• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım kusura bakma :) benim malesef kaybedeli 8 ay oldu :( ozamndan beri istiyoruz hiç korunmadık kırk bittikten buyana deniyoruz bişiy yok adetlerimde düzenli geliodu yanlız son 2 aydır düzensiz pcos çıktı bakalım bu ayda 27sinde olmam gerekiyodu yine gelmdi söktürücü kullanıyorum :( bide şöle bişiy war dr bana dediki muhtemelen kan bebekle eşin arasına dolmuştur oda bi şekilde kendini atmya çalışmıştır kanımca senin bebeğinde zayıf doğduğuna göre böle bişiy olmuş alabilr kanama hayatımı mahvetti zaten 5.5 ay boyunca hergün ilaç hergün dr hergün kontrol çok zorr ewladıyla sınamasın rabbim kimseyi

canım kusura bakma :) benim malesef kaybedeli 8 ay oldu :( ozamndan beri istiyoruz hiç korunmadık kırk bittikten buyana deniyoruz bişiy yok adetlerimde düzenli geliodu yanlız son 2 aydır düzensiz pcos çıktı bakalım bu ayda 27sinde olmam gerekiyodu yine gelmdi söktürücü kullanıyorum :( bide şöle bişiy war dr bana dediki muhtemelen kan bebekle eşin arasına dolmuştur oda bi şekilde kendini atmya çalışmıştır kanımca senin bebeğinde zayıf doğduğuna göre böle bişiy olmuş alabilr kanama hayatımı mahvetti zaten 5.5 ay boyunca hergün ilaç hergün dr hergün kontrol çok zorr ewladıyla sınamasın rabbim kimseyi

ne kusuru cnmm...;) benimde 8 ay bitti 23 agustosta dustu ama kasimda korunmayi biraktik...adetlerim hep 2-3 gun one kayiyodu ama bu sefer 3 gun gecikti sonrada hastalandim...adetin gecikmesine rahim kendini bebege hazirlio derler burda hep...bakalim kismet...kanamada kullandigim ilaclar zaten mahvetti walla...noral tup defekti bebegin beyin ve sinir sistemi gelisimiyle alakali biseymis 3 lu testte cikti amniyosentez yaptirdim...benden alinan sivi kirmiziydi herkesten sari sivi cikiodu...calisiodum bide rapor verdi dr...neden sokturucu kullaniosun test yaptinmi? ben adanadayim buarada...

eet canım yaptım malesef negatiff bu ay hormon tahlilleri yapılcak o yüzden faslada geçiksin istemiyorumm yoksa kullanmazdım :( benim ilkide böle olumuştu adet olmadım test yaptık kanda negatif söktürücü kullandım yine olmadım bi gittim hamileyim 1 hafta sonrada kanamam başladı zaten dr ilaç wermişti dursun die kesildi sonra giitimde kan rahim dışında birikmiş oldunu söle di işte doğuma kadar sürekli ara ara kanamam oluyodu okadar ilaca rağmen kesilmedi sonu bi türlü gelmedii :( diyolarki muhtemelen yerleşme kanamasydı kesince içerde birikti kesilmemesi lazımdı :( bilemiyosun ki işte nasip böyleymiş demekki yicek akmeği olmayınca doğmuyor inş meleklerimiz şefaatçi olurlar bize orda yüzümüz güler :)

Son düzenleme:
eet canım yaptım malesef negatiff bu ay hormon tahlilleri yapılcak o yüzden faslada geçiksin istemiyorumm yoksa kullanmazdım :( benim ilkide böle olumuştu adet olmadım test yaptık kanda negatif söktürücü kullandım yine olmadım bi gittim hamileyim 1 hafta sonrada kanamam başladı zaten dr ilaç wermişti dursun die kesildi sonra giitimde kan rahim dışında birikmiş oldunu söle di işte doğuma kadar sürekli ara ara kanamam oluyodu okadar ilaca rağmen kesilmedi sonu bi türlü gelmedii :( diyolarki muhtemelen yerleşme kanamasydı kesince içerde birikti kesilmemesi lazımdı :( bilemiyosun ki işte nasip böyleymiş demekki yicek akmeği olmayınca doğmuyor inş meleklerimiz şefaatçi olurlar bize orda yüzümüz güler :)

hmmm anladim cnmmm...rabbim tekrar yasatmasin insallah hickimseye...bizlerinde yuzunu guldursunn...ben cikiyorum cnmm...kendine cok ii bak insallah hersey gonlunce olur ...gorusmek uzere ...ben bu topikte oluyorum ama fazla giremiorum internetim yok cunku...cepten giriorum...ii geceler...

hmmm anladim cnmmm...rabbim tekrar yasatmasin insallah hickimseye...bizlerinde yuzunu guldursunn...ben cikiyorum cnmm...kendine cok ii bak insallah hersey gonlunce olur ...gorusmek uzere ...ben bu topikte oluyorum ama fazla giremiorum internetim yok cunku...cepten giriorum...ii geceler...

ii geceler canım dinlediğin için çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre wersinn :):) inş yakın zamnda ewlatlarımız kardeşlerini gönderirler bizee :):):) rabbime emanetsin hayırlı akşamlar :):)

kızlarrr galiba ben hamileyim bugün test yaptım pozitif cumarteside doktor randevum var herşey ozaman belli olucak haber verim dedim :)) çokkk heyecanlıyımmmmm :))

canımm cok sevındım rabbım hayırlısını versin teyze oluyorum yaşasınn.canım benım haberdar et bızı ve kendıne dıkkat et.

