• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıkıncı bebegım ama ılkındekı gıbı heycanlıyım ılkınde neler yasamıstım unutmusum aradan cokta zaman gecmedı :)))
bıraz balık hafızalı olmusum oğlumunun bıtmek bılmeyen gaz sancılarından sonra :))

benide listeye ekleyebilirmisiniz ben yeni üyeyim msjım 100 olmadı daha bilgilerimi burdan yazıcam
YAŞADIĞI ŞEHİR= istanbul
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ= ilk
SON ADET TARİHİ= 26nisan
BEKLENEN DOĞM TARİHİ= 31 ocak
CİNSİYET= belli değil
BEBEĞİN İSMİ= belli değil
ANNENİN YAŞI= 28
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU= 73
GÜNCEL KİLOSU= 73
KESİN DOĞUM TARİHİ= belli degil
DOĞUM ŞEKLİ= belli değil
SON HABERLER= 20 temmuzda randevum var
GÜNCELLENEN TARİHİ= buda beni ne zaman kayıt ederseniz artık :)

:nazar::nazar:hayırlısıyla sağlıkla büyütüp bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alalım inşallah kızlar :nazar::nazar:

benide listeye ekleyebilirmisiniz ben yeni üyeyim msjım 100 olmadı daha bilgilerimi burdan yazıcam
YAŞADIĞI ŞEHİR= istanbul
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ= ilk
SON ADET TARİHİ= 26nisan
BEKLENEN DOĞM TARİHİ= 31 ocak
CİNSİYET= belli değil
BEBEĞİN İSMİ= belli değil
ANNENİN YAŞI= 28
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU= 73
GÜNCEL KİLOSU= 73
KESİN DOĞUM TARİHİ= belli degil
DOĞUM ŞEKLİ= belli değil
SON HABERLER= 20 temmuzda randevum var
GÜNCELLENEN TARİHİ= buda beni ne zaman kayıt ederseniz artık :)

:nazar::nazar:hayırlısıyla sağlıkla büyütüp bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alalım inşallah kızlar :nazar::nazar:

hosgeldım canım aramıza saglıkla alırsın ınsallah bebegını kucagına

kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyı geceler malum oğlan erken kalkıyor ılk hamıslıgını yasayan arkadaslar bol bol yatın valla ıkıncıde bugunlerınızı cok arayacanız:)))) suan benım gıbı 6da kalkar anne kalk kalk der yatayımda bıraz enerjı toplayayım

ayy kızlar gıttım doktora ense kalınlıgı 0,85 cıkdı... ıkılı testı devlette yaptırtmısdım tekrar ıstedı burda yapılcak olan sanırım grafıklımıymıs neymıs :) bende pek anlamadım acıkcası ya neyse :) tekrardan yaptırıcam artık. ayrıca arayı k...apamıs olarak gormusdum ama degılll anlamadım yanı gecen gıttım 12+3du bugun 12+3 yıne . çok normal gec dollenmelerde olur boyle seyler dedı doktorum. ama bozuldugum bır konu var oda acıl durumlarda dıyelımkı dogum zamanı kımse doktor oymus ve ben bunu kabul edemem yanı hem gunlugune 250 tl vercem odanın ozel olsun dıye hemde doktorum olmayabılecek. buyuk ıhtımalle yarın kan verıcem ıkılı test ıcın cuma gunu tekrar gorunucem burun olcumunu yapıcak bu sefer doktor sanırsam sonrada degıstırcem hastanemı :)
ölcümlerin güzel çıkmış canım .evet geç döllenmeden tarih bazen geri ya da olduğu yerde sabit kalabiliyormuş canım .benimkide erken döllenme o yüzden gününden hep önde gidiyor belki gününde bile olabilirdedi doktorum tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı atak yapar belki bebişin birden yine öne geçiverir canım .
evet bencede çok vakit geçmeden doktor ayarla canım .insan sürekli gittiği doktoru istiyor.
birde sen 250 tık nakit mi veriyorsunuz yoksa kurum mu karşılıyor eğer direk cepten veriyorsan canım birsürü doktor var özel muayeneye gidiyorum ben bizim kurumla anlaşmalı 220 tl veriyoruz ama sonra kurum bize geri ödüyor .dışarıyada eminim 250 falandır yani o paraya çok doktor var özel ofislerde hemde hiç sıra beklemezsin .

