- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.901
herkese slmm...dün haLVETEE girdimmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese slmm...dün halvetee girdimmmmmmmmmmmm
ohhh ne güsel:)
bende bu gece için düşünüyorum bitti reglim:)
canım sen calısıyormusun?
Nerde oyuruyon?belki söyledin ama haturlamıyorum:18:
CANİN saolsun.yeniden söylerim.antakyada oturuyorum.aslen gaziantepliyim....organize sanayii bölgesinde çalışıyorumm......haziranda 3 yıllık evli olcamm.evlendigim günden berii hiç korunmadım.2 gebelik elde etim.biri düstüü biri karnıda öldü kürtaj oldum.1 yıl oluyoo kürtajıma hala ham,le kalmaya çalışıyorum.kan pıhtılaşmasııı deninlen ilettle ugrasiyorumm......sanada iyi halvetlerr umarımm bu ayyy müjdeliii haberi verebvilirizz.hakkımızda hayırlısı
herkese slmm...dün haLVETEE girdimmmmmmmmmmmm
selam cnm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutar hamiş kalırsın güzel haberlerini bekliyoruz![]()
inşaalh minikk kuşum yaa dün sankii yumurtladım gibi geldiii oyüzden hemen yaptık.bu aksamda düsünüyorumm............inşaalhh sende kalırsınn
Aaaaaaaa kimsecikler yooookk.tugba vallahi özledim arayamadımda hiçaysun yane sen de gelmedln hiç dövcem hee seni.
![]()
bende özledim cnmm hep aklımdasın arıcam arıcam bi bulamadım( müsafirlerin varmış benimde kayınvalidemler geliyo kalıcaklar oyuzden gelemem muhtemelen ama hepinizi ve sohbet etmeyi çok çok özledim
(
Aaaaaaaa kimsecikler yooookk.tugba vallahi özledim arayamadımda hiçaysun yane sen de gelmedln hiç dövcem hee seni.
![]()
bende özledim cnmm hep aklımdasın arıcam arıcam bi bulamadım( müsafirlerin varmış benimde kayınvalidemler geliyo kalıcaklar oyuzden gelemem muhtemelen ama hepinizi ve sohbet etmeyi çok çok özledim
(
cümleten iyi hafta başla arriii diliyorumm arkadaslarrr............ben iyiyim bu ayıı insalah iyi degerlendirmiimdirr...........15.16.18.günler halveteydim.umarım rahim filimiii çekilmeden bu iş olurr.....bütün bi hafta sonumuu temizlik yaparakk gecirdimm.....kadınım geldiii ama arkadasında dolanmaktan helak oldum.ayrıca buzdolabımım bozuldu onada ayrı moralim bozuk.umarım bugun gelirler.........çünküüügelmezlersee yandimmm
hadi bakalım canım inşallah bu ay göbüşün dolar.
Ohh ev mis gibi olmuştur.canım.
Ah ah kolay gelsin canım inşallah gelırler dolap herşey demek yaa.