2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aman hemen onlemini al cnm hafif atlat en azindan gribi...gecmis olsun cnm..nie gec yation bu aksamda kisss hayrolaa

canım anca geldim.oturdum kuzey guneye bakıom.bi cıkolata yüklemesi yapıom kendlme hastayım ya.oyuzden cıkolata yıyom.

fazlada yukleme kiss diet nasil gidio devam ediomusun..bense sizacam walla az kaldi erken kalkiom ya hemen uykum gelio..

fazlada yukleme kiss diet nasil gidio devam ediomusun..bense sizacam walla az kaldi erken kalkiom ya hemen uykum gelio..

canım ekmek yemıyorum seker kullanmıyorum ama bu ara adet oldugum için cıkolataya sardım:)adeti,m bitsin sıkı bir rejime glrcem.kalçalar aldı başını gıdıyorsen sabahları yürüyon ohh ne güzel.bende arabaya bınmek ıcın yürüyom azcık

iyi sayilir hulyacim calismamak simdilik guzell bakalim ilerleyen zamanlarda nasil olacak...hos is arayan cok bana beni hemen ise baslatirlar bu gidisle :))

tadı cıkar bıtanem.ilerleyen zamanlarda sıkılırsın ama dedigine göre cok uzun surmez ev hanımlıgı.baksana iş arayanlar cokmuş:)

hadi bakalim bitsinde adetin baslarsin kuzucum..walla ii yuruyom hemde senin cokmu az mesafe yinede yuruyormussun o da ii ...isyerinde otur otur toto buyuyo walla ii oldu bana bu spor

tadı cıkar bıtanem.ilerleyen zamanlarda sıkılırsın ama dedigine göre cok uzun surmez ev hanımlıgı.baksana iş arayanlar cokmuş:)

cikarcam walla :))) ama aynen dedigin gibi olcak heralde kuzucumm ben cikiom uykum geldi malum erken kalkcam yine sana ii geceler tatli ruyalarrr...kocaman optummmm

hadi bakalim bitsinde adetin baslarsin kuzucum..walla ii yuruyom hemde senin cokmu az mesafe yinede yuruyormussun o da ii ...isyerinde otur otur toto buyuyo walla ii oldu bana bu spor

5 dk bı mesafe canım yurudum yer.aksama aynı mesafeyı yuruyorum.ama dedegın gıbı iste otur otur toto buyuyo.benım kalcalarımın beden atmasındakı tek faktor.bıde bu hamılelıkten sonra bı gobek oldu bende noırmalde gobek yoktu bende dumduzdu;(

olsun hic yoktan ii yuruyosun ...hatta donuste azcik once in yolunu uzat yuru evine kadar...al sana yuruyus bol su ic ve mekik cek benim gibi yuklenme ama fazla..kuzenim yere otururdu ayak tabanlarini birlestirirdi bagdas kurar gibi ole poposunun ustunde yururdu faydasinida gordu aklinda bulunsun

hımmm evet iyi fikir yapabilirsem denerim canım.

günaydinnnnn..nende uykusuzumm dün misafirlikteydikk.geç geldikk.4 göz<leeee cumartesiyii bekliyorum.accuk uyuyayım diyee....ha bu arada daha halvete start vermedikk.....bu aksam inşaalhhh ilk atışı yapcazzzz.....15 günümdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…