• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

gel hayatım alırım bana takıl hayatını yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :34::34::34:benim yanımda hiç canın sıkılmaz :46:
ayyy ne süpper olurdu yaaaa :))) ona eminim cnmm hiçç sıkılmam ....
Ayyyyyyyyyy bayılacam valahha.bütün serseleriler burda ya.anlaşılmazı zor insanlar.rabbim sınıyor bizi:(

aayyy bidenemm yaaa sıkma canını salla gitsin bırak umursama

:hadi görüşürüz tuğbacım ben çıkıom yemek yapayımda sonra hazırlanırım öğleden sonra gezmem var ya öptüm seni kocaman yarın grşrüz:54::54::34:

kızlar bu sabah tekrar test yaptım yine çift çizgi.kan testi için cumartesiyi beklemek zorundayım çok heyecanlanıyorum yaa.inşallah gerçekten hamileyimdir.gerçi geçen haftadan hissediyordum.çünkü göğüslerim adetime 15 gün kaladan başlamıştı acımaya ve sızlamaya..şimdi daha beter tabi.perşembe, cuma cumartesi ve dün deli gibi adet sancısı çektim.kıvrandım resmen.bu da belirtiler arasındaymış sanırım.bir de ateş ölçme yöntemini uyguluyordum.hiç düşmedi ateşim.hala 36.9 larda.yani bunlara dayanarak hamileyimdir diye düşünüyorum ama belli olmuyor.kimyasal gebelik sonra dış gebelik ihtimali falan korkutuyor insanı.neyse artık cumartesiye az kaldı sabredicem.

kızlar bu sabah tekrar test yaptım yine çift çizgi.kan testi için cumartesiyi beklemek zorundayım çok heyecanlanıyorum yaa.inşallah gerçekten hamileyimdir.gerçi geçen haftadan hissediyordum.çünkü göğüslerim adetime 15 gün kaladan başlamıştı acımaya ve sızlamaya..şimdi daha beter tabi.perşembe, cuma cumartesi ve dün deli gibi adet sancısı çektim.kıvrandım resmen.bu da belirtiler arasındaymış sanırım.bir de ateş ölçme yöntemini uyguluyordum.hiç düşmedi ateşim.hala 36.9 larda.yani bunlara dayanarak hamileyimdir diye düşünüyorum ama belli olmuyor.kimyasal gebelik sonra dış gebelik ihtimali falan korkutuyor insanı.neyse artık cumartesiye az kaldı sabredicem.

ayyy cnmm hadi bakalım güzel haberle gel inşallah peki sen nie cumartesiyi bekliyosun ???

yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7

daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama :((

yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7

daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama :((

canım ya benim kafam hiç basmadı bu ateş ölçme olayına:)))
bende denedim ama beceremedim.
Dogru düzgün ögrenip bende çalışmalara başladığımda o uygulamayı denerim.

Ben sizlerle paylaşamadım tabiki saçlarımı kestirdim boyattım.şimdi uçlarına sarı attırmayı planlıyorum bakalım kuaförüm ne diyecek.

Aysunn belin nasıl oldu bacımm.geçtimi agrısı egerki hamilelik gibi bir belirti yoksa yakı al bence müthiş iyi gelıyor bel agrılarına..ben kullandım

20.gün pregesteron tahlilii vwrdim.sonuç7.6 iki doktorumda gayet iyi yumurtluyosun dedii.amaaa niye gebelik elde edemiyommm

canım ya benim kafam hiç basmadı bu ateş ölçme olayına:)))
bende denedim ama beceremedim.
Dogru düzgün ögrenip bende çalışmalara başladığımda o uygulamayı denerim.
ayyy ben öğrenirsem iyice sana anlatırım birlikte takip ederiz kuşum merak etme sen :))
Ben sizlerle paylaşamadım tabiki saçlarımı kestirdim boyattım.şimdi uçlarına sarı attırmayı planlıyorum bakalım kuaförüm ne diyecek.
ayyy çok güzel olmuştur eminim yaa resim paylaşsanaa görelim bizdee
20.gün pregesteron tahlilii vwrdim.sonuç7.6 iki doktorumda gayet iyi yumurtluyosun dedii.amaaa niye gebelik elde edemiyommm

cnm sonuç iyi gibi görünüyo ee doktor ne diyo peki ???

ayyy ben öğrenirsem iyice sana anlatırım birlikte takip ederiz kuşum merak etme sen :))

ayyy çok güzel olmuştur eminim yaa resim paylaşsanaa görelim bizdee

cnm sonuç iyi gibi görünüyo ee doktor ne diyo peki ???

canım çekileyim paylaşırım olarmı:)yok suan fotografım

tugbacımmm doktorrrrr diyokiiii.plokistikk görünümlüsün yumurtaların azmıs.dogum kontrol ilacı verip bastıracazz.ama 7.6 sonucu görünce sen polikistikte degilisin gayet iyi yumurtluyosun dedii.benimde aklım karıstı.bu doktorlarda neyaptıgını bilmiyor

merhaba kızlar:)))) herşey yolundadır umarım tugba,seray, sepya ,yaww ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkese slm :54:

Back
X