• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

iii valla sen ayarlamışsın kocişi bende bu akşam karşıma alıp konuşcam olmuyo böleee yaaaa benim kasıklarım ağrıyoo ve kesin psikolojik yada ayaklarımı üsüttüm :((

inşallah bebiş geliodurda ondandır canım...aman üşütmeyelim...öle dioz ama benim ayaklarımda ısınmadı sabahtan beri..konuş cnm anlat içindekileri herşeyi söle...walla işe yarıomuş...ben konusmuodum sölemiyodum bişe ondan bekliodum hep...ama konusunca oluomuş..

Kızlar bugun itibariyle adet oldum nasip ocak ayı ve kocişle kaygalıyım neyse 4 gün bişey yapmıcağımız için naz ve trip atıyım biraz sonra mecburen trip atamıyoruz.

inşallah bebiş geliodurda ondandır canım...aman üşütmeyelim...öle dioz ama benim ayaklarımda ısınmadı sabahtan beri..konuş cnm anlat içindekileri herşeyi söle...walla işe yarıomuş...ben konusmuodum sölemiyodum bişe ondan bekliodum hep...ama konusunca oluomuş..
bende öle yapcam akşam kahve yapıp oturcam karşısına ve konuşcam tabiki bu böle olmaz :))
Kızlar bugun itibariyle adet oldum nasip ocak ayı ve kocişle kaygalıyım neyse 4 gün bişey yapmıcağımız için naz ve trip atıyım biraz sonra mecburen trip atamıyoruz.
umudumuz ocak ayına cnm :))) at tabi ben şimdi sinirliyim ya herşeyi yapın derim valla :)))
bunu nasıl yaptın tubişşşş banada öğretseneeee:1:

tabiki cnm benim Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan gir oradn Trying to conceive yazana gir önce şekilleri seçiyosun sonra adet döndünü yazıyosun ve uzun bi link çıkıyo onu al maile kopyala gerisi anlatıcam yine :)) oraya kadar gel

bende öle yapcam akşam kahve yapıp oturcam karşısına ve konuşcam tabiki bu böle olmaz :))

umudumuz ocak ayına cnm :))) at tabi ben şimdi sinirliyim ya herşeyi yapın derim valla :)))

tabiki cnm benim Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan gir oradn Trying to conceive yazana gir önce şekilleri seçiyosun sonra adet döndünü yazıyosun ve uzun bi link çıkıyo onu al maile kopyala gerisi anlatıcam yine :)) oraya kadar gel

bişeler yaptım ama 30 günümü seçicem tubacımm

anladım canımcım:(:(:hayırlısı herşeyin

bende tünaydın diyeyim bari siz erkencisiniz:)) sepya kızım kafayımı yedin gt test yapta gel ben çatladım burda meraktan. hadi bi topiğin ilk hamilesi olsunda gelsin devamı şekerim. yoksada üzülmicez ama ocakta olcak inşallahhh..
tuğba tirip sırasımı kızım benm sennle işim yok ztn onunla var de:17::9::9: trip sırasıda değil hçç boş durmakk yoookkk:10:

ayyy kahvesizde olmuyo demi zaten sen kahve yapınca otomatik:1::1::1:man açılacaktır konu bence :1:

bende tünaydın diyeyim bari siz erkencisiniz:)) sepya kızım kafayımı yedin gt test yapta gel ben çatladım burda meraktan. Hadi bi topiğin ilk hamilesi olsunda gelsin devamı şekerim. Yoksada üzülmicez ama ocakta olcak inşallahhh..
Tuğba tirip sırasımı kızım benm sennle işim yok ztn onunla var de:17::9::9: Trip sırasıda değil hçç boş durmakk yoookkk:10:

canım vallaha güldürdün beni yorumlarınla .
C anım suan hiç müsait değilim biliyormusun müthiş yogunluk var.kıpğırtdayamıyorum bile ya bide çok erken gibi geliyor ben yılbaşına kadar hastalanmazsam cuma yaparım diyorum test :)

C anım suan hiç müsait değilim biliyormusun müthiş yogunluk var.kıpğırtdayamıyorum bile ya bide çok erken gibi geliyor ben yılbaşına kadar hastalanmazsam cuma yaparım diyorum test :)

:20: bak kızdrma beni nasıl yorgunum bi bebek varsa dicem ki ona teyzecim bu annen var ya seni hççç merak etmiyodu yorgunum diyodu önemsemedi seniii:emir_bebek: :33: kan tahlili yaptr varsa çıkar orda zaten bnm stresim bana yetiyo bide sen stres yapma bana bak adet olabiyorum aaa kızdım yaa:41: :9::9:

bişeler yaptım ama 30 günümü seçicem tubacımm
evet cnmmm :))) tabiki 30 günde 1 oluyosan :))
Tunbişş göremeim ciz<elgeni gerçekten yaaa.nerde hanii?
seraydan cvp gelmişşş benim letimin altında çıkıyo cnm :)))
bende tünaydın diyeyim bari siz erkencisiniz:)) sepya kızım kafayımı yedin gt test yapta gel ben çatladım burda meraktan. hadi bi topiğin ilk hamilesi olsunda gelsin devamı şekerim. yoksada üzülmicez ama ocakta olcak inşallahhh..
tuğba tirip sırasımı kızım benm sennle işim yok ztn onunla var de:17::9::9: trip sırasıda değil hçç boş durmakk yoookkk:10:
ayyyy bende güldüm vallaaa :)) ya bende öle diyom ama yapmıyo işte :P bende trip hakkımı hamiş kaldıktan sonrasını saklıyorum :)))
ayyy kahvesizde olmuyo demi zaten sen kahve yapınca otomatik:1::1::1:man açılacaktır konu bence :1:
evet cnm o önemli unutmamak lazım :)))
tubişin ileti yazdığı bi yere bak onun altında resimli bi çizelge var orda cnm
teşekkürler cnmm :)))
ben yemeğe gider kızlarrrr görüşürüzzz....:54::54:
yaaaa bende çok açımmmm 1:30 da çıkcam yemegeeee ölüyorummmmm sna afiyet olsun cnm :))
peki cnm valla 4 gözle bekliyoruzzzzzz :)))
ocak ayına inş hep beraber hamile gireriz.

inşalllahhh cnm yaaaa yeni yıl hediyelerimiz olsunlar :))

girersiniz inşallahh ben daha adet olmadımm:50: menapoza mı girdim yoksa

eşime diyorum menopaza grdim sanırım dio ne oluyoki menapoza girince dedim adet olmuyosun çocuğun olmuyoo diyoki ozaman girmişsin sen menapoza diyo dalga geçiyo bnmle:41: :14:

ayyy allahım yaaaaaa ne menopozu beeaaaaaaaa saçmalama lüffen :))) sen şimdi stres yaptınya o yuzden olamadın :))

Back
X