• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bayadır giremedim ev taşıdık
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ikili testte ense 3.2 çıktı burun kemiği var kan değerim güzel çıktı ama 1000 de 1 ihtimal bende hiç takmıyorum kafama allahın izniyle sağlıklı olucak yavrum 11 hafta lıkken yapıldı 2li test dr erkek dedi 10 gün sonra gel kesinleşir dedi dün gittim kız dedi eminmisiniz dedim :1: %100 dedi artık değişmez ozaman erkendi dedi çok mutlu oldumm

nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ikili testte ense 3.2 çıktı burun kemiği var kan değerim güzel çıktı ama 1000 de 1 ihtimal bende hiç takmıyorum kafama allahın izniyle sağlıklı olucak yavrum 11 hafta lıkken yapıldı 2li test dr erkek dedi 10 gün sonra gel kesinleşir dedi dün gittim kız dedi eminmisiniz dedim :1: %100 dedi artık değişmez ozaman erkendi dedi çok mutlu oldumm

insallah saglikli bir sekilde kawusursun kizina cnm hayirli olsunn erkekler kizlardan daha coktuu kizlar atak yapti cogalmaya basliyorlarr herseyin hayirlisi olsun 1000 de 1 ihtimal cook dusukk cnm bncede kafana takma hep pozitiff dusunn en iyisi :nazar::emir_bebek:

kizlarr kitliktan cikmiss gibiyimm :52:habire yemek yiyorumm:56: ama doymuyorumm biturluu ne olacakk benim halimm yaa:25: dogurana kadarr dana gbii olucam bitek sabahlari yemek yiyemiyorumm cunku kusuyorumm :63: ama kendime geldikten sonraa beni tutabilene ask olsunn:10::60::60:

canım hamur işi yemedikten sonra kilo almazsın merak etme
sütü yarım yağlı iç.peynirinde yarım yağlı olsun.
besle bebişini besleyebildiğince:emir_bebek::nazar::56:

canım hamur işi yemedikten sonra kilo almazsın merak etme
sütü yarım yağlı iç.peynirinde yarım yağlı olsun.
besle bebişini besleyebildiğince:emir_bebek::nazar::56:

sut we sut urunleri tuketemiyorumm cnmm midem bulaniyorr :63: ama tuzlu eksi ve aci diyince aklina ne geliyorsa hepsini yiyebiliyorumm :56:

ayy kızlar gıttım doktora ense kalınlıgı 0,85 cıkdı... ıkılı testı devlette yaptırtmısdım tekrar ıstedı burda yapılcak olan sanırım grafıklımıymıs neymıs :) bende pek anlamadım acıkcası ya neyse :) tekrardan yaptırıcam artık. ayrıca arayı k...apamıs olarak gormusdum ama degılll anlamadım yanı gecen gıttım 12+3du bugun 12+3 yıne . çok normal gec dollenmelerde olur boyle seyler dedı doktorum. ama bozuldugum bır konu var oda acıl durumlarda dıyelımkı dogum zamanı kımse doktor oymus ve ben bunu kabul edemem yanı hem gunlugune 250 tl vercem odanın ozel olsun dıye hemde doktorum olmayabılecek. buyuk ıhtımalle yarın kan verıcem ıkılı test ıcın cuma gunu tekrar gorunucem burun olcumunu yapıcak bu sefer doktor sanırsam sonrada degıstırcem hastanemı :)

ayy kızlar gıttım doktora ense kalınlıgı 0,85 cıkdı... ıkılı testı devlette yaptırtmısdım tekrar ıstedı burda yapılcak olