- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.881
:):):bende hastalığım bitsin dr gidecegım.şuan korunma surecım bitsin diye beklıyorum sabırzılıkla .sonra bebiş için startı vereceğiz:)
allah hiçbirimiziiiii aratmasın bekletmesinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):):bende hastalığım bitsin dr gidecegım.şuan korunma surecım bitsin diye beklıyorum sabırzılıkla .sonra bebiş için startı vereceğiz:)
allah hiçbirimiziiiii aratmasın bekletmesinn
kislar kislar gelemmi yananizdan opemmi :))) nerdesiniz yaaaaaaa
günaydın k. k topluluğu.tubişim akşalarıda gelmıyorsu n artıknıye?aysun bak gel bugun ara ara dövcem he..
gunaydin kizlarrrr geldim hulyacim bak sabahin korunde hemde...yuruyusteyim ama haberin ola duramam fazla...dun yegenimi lunaparka goturdum ordanda gezmeye gittik...bi yedimki sorma ama 300 gr fazla ciktim gecen haftakinden(
günaydın kuzum nassın nbr?kıssssssss amannnnnnnnnnnnnnnn sende arada bi kaçar yediklerin bişi olmaz ama fazla kaçırma![]()
gunaydin cnmmm iyiyim yuruyusteyim walla dun kacti bitek yediklerim ondan oldu belkide..bundan sonra kacirmak yok ama ..sen nasilsin?
gunaydin kizlarrrr geldim hulyacim bak sabahin korunde hemde...yuruyusteyim ama haberin ola duramam fazla...dun yegenimi lunaparka goturdum ordanda gezmeye gittik...bi yedimki sorma ama 300 gr fazla ciktim gecen haftakinden(
iyiyim cnm bende bi 5 dk size bakayım dedim kahvaltıya gidicemde önce mrba diyeyim dedim sonra gidicem benii bekliyolar arkadaşlarım![]()
canım benimmm hoşgeldin.ohh kalkmışta yürüyüşe cıkmış maşallah.300 gramı vermeye calısıon he:)kolay gelsin bi tanem.sporun bitsin sonra ne yapcan canım.ara ara gel özletme?
ohh git bakalim kahvaltilara
yok kiz gecen hafta 65.1 dim simdi 65.4 geldim..eve gitcem kahvalti yapcam sonrada pazara gidicem gelmeye calisirim
teşekkür ederim cnm gideyim bari grşrüz telim çalıyo çağırıyolarhadi öptüm bay bayyyyyyyyyy
![]()
afiyet olsun cnmm..
ohh git bakalim kahvaltilara
yok kiz gecen hafta 65.1 dim simdi 65.4 geldim..eve gitcem kahvalti yapcam sonrada pazara gidicem gelmeye calisirim
kıs hülya cadısıııı nere kayboldunnn ben eve geldim bilgisayara bağladım tlfnu rahatca konuşalım die sen gittinnn![]()
buradyım canım ama görükmüyommu?
hülyacım ben cıkıom hazırlanim pazara gitcem görüşürüz yine okiöpüldünn
![]()