- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.861
canım bennim gec yatıom bıraz heralde ondan blde grıp olcam galıba.kulaklarımda bl basınç hissedlyorum.degisik bir haldeym eve yeni geldlm kayınvalidemdeydim.ufak bi operasyon gecirdide.miyom vardı onda parca aldılar.gittim oraya.bu aksamda geç yatacagım belli
yaaa hulyaaaa tubissss siz nie gelmediniizz daha sarjimda bitiooo(( tunatunam nerelerdeee haber varmi?
aman hemen onlemini al cnm hafif atlat en azindan gribi...gecmis olsun cnm..nie gec yation bu aksamda kissshayrolaa
canım anca geldim.oturdum kuzey guneye bakıom.bi cıkolata yüklemesi yapıom kendlme hastayım ya.oyuzden cıkolata yıyom.
Sen nasılsın bitanem nasıl gıdıyor herşey yolundamı?
fazlada yukleme kiss diet nasil gidio devam ediomusun..bense sizacam walla az kaldi erken kalkiom ya hemen uykum gelio..
iyi sayilir hulyacim calismamak simdilik guzell bakalim ilerleyen zamanlarda nasil olacak...hos is arayan cok bana beni hemen ise baslatirlar bu gidisle :))
canım ekmek yemıyorum seker kullanmıyorum ama bu ara adet oldugum için cıkolataya sardım:)adeti,m bitsin sıkı bir rejime glrcem.kalçalar aldı başını gıdıyorsen sabahları yürüyon ohh ne güzel.bende arabaya bınmek ıcın yürüyom azcık
tadı cıkar bıtanem.ilerleyen zamanlarda sıkılırsın ama dedigine göre cok uzun surmez ev hanımlıgı.baksana iş arayanlar cokmuş:)
hadi bakalim bitsinde adetin baslarsin kuzucum..walla ii yuruyom hemdesenin cokmu az mesafe yinede yuruyormussun o da ii ...isyerinde otur otur toto buyuyo walla ii oldu bana bu spor
5 dk bı mesafe canım yurudum yer.aksama aynı mesafeyı yuruyorum.ama dedegın gıbı iste otur otur toto buyuyo.benım kalcalarımın beden atmasındakı tek faktor.bıde bu hamılelıkten sonra bı gobek oldu bende noırmalde gobek yoktu bende dumduzdu;(
olsun hic yoktan ii yuruyosun ...hatta donuste azcik once in yolunu uzat yuru evine kadar...al sana yuruyusbol su ic ve mekik cek benim gibi yuklenme ama fazla..kuzenim yere otururdu ayak tabanlarini birlestirirdi bagdas kurar gibi ole poposunun ustunde yururdu faydasinida gordu aklinda bulunsun
günaydinnnnn..nende uykusuzumm dün misafirlikteydikk.geç geldikk.4 göz<leeee cumartesiyii bekliyorum.accuk uyuyayım diyee....ha bu arada daha halvete start vermedikk.....bu aksam inşaalhhh ilk atışı yapcazzzz.....15 günümdee[/QUOTE
uyjusuzluk buyük dert
hadi bakalım canım ii atışlar.
günaydinnnnn..nende uykusuzumm dün misafirlikteydikk.geç geldikk.4 göz<leeee cumartesiyii bekliyorum.accuk uyuyayım diyee....ha bu arada daha halvete start vermedikk.....bu aksam inşaalhhh ilk atışı yapcazzzz.....15 günümdee[/QUOTE
uyksuzluk buyük dert
hadi bakalım canım ii atışlar.
bugün eve gider gitmezz halvetee ordanda cumburlop yatagaa uyuyucmm sabahaa kadaR İnşallahh........
bugün eve gider gitmezz halvetee ordanda cumburlop yatagaa uyuyucmm sabahaa kadar inşallahh........
:):):bende hastalığım bitsin dr gidecegım.şuan korunma surecım bitsin diye beklıyorum sabırzılıkla .sonra bebiş için startı vereceğiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?