• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

napim bende yuruyuse basladim ya yordu beni bayag ama alisicam onun disinda iyiyim ama...kiyamam yaaa ne gusel yapmissinnnn..cok sevinmislerdir noluo hayrola demedilermi?

aman iyi ol cnm çok sevindiler hemide çok şaşırdılar :53:noldu kıs dedi,ler bende içimden geldi dedim senin yazını okudum onlarda çok duygulandı sana selam söylediler cnm:34:

Aysuncummmmmmmmmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmmmm bunu bil gerçekten içten söylüyorum birbirimizi görmesekte sana kanım kaynadı hemide 100 derece fokurdoyu kıssssssssss:13::54::29:

bende seni seviommmmmm ablacimmmmm aynen wallaa benimde fokur fokur kaynio...osledim walls konusamioduk ne zamandirda...yakisiklilari op yerime onlarida cok seviommm;)

bende seni seviommmmmm ablacimmmmm aynen wallaa benimde fokur fokur kaynio...osledim walls konusamioduk ne zamandirda...yakisiklilari op yerime onlarida cok seviommm;)

walla dimi konuşamıyoduk bende özledim seni öperim kuzum sen teyzelerisin cnm benim sağol:46:

iyi walla cnm işte benimki geç gelecek çalışıyo kocişim biz çocuklarla oturuyoz gülüm dizi başlayana kadar bakayım dedim size iyiki bakmışım seni gördüm cnm senin nasıl gidiyo sen söyle bakayım?:34:

iyi gidio asucumm kalkiom kocisle yolliom ise sonra cikiom yuruyuse:)) kafiyeli oldu beahh:)) sonra kahvalti sonrada kayinvaldemde oturuom bugun bende yaptik kahvaltiyi guzel gecio yani...

iyi gidio asucumm kalkiom kocisle yolliom ise sonra cikiom yuruyuse:)) kafiyeli oldu beahh:)) sonra kahvalti sonrada kayinvaldemde oturuom bugun bende yaptik kahvaltiyi guzel gecio yani...

oh oh ne güzel bakıyom alıştın sen ev hanımlığına güzelmi sıkıcımı sence hııııııı?:52:

oh oh ne güzel bakıyom alıştın sen ev hanımlığına güzelmi sıkıcımı sence hııııııı?:52:

walla superrr ;)) evde durmuomki fazla 4 de geldim bugun camasir yemek derken gecti zaman..dunde kayiannemdeydik yuruyuse kayinvaldem esimin teyzesi ben ucumuz gidioz guzel anlican dunya tatlilari zaten cokda ii anlasiom maasallah :nazar:

walla superrr ;)) evde durmuomki fazla 4 de geldim bugun camasir yemek derken gecti zaman..dunde kayiannemdeydik yuruyuse kayinvaldem esimin teyzesi ben ucumuz gidioz guzel anlican dunya tatlilari zaten cokda ii anlasiom maasallah :nazar:

DİMİ AMA GÜZEL GEZ GEZ SEVİNDİM BENDE KAYINVALİDEMLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUM ARKADAŞ GİBİYİZ BİZDE AMAN NAZAR DEĞMESİN HEPİMİZE :nazar::nazar::nazar:BAAKKKKKKK BENİMDE KAFİYELİ OLDU AMMA DİMİ :52::52::52:

DİMİ AMA GÜZEL GEZ GEZ SEVİNDİM BENDE KAYINVALİDEMLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUM ARKADAŞ GİBİYİZ BİZDE AMAN NAZAR DEĞMESİN HEPİMİZE :nazar::nazar::nazar:BAAKKKKKKK BENİMDE KAFİYELİ OLDU AMMA DİMİ :52::52::52:

ohhh maasallah hepimizeeee:nazar: benim teyzem cok yasli dusun mesela teysemin kiziyla annemin arasinda 10 yas var...kuzenlerim bile benden buyuk ama onlarla ii anlasirim...ama esimin teyzeleri cok tatlilar genc kafa dengi cok severler benide bende onlari seviom tabi;)

yaaa hulyaaaa tubissss siz nie gelmediniizz daha sarjimda bitiooo:((( tunatunam nerelerdeee haber varmi?

bende öptüm seni kocaman gideyim diyom gidemiyom kıs yapıştım kaldım sana ben yaaaaaaaa:53::52:

yaaa kk da calisma var die yazi cikti kapadim geri actim yeni gordum yazini...yapis kisss nolcak sankimmm ;))nie gidion ki hem hurrem sultani izlicen demiii

Son düzenleme:
saol canım benimmm bende sevindim..yormayim diom ama dün çok yoruldum walla...bakalım bugün 1.5 saat yürüdüm...hareket yapmıom yürüdüğüm için şimdilik yeter o kadar...

çok geçmiş olsun cnm...Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...bidaha olur inşallah...sizler sağlıklısınız...dualarım herkesle...

buydayımmm dün okadar yorulmusumki 9 da uyudum :))

çok saol tubişimmm...inşallah diim kuzucum :50::50:

hayrola hülyacım geçmi yatıosun yoksa...sanada mutlu huzurlu sakin bi gün diliyorum cnm..nasılsın buarada?

tubişimmmm nassın kuzucummm?ösledim walla yaaaa :29::29::54::54::54:

canım bennim gec yatıom bıraz heralde ondan blde grıp olcam galıba.kulaklarımda bl basınç hissedlyorum.degisik bir haldeym eve yeni geldlm kayınvalidemdeydim.ufak bi operasyon gecirdide.miyom vardı onda parca aldılar.gittim oraya.bu aksamda geç yatacagım belli:D

Back