• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yine kimsecikler yok anlaşılan neyse.... Benim tarih yine bir ay kaymış durumda artık kısmetse önümüzdeki ay.... :9:

ohhh ne güsel:)
bende bu gece için düşünüyorum bitti reglim:)
canım sen calısıyormusun?
Nerde oyuruyon?belki söyledin ama haturlamıyorum:18:

CANİN saolsun.yeniden söylerim.antakyada oturuyorum.aslen gaziantepliyim....organize sanayii bölgesinde çalışıyorumm......haziranda 3 yıllık evli olcamm.evlendigim günden berii hiç korunmadım.2 gebelik elde etim.biri düstüü biri karnıda öldü kürtaj oldum.1 yıl oluyoo kürtajıma hala ham,le kalmaya çalışıyorum.kan pıhtılaşmasııı deninlen ilettle ugrasiyorumm......sanada iyi halvetlerr umarımm bu ayyy müjdeliii haberi verebvilirizz.hakkımızda hayırlısı

CANİN saolsun.yeniden söylerim.antakyada oturuyorum.aslen gaziantepliyim....organize sanayii bölgesinde çalışıyorumm......haziranda 3 yıllık evli olcamm.evlendigim günden berii hiç korunmadım.2 gebelik elde etim.biri düstüü biri karnıda öldü kürtaj oldum.1 yıl oluyoo kürtajıma hala ham,le kalmaya çalışıyorum.kan pıhtılaşmasııı deninlen ilettle ugrasiyorumm......sanada iyi halvetlerr umarımm bu ayyy müjdeliii haberi verebvilirizz.hakkımızda hayırlısı

canımk nice uzun mutlu sağlıkla sevgiyle dolu yıllar geçirmen dileğiyle.benimde hazianda 2 yıl olcak bi korundum bi mkorunmadım sonra ekim ayında rahım fılmi çektirdim.ocak 5te hamıle kaldıgımı öğrendim.ve kalp atışlarını duymadıgımız için kürtaj oldum.suan korunma sürecindeyim nisan 3 te kontole gidecegim.tahlil felan yapılcak.sakaryada yaşıyorum.24 yaşındayım;)

selam cnm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutar hamiş kalırsın güzel haberlerini bekliyoruz :49::nazar:

inşaalh minikk kuşum yaa dün sankii yumurtladım gibi geldiii oyüzden hemen yaptık.bu aksamda düsünüyorumm............inşaalhh sende kalırsınn

inşaalh minikk kuşum yaa dün sankii yumurtladım gibi geldiii oyüzden hemen yaptık.bu aksamda düsünüyorumm............inşaalhh sende kalırsınn

hadi tatlım inşallah hamiş olursun kıs walla en içten söylüyorum bak sağol cnm bakalım bu ay nolucak benim reglim 31 mart veya 1 nisan hayırlısı şaka gibi olur gelmezse walla kıs şakacı bebişşşşşşşşşşşşşşş :52:deriz :emir_bebek:

kızlarrrr. yarın da misafirlerim var.hafta sonu büyük bir ihtimalle pestil yatacagım:(
herkese iyi hafta sonları.

Aaaaaaaa kimsecikler yooookk.tugba vallahi özledim arayamadımda hiç:( aysun yane sen de gelmedln hiç dövcem hee seni.:(

Aaaaaaaa kimsecikler yooookk.tugba vallahi özledim arayamadımda hiç:( aysun yane sen de gelmedln hiç dövcem hee seni.:(

bende özledim cnmm hep aklımdasın arıcam arıcam bi bulamadım :(( müsafirlerin varmış benimde kayınvalidemler geliyo kalıcaklar oyuzden gelemem muhtemelen ama hepinizi ve sohbet etmeyi çok çok özledim :((

bende özledim cnmm hep aklımdasın arıcam arıcam bi bulamadım :(( müsafirlerin varmış benimde kayınvalidemler geliyo kalıcaklar oyuzden gelemem muhtemelen ama hepinizi ve sohbet etmeyi çok çok özledim :((

evet canım misafirlerim gelcek.sanada kolay gelsin bitanem.bende cok özledlm seninle sohbet etmeyi

kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere öpüyorum hepiciginizi:38::38:beni sorarsanız trafigim okadar doluki ne siz sorun ne ben söylüyüm :1::1:oglumun dogmasına az kaldı teyzeleri 36 haftanın içine girdik geline 30 da nts var ona giricek çok mutluyum ne hayyalle bekliyorum oglumu bu arada erkek kardeşim dediki abla senin emegin çok geçti ismini sen koy dedi ilk ismi babamın ismi ama bende eymen olsun dedim bakalım :16::16::16:heran fikrim degişleilir şöyle güzel isimlere açıgım fikri olan desin lütfen
:3::3:

kısss geldim ben dün gündüz akşam gelemedim sadece kayınvaldemdeydik yemek vs vs derken geçti zaman..nappıonuzzz bakalım iyimisiniz..herkesin misafiri var walla...bende p.tesi gelinimize gidicem salı kuzenler bana gelcek böle şimdilik planlar...ösledim yaaa sizleri..

ohhh ohhh yatılı misafirde ağırlarmışşş ;) kolay gelsin cnm sana şimdidenn...öptümm

cümleten iyi hafta başla arriii diliyorumm arkadaslarrr............ben iyiyim bu ayıı insalah iyi degerlendirmiimdirr...........15.16.18.günler halveteydim.umarım rahim filimiii çekilmeden bu iş olurr.....bütün bi hafta sonumuu temizlik yaparakk gecirdimm.....kadınım geldiii ama arkadasında dolanmaktan helak oldum.ayrıca buzdolabımım bozuldu onada ayrı moralim bozuk.umarım bugun gelirler.........çünküüügelmezlersee yandimmm

cümleten iyi hafta başla arriii diliyorumm arkadaslarrr............ben iyiyim bu ayıı insalah iyi degerlendirmiimdirr...........15.16.18.günler halveteydim.umarım rahim filimiii çekilmeden bu iş olurr.....bütün bi hafta sonumuu temizlik yaparakk gecirdimm.....kadınım geldiii ama arkadasında dolanmaktan helak oldum.ayrıca buzdolabımım bozuldu onada ayrı moralim bozuk.umarım bugun gelirler.........çünküüügelmezlersee yandimmm

hadi bakalım canım inşallah bu ay göbüşün dolar.
Ohh ev mis gibi olmuştur.canım.
Ah ah kolay gelsin canım inşallah gelırler dolap herşey demek yaa.

hadi bakalım canım inşallah bu ay göbüşün dolar.
Ohh ev mis gibi olmuştur.canım.
Ah ah kolay gelsin canım inşallah gelırler dolap herşey demek yaa.

hiç sormaa ayollll dolapsızlık cehennem gibi....sende hayatt nasılll gidiyoo

kızlarrr keske ne olsa biliyonuzmuuuu.....her ilişkinin ardından hamile kalıp kalmadıgımızı göstewren testt...böyleleliklee boşaa bekleyişlerr sona erer.mesala ben bu ay kendiii çok merak ediyorumm.ama daha kocaaaaaaa 12 gün varrrr

Back