :)) en kısa zamanda güzel haberler bekliyorummm sizdennn

şimdi gelelim bana dün iş yoğunlugu nedeniyle izin alamadım bugün aldım bugün gitcem yani dananın kuyrygunu bugün kopartcam hakkımda hayırlısıı bakalım ne çıkıcak ...

şimdi gelelim bana dün iş yoğunlugu nedeniyle izin alamadım bugün aldım bugün gitcem yani dananın kuyrygunu bugün kopartcam hakkımda hayırlısıı bakalım ne çıkıcak ...

bugunmü gidiyorsun canım test yaptırmaya.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.dularım seninle birtanem allahın izni ile herşey çok güzel olcak.
bizde kredilere bakıoz bakalım kesemıze uygun bir evde bulursak belki kredi çekeceğiz.inşallah maaşımdada düzelme olcak.dua edin benım için bitanelerim.

dualarim sizlerle cnmmm darisida bana olsun ohhh hepimiz ev-lenelim

internetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm
akşama görüşürüzzzz

internetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm
akşama görüşürüzzzz

ayyy canim benimmmm yaaaa bak goreceksin bu sefer hersey cok guzel olacak Allahin izniyle ....kendine cok ii bak emi optum haberdar et bizi...

Mrb kızlar.nasılsınız.sizlerle karşılaşamıyorum ama arada sayfayı takip ediyorum.tuğba canım hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına verir inş.kendine dikkat.hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…