- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.781
kahvaltım dündü cnm bugünde öğleden sonra var gezmem![]()
yaaaa hurrr benide al yanına nolur nolıur nolurrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltım dündü cnm bugünde öğleden sonra var gezmem![]()
yaaaa hurrr benide al yanına nolur nolıur nolurrrr
ayyy ne süpper olurdu yaaaa :))) ona eminim cnmm hiçç sıkılmam ....gel hayatım alırım bana takıl hayatını yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabenim yanımda hiç canın sıkılmaz
![]()
Ayyyyyyyyyy bayılacam valahha.bütün serseleriler burda ya.anlaşılmazı zor insanlar.rabbim sınıyor bizi![]()
:hadi görüşürüz tuğbacım ben çıkıom yemek yapayımda sonra hazırlanırım öğleden sonra gezmem var ya öptüm seni kocaman yarın grşrüz![]()
kızlar bu sabah tekrar test yaptım yine çift çizgi.kan testi için cumartesiyi beklemek zorundayım çok heyecanlanıyorum yaa.inşallah gerçekten hamileyimdir.gerçi geçen haftadan hissediyordum.çünkü göğüslerim adetime 15 gün kaladan başlamıştı acımaya ve sızlamaya..şimdi daha beter tabi.perşembe, cuma cumartesi ve dün deli gibi adet sancısı çektim.kıvrandım resmen.bu da belirtiler arasındaymış sanırım.bir de ateş ölçme yöntemini uyguluyordum.hiç düşmedi ateşim.hala 36.9 larda.yani bunlara dayanarak hamileyimdir diye düşünüyorum ama belli olmuyor.kimyasal gebelik sonra dış gebelik ihtimali falan korkutuyor insanı.neyse artık cumartesiye az kaldı sabredicem.
yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7
daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama(
ayyy ben öğrenirsem iyice sana anlatırım birlikte takip ederiz kuşum merak etme sen :))canım ya benim kafam hiç basmadı bu ateş ölçme olayına:)))
bende denedim ama beceremedim.
Dogru düzgün ögrenip bende çalışmalara başladığımda o uygulamayı denerim.
ayyy çok güzel olmuştur eminim yaa resim paylaşsanaa görelim bizdeeBen sizlerle paylaşamadım tabiki saçlarımı kestirdim boyattım.şimdi uçlarına sarı attırmayı planlıyorum bakalım kuaförüm ne diyecek.
20.gün pregesteron tahlilii vwrdim.sonuç7.6 iki doktorumda gayet iyi yumurtluyosun dedii.amaaa niye gebelik elde edemiyommm
20.gün pregesteron tahlilii vwrdim.sonuç7.6 iki doktorumda gayet iyi yumurtluyosun dedii.amaaa niye gebelik elde edemiyommm
ayyy ben öğrenirsem iyice sana anlatırım birlikte takip ederiz kuşum merak etme sen :))
ayyy çok güzel olmuştur eminim yaa resim paylaşsanaa görelim bizdee
cnm sonuç iyi gibi görünüyo ee doktor ne diyo peki ???