aminnnnn canim benim insallahhh...tamam kuzucummmm soleme hemen doktora git ondan sonra sole hatta hediyeni al bebis biberonu falan yildonumumuzun kalan hediyesi vermeyi unutmusum de :)))) bitanem benim cok sevindimmm inannn :)) buarada benim kocisde isten cikti evdeyiz artik kari koca oki ;)

canımmm hadı hayırlısı olsun teyze oluyoruz.cok ama cok sevındım.tugba ıcın.hayırdır canım neden cıktı esin işten hayırlısı olsun sizin içinde

canımmm hadı hayırlısı olsun teyze oluyoruz.cok ama cok sevındım.tugba ıcın.hayırdır canım neden cıktı esin işten hayırlısı olsun sizin içinde

evet yaaa cok sevindim bendeee...esim kendi isini kuracak bi arkadasiyla o nedenle cikti. insallah yapabilirler...hayirlisi artik...

inşallah canım benim .hayırlısı olsun.ne işi yapacak eşin?
sen nasılsın buarada canım.

ben iyiyim cnmmm sancim var biraz...esim mutfak vestiyer banyo dolabi dis cephe vs isi yapacak...bakalim insallah yapabilirler...sen napiosun nasilsin?

ben iyiyim cnmmm sancim var biraz...esim mutfak vestiyer banyo dolabi dis cephe vs isi yapacak...bakalim insallah yapabilirler...sen napiosun nasilsin?

iyiyim ne yapayım yemege gittim geldim.
herşey aynı.işten eve evden işe.akşamdan akşama evde temzilik yapıyorum.bitek camlarım kaldı.
onun dışında ruh halim karmakarışık.değişikim ..

iyiyim ne yapayım yemege gittim geldim.
herşey aynı.işten eve evden işe.akşamdan akşama evde temzilik yapıyorum.bitek camlarım kaldı.
onun dışında ruh halim karmakarışık.değişikim ..

afiyet olsun cnmm...Allah kolaylık versin...bittimi korunma çalışmalara başladınızmı...:34:

canımm cok sevındım rabbım hayırlısını versin teyze oluyorum yaşasınn.canım benım haberdar et bızı ve kendıne dıkkat et.

çok çok saoll cnm benimmm :)) hadii sıra sizde bende teyze olmak istiyorummmm :))) ayy çabukk yarın olsunnn iyi yada kötüü herşeyi öğrenmek istiyorummm :))

canım bı kacgun ıcınde adet olmam lazım.adetim bıtsın ondan sonra başlıcaz.ama adet belırtısıne dair hıc bısey yok henuz.bakalım.

ınsallah guzel haberlerle gelceksin arkadaşım.ınsallah bızlerde böyle mutlu haberler verırız sana.,

kuzummmm hadii gözün aydınnn artık başlasın çalışmalar ve gelsinn bebişlerrr :))) inşallah kuzum çok heyecanlıyımmm inşallah güzel haberler alırımm :))

sizleri merak ettim bi bakim deim bebek varmı diye

hayırlısı tuğbacım sen test yapıcaksın galiba:30:

sepya sen 1 aymı korundun bu 2.adetinmi olacak beklediğin
doktor bana 6 ay dedi. 1 ayı bitti ama çok sıkıntılar yaşadım 2 kez kürtaj oldum enfeksiyon kaptım 2 ay sonra rahim filmi çektirip kontrol ettiricem.
seray sen nasılsınnn
kızlar burda ocak ayında hepimiz istiyorduk ben hamile kaldım ilk denemede ama sonu hüsran :43:
hayırlısı olsun acele etmeyin sağlıklı olsun stres yapmayın bene ekimde başlıycam tekrar bu yaz koruncam... inşallah kucağımıza alırız bir gün....

hepinizi öptüm...

sizleri merak ettim bi bakim deim bebek varmı diye

hayırlısı tuğbacım sen test yapıcaksın galiba:30:

sepya sen 1 aymı korundun bu 2.adetinmi olacak beklediğin
doktor bana 6 ay dedi. 1 ayı bitti ama çok sıkıntılar yaşadım 2 kez kürtaj oldum enfeksiyon kaptım 2 ay sonra rahim filmi çektirip kontrol ettiricem.
seray sen nasılsınnn
kızlar burda ocak ayında hepimiz istiyorduk ben hamile kaldım ilk denemede ama sonu hüsran :43:
hayırlısı olsun acele etmeyin sağlıklı olsun stres yapmayın bene ekimde başlıycam tekrar bu yaz koruncam... inşallah kucağımıza alırız bir gün....

hepinizi öptüm...

merhaba cnmmm iiki geldin merak edioduk seni...ii ol sakin kafana bise takma...ben iiyim hala ugrasioz bebis icin hayirlisiyla dogru zamanda gelecek bebislerimiz insallah...cok opuyorum...kendine cok ii bak...rahim filmini cektirincede haber ver bize

canım bı kacgun ıcınde adet olmam lazım.adetim bıtsın ondan sonra başlıcaz.ama adet belırtısıne dair hıc bısey yok henuz.bakalım.

hadi bakalim hayirlisi kuzucummm... baslarda belirti yasamayabilirsin merak etme bendede oyle olmustu....

Back