kızlar benim bebek meydanda geziyo ya .hangi kıyafetimi giysem lop ortada :1:
misafirliğe gittim geçen gün arkadaş dedi artık belli oluyor dedi ,bugünde onlar geldi oh oh bebiş çıkmış meydanda seyrediyor dedi ,gerçekten de yağlanırken inceledim şöyle bir kenardan lop önde ,yukardan önde,eşime diyorum bak artık için rahat olabilir markete giderken bekar kız gibi durmuyorum dedim :1: yakışıyo ama sana diyor :17: o halimle bile güzelmişim :17:

Benim gibi gece kuşlari naber;))) ayyildizim yaptinmi kuabiyeleri nasil oldu şekerim
iyi geceler canım ,sen nasılsın ?
ben de kurabiyeyi yaptım epey hoşuma gitti sıcakken naslda dağıldı agızda arkadaşlarda beğendi epey yediler.
soğuduğunda pek sevmedim sıcak daha güzel oluyor .bol kalorili olması haricinde başkada şikayetim olmadı gayet güzel şişti bombik oldular hatta yapıştılar biraz.
tavsiye ederim internetten almıştım bak masaüstümde var kopy yapıyom
Malzemeler

1. 1 paket margarin
2. 1 su bardağı pudra şekeri yoksa tozşeker olabilir
3. 2 yumurta
4. 1 su bardağı un
5. Aldığı kadar nişasta
6. 1 paket kabartma tozu

Yapılışı

1. Margarin ve şekeri iyice karıştırın, ardından yumurtaları ilave ederek karıştırmaya devam edin.
2. Un ve kabartma tozunu da ekleyerek aldığı kadar nişasta ile yoğurun. Hamurdan parçalar kopararak yuvarlayın.
3. Yağlı kağıt serilmiş veya yağlanmış tepsiye dizin. 170 derecelik fırında pişirin.

Afiyet olsun..

iyi geceler canım ,sen nasılsın ?
ben de kurabiyeyi yaptım epey hoşuma gitti sıcakken naslda dağıldı agızda arkadaşlarda beğendi epey yediler.
soğuduğunda pek sevmedim sıcak daha güzel oluyor .bol kalorili olması haricinde başkada şikayetim olmadı gayet güzel şişti bombik oldular hatta yapıştılar biraz.
tavsiye ederim internetten almıştım bak masaüstümde var kopy yapıyom
Malzemeler

1. 1 paket margarin
2. 1 su bardağı pudra şekeri yoksa tozşeker olabilir
3. 2 yumurta
4. 1 su bardağı un
5. Aldığı kadar nişasta
6. 1 paket kabartma tozu

Yapılışı

1. Margarin ve şekeri iyice karıştırın, ardından yumurtaları ilave ederek karıştırmaya devam edin.
2. Un ve kabartma tozunu da ekleyerek aldığı kadar nişasta ile yoğurun. Hamurdan parçalar kopararak yuvarlayın.
3. Yağlı kağıt serilmiş veya yağlanmış tepsiye dizin. 170 derecelik fırında pişirin.

