- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.941
kimse gelmiooooo üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü 

1,5 saattir bekliom siziiii....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse gelmiooooo üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü1,5 saattir bekliom siziiii....
![]()
oooo o dün akşamdı bide sabah geldim ...dün akşam geldin ama bişe yazmadın gittin hemenn küstüm sanaaaa üüüüüüüüüüüüüüüüüü( ev hanımlığı güzel gidio geziom misafirlerim gelio...evime ilk defa gelenler oldu bugün...onun dışında ii belim ağrıo yaaa noluyo bana...kasıklarımda batmalar oluo...anlamadım...:44:
yok kıss dünden beri yürüyüş yapmıom...gezme misafir derken biraz kaldı ama evde koşu yaptım temizlik yemek misafir derken çok yoruldum....yarın hava güzel olursa giderim heralde bakacaz artık...yarında ablama gidioz :))
bunlar ne kısss??ben görüodum ama hiç dikkat etmemiştim...tıklayınca o kelimelerin geçtiği konuları açıo...
hadi gelin artıkkkkk kocişimde yok bu akşam...iki lafın belini kırak accıkkay bugün kuzenlerle düğünümüzü izledik kalktık bide kaç kere oynadık göbek attık
![]()
canımmmmmm.ben geldim.napoıon
napimmm cnmm pis yediliyi izliomm çekirdek yedim walla nolcek bu diet bilmiomm...bugün kısırıda götürdümmsen napıon iimisinn?
bende öyle bir geçer zamankiyi izliyorum.bende citlettim cekirdek.afiyet olsun.takılıom bende kocişimde evde bu hafta.
Ohh mlsss
Tubişim nerelerde ne yapıo acaba?
ohhh ne güselll takılın bakalımmm...afiyet olsun kuzucumm...işler nasıl yogunmusunuz hala?
yaa bizim işler belli olmuyorama bu aralar yogun dul bayan maaşları var duymussundur onlarla ılgılenlyoruz.öyle yane.
he yaaa oda gelse şimdi ne güsel olurrrr....gesmelere gitmiştir belki evde olsa uğrardı accık heralde...
belkide.kayınvalidesi gelecekti glttllerml acaba?
hmmmm evet sölemiştin Allah yardımcınız olsun cnmm...hülyacım bişi sorcam sana ben bakla pişirdimde tadına bakıom sert gibi gelio hala 1,5 saat pişti yaaa pişmiştir heralde demi...fasülye gibi yumusak olmuo sanırım...
sanırım haftasonu kalacaklardı sadece...nerde oturuolarki başka şehirdenmi geliolar acep?
yok canım fasulye gıbı olmuyır diri oluyor bırazcık ohh yogurla bıde üzerne dere otu ohh mls.ellerlne sağlık canım.kocış nerde senin?
Benımde bu akşam yemeklerim bitti yarınada yapamadım.gecte cıkcam yarın aksam.muhasebe işleri lçln kalcam.yarın tonbalıklı salata yaparım akşam yemegine
ay evet yaaa internetten aldım tarifinii dere otuda vardı yarın alayım bari ısıtırken onuda koyim içine sarmısaklı yogurt bideee ohhh misss...umarım kocişde beğenir...ben domates ve biber salçasıda koydum accık...güzel oldu ama sertti biraz işte o takıldı kafama...kocişim arkadaşıyla beraber bi problemi varmış nişanlısıyla onla dertleşio...
slm kızlar..nasılsınız.nasıl gidiyor hamilelik?