• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

süperlerrr her ay ayrı resim ve yazılar var demi çok güzelmiş yazıları sen yazdın dimi...değişikmiş yaaa..kocişimin 3mayısda doğum günü var ben napsam acep:..

uffpppsss yaaaevi toparlicam dahaaa cam silcektimm yağmur yağıyoo artık haftaya inşallah evi süpür silll gitti bigün dahaa :((

uffpppsss yaaaevi toparlicam dahaaa cam silcektimm yağmur yağıyoo artık haftaya inşallah evi süpür silll gitti bigün dahaa :((

aynen walla hava berbat sıkıcı...bişe yapmıcam ben walla...kalsın napimm...içimden hiç gelmio...kahvaltı bile yapmadım daha...evde dondum yalnız...klimayı açacam az kaldı...gitti o sıcak havalar yaa...

aynen walla hava berbat sıkıcı...bişe yapmıcam ben walla...kalsın napimm...içimden hiç gelmio...kahvaltı bile yapmadım daha...evde dondum yalnız...klimayı açacam az kaldı...gitti o sıcak havalar yaa...

aaa okadar soğuk mu yaaaa burası yağmurlu ama çok soğuk diil ben üşümüyom valla :)) gel cnm ısıtım senii :))
bende dünkan kalan kfc tavukları vardı onları yedim valla :)) benim ei toparlamam lazım valla 2 haftadır elimi sürmedim zaten :((

aaa okadar soğuk mu yaaaa burası yağmurlu ama çok soğuk diil ben üşümüyom valla :)) gel cnm ısıtım senii :))
bende dünkan kalan kfc tavukları vardı onları yedim valla :)) benim ei toparlamam lazım valla 2 haftadır elimi sürmedim zaten :((

bilmiom walla niese cok üşüdüm bişe yemedim belkide ondandır..afiyet olsun cnmmmm...buarada markafoniye bakıom dalmışım ne ilginç şeler var öle...insanın hepsinden alası gelio bak istersen bi...hadi sen temizliğini yap bende bıcırıkın yuvasını temizleyimm...:54:

bilmiom walla niese cok üşüdüm bişe yemedim belkide ondandır..afiyet olsun cnmmmm...buarada markafoniye bakıom dalmışım ne ilginç şeler var öle...insanın hepsinden alası gelio bak istersen bi...hadi sen temizliğini yap bende bıcırıkın yuvasını temizleyimm...:54:

ayyy bıcırıkını sevsinler seninnn ... ayy bende bayılıyom oralara ama kredi kartı kullanmadığım için malesef alamıyorum ama geçen hafta limangodan annemin kk sıyla gözlük aldım ama hala gelcek inşalahhh ... tamam cnmmm anca temizlerim zaten bi süpürüp silcem toz alcam bidee okadar hem taşınma mevzusu çıkarsa kökten temizlenir işteee

ayyy bıcırıkını sevsinler seninnn ... ayy bende bayılıyom oralara ama kredi kartı kullanmadığım için malesef alamıyorum ama geçen hafta limangodan annemin kk sıyla gözlük aldım ama hala gelcek inşalahhh ... tamam cnmmm anca temizlerim zaten bi süpürüp silcem toz alcam bidee okadar hem taşınma mevzusu çıkarsa kökten temizlenir işteee

sev teyzesiii ;) gevezelik yapıom bolbol ona konusturcam inşallah...hayırlı olsun gözlüğün cnm...gelir artık kampanya bitiminden sonra...takip et netten siparişini...kolya gelsin cnmmmm...

sev teyzesiii ;) gevezelik yapıom bolbol ona konusturcam inşallah...hayırlı olsun gözlüğün cnm...gelir artık kampanya bitiminden sonra...takip et netten siparişini...kolya gelsin cnmmmm...

hadi bakalım inşallahhh bol bol gevezelik yaparsın artıkk :))
kampanya 9 unda bitti cnm bu hafta gelmesi lazım artık ama bakalım kısmet...
hadi kaçtım ben cnmmm anca toparlarım evii çok öptümm seniiii :))

hadi bakalım inşallahhh bol bol gevezelik yaparsın artıkk :))
kampanya 9 unda bitti cnm bu hafta gelmesi lazım artık ama bakalım kısmet...
hadi kaçtım ben cnmmm anca toparlarım evii çok öptümm seniiii :))

hmmmm gelir buaralar ozaman...kolay gelsin canımmm...öpüyorum kocamann...

tamam cnmm zorlamayın kendinizi sadece özledim sizi :)) gelirseniz ben burdayım....

canım arkadaşım gelemdim yegenim bırakmadı beni.hala ne olur kahvaltıdan sonra yemek yapalım dıye bizimki biraz aşçı olcak sanırım müthiş seviyor.mutfagı:)nasılsınız iyisinizdir umarım hepiniz.

yaaa negüzell en azından çevrende insanlar var ben naparım bilmiyorumm gez tabi senin hakkın buu :)))
bizde ev arıyoruzz saolsun ev sahibimiz 700 e çıkarıyo kirayı bizde 900 öder kendi evimize geçeriz dedik ve harıl harıl ev arıyoruz bakalım bulabilcezmi :)) ama çok sıkıldımmm bu ara çok bunaldımm

ayy canım benim 700 gene iyiymiş o hesp hesaıstanbul gibi bi yerde ben burda 500 veriyorum.ma hayırlısı olsun kotu komsu mal sahibi edermiş hesabı hayırlısıyla bul inşallah.

selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

kızlarrrrrr napıyosunuz bakalımbu arada tunatunam tamamen kayıp yaw da yok noldu bizeee yaaaaa :(((
özledim siziiii.......

Back