Afiyet olsun..

noolsun canım bıraz şekerleme yaptım uyandım oturuyorum benım uyku yemek herşey iyice düzensizleşti. canım ellerıne saglık yazdım tarifi ben tatlı hamur işlerini sevmem ama ewde cok yaparım eşime apartmanda arkadaşlarıma veririm benım işim tuzluyla :))))) inşallah kendıme gelınce yaparım inşallah çünkü yemek bile yapamıyorum napıcam bilmiyorum. ohhhhh sizde arkadaşlarınla yemişsiniz afiyet bal şeker olsun :)

noolsun canım bıraz şekerleme yaptım uyandım oturuyorum benım uyku yemek herşey iyice düzensizleşti. canım ellerıne saglık yazdım tarifi ben tatlı hamur işlerini sevmem ama ewde cok yaparım eşime apartmanda arkadaşlarıma veririm benım işim tuzluyla :))))) inşallah kendıme gelınce yaparım inşallah çünkü yemek bile yapamıyorum napıcam bilmiyorum. ohhhhh sizde arkadaşlarınla yemişsiniz afiyet bal şeker olsun :)
bende yoruldum aslında ama canım şöyle bir pc de takılmak istiyor :1:

bende aşırı yapan biri değilim aynı senin gibi birilerine hizmet olsun diye yaparım .tuzlu nerdeyse hiç denemedim ama eminim güzel şeyler vardır .en sevdiğim şey elmalı turta :1:

bende yoruldum aslında ama canım şöyle bir pc de takılmak istiyor :1:

bende aşırı yapan biri değilim aynı senin gibi birilerine hizmet olsun diye yaparım .tuzlu nerdeyse hiç denemedim ama eminim güzel şeyler vardır .en sevdiğim şey elmalı turta :1:

:))))) Allahtan tatlı sevmıyorum sevsem bıde noolurum bılmıyorum :))))

Günaydın Arkadaşlar,

Dün yine yaptıramadık ense ölçümümüzü, bir türlü istenen pozisyona gelmiyor benim yaramaz, yarın yine doktordayız, cinsiyet tahminimiz yok tabi ki, doktorum çok ketum bu konuda, sizden haberler nasıl?

günaydınn anecikler,

ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...

günaydınn anecikler,

ya sabah sabah birşey soracağım benim dünden beri ayaklarım çok yanıyor, yürüyüp eve gelince.. sizde de oluyor mu?? ödem yok şiş değil ama yanma var...

canım benim yanma derken nasıl yanma? ateş mi basıyor, sızlıyor mu anlayamadım sabah sabah beynim daha yarım kapasite çalışıyor galiba:))
ayak için alışverişte tanıştığım 9 aylık hamile bir bayan şöyle bi tarif vermişti, leğene soğuk su ve kaya tuzu koyup ayağını 15 dk beklet, ne ağrı ne şiş ne sızı ne yanma kalmaz demişti. sıcak havalarda çok oluyormuş bu şikayetler.

Günaydın Arkadaşlar,

Dün yine yaptıramadık ense ölçümümüzü, bir türlü istenen pozisyona gelmiyor benim yaramaz, yarın yine doktordayız, cinsiyet tahminimiz yok tabi ki, doktorum çok ketum bu konuda, sizden haberler nasıl?

ne güzel hergün görüyorsun bebeğini canım :)

günaydın arkadaşlar merhabalar bugün 2li testimiz var 10 da hiç uyuyamadım 3 saatlık uykuyla duruyorum off napıcam bilmiyorum. herkese mutlu güzel günler...

Günaydın Arkadaşlar,

günaydın cnm benim gaza gelmeye ihtiyacım var gitsem söyliycek bu defa sanırım ama ne biliyim hem çok heycanlıyım hemde bi türlü gaza gelemiyorumm:52: senın ölçüm yarın yapılacakt dimi ama daha 2 bilemedin 3 hafat sonra söyler senın doktorun :27:

günaydın arkadaşlar

güzel haberlerle dolu güzel bir gün olsun inşallah...

günaydın canımm nasılsın:21:

günaydınn anecikler,

günaydın cnm bendede oluyor yanma normal bence merak etme hatta bende şiş var bide çok ayakta kalınca ertesi gün sabah üstüne basamıyorum:61:

Back
X