2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

malesef canım yok ama

ayyyy ayyyyy süpper olurdu valla öle bişi olsaaa :)))

kızlarrr yaaa çok özlüyorum siziii :)) ayy ne boşlukmuş okadar alışmışım kiii ...
anca ev hanımı oldugumda sürekli gelebilcem inşallahh :)) çok çok çok öğyorum hepiniziiiii .....

heeee unutmadannnn ben regl oldumm 25 i itibariyleee ..... 25 nisan evlilik yıldönümümüz belki süpriz yaparrr bizim ufaklıkk hadii hayırlısı bakalımmm :)) sizde ne var ne yokk ???

heeee unutmadannnn ben regl oldumm 25 i itibariyleee ..... 25 nisan evlilik yıldönümümüz belki süpriz yaparrr bizim ufaklıkk hadii hayırlısı bakalımmm :)) sizde ne var ne yokk ???

inşallahhhhh evlilik yıldönümü hediyenizi alırsınız canım benimmmmm ....ben iyiyim temizlik yaptım sabah8 de başladım 11,30 da bıcı bıcı yapmış hazırdım...gelinimize gezmeye gittik ...yarında kuzenlerim gelio yine yoğun bi gün olacak...çok ösledim ayyy ...ev hanımı oldum ama gelemiomm heran ...internet yok ya... bide accık tadını çıkarıom şimdilik...geziom ...sizde ne var ne yokkk..varmı bi haber...

sefa gelmiş adetin hoşgelmişş......nisansa inşaalhhhh gelmeyii unuturda sen onu affet diye küçükk şirin bi hediye göndeririirr.........aminnn

gününüzz aydın olsunnnnnnnnnnn.tatlıııı hatunlarrr..........hava yine çok sogukkkk iş yerindeeee titiritorum mmmmm

Konu Etiketleri
Etiketleri Düzenle
..., ...., 2 gün, 30, :)), :))), adını, alırsınız, ama, ardı, ardında, ardından, ay, ayy, ayyy, ayyyy, ayyyyy, bakalımmm, başladım, belki, ben, ben bu, bide, biliyo, bizim, bişi, canım, çok, çok özlüyorum, daha, dan, e var, ediyorumm, emizlik, ev, ev hanımı, evlilik, geli, gelinimize, gelio, gezmeye, git, gittik, gün, haber, hadii, hamile, hanımı, hayırlısı, hediye, hediyenizi, hepi, her, hera, heran, hoşgeldi, hoşgeldin, hoşgeldinn, ilişki, ilişkinin, interne, internet, isa, iyiyim, kalıp, keske, kiii, kuzenlerim, kızlarrr, lerim, merak, merhaba, nasılsın, ne, ne var, nisa, nisan, okadar, olacak, oldugumda, oldumm, olsa, olsaaa, olurdu, regl, sabah, sizde, sona, süpper, süpriz, sürekli, tadı, tadını, temizlik, temizlik yap, ter, tes, test, tik, unu, valla, var, varmı, varrrr, yaaa, yapmış, yapsın, yaptım, yarı, yaw, yine, ımmm, yoğun, yokk, yokkk, yıldönümümüz, öle, özlüyorum
Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle

BUNLAR DAHA ÖNCE YOKTU SAYFANIN ALTINDAA.???BENMİ FARK ETMEDİM YOKSAAA.

valla ben bişi anlamadımm bu nekiii

oooo aysun hanımlarda gelmişler:)
iyiyim canım sen nasılsını?nasıl gidiyor ev hanımlığı:)

oooo o dün akşamdı bide sabah geldim ...dün akşam geldin ama bişe yazmadın gittin hemenn küstüm sanaaaa üüüüüüüüüüüüüüüüüü( ev hanımlığı güzel gidio geziom misafirlerim gelio...evime ilk defa gelenler oldu bugün...onun dışında ii belim ağrıo yaaa noluyo bana...kasıklarımda batmalar oluo...anlamadım...:44:

günaydın canımcımm.
Sabah sabah koşuyamı?

yok kıss dünden beri yürüyüş yapmıom...gezme misafir derken biraz kaldı ama evde koşu yaptım temizlik yemek misafir derken çok yoruldum....yarın hava güzel olursa giderim heralde bakacaz artık...yarında ablama gidioz :))

bunlar ne kısss??ben görüodum ama hiç dikkat etmemiştim...tıklayınca o kelimelerin geçtiği konuları açıo...

hadi gelin artıkkkkk kocişimde yok bu akşam...iki lafın belini kırak accıkk ay bugün kuzenlerle düğünümüzü izledik kalktık bide kaç kere oynadık göbek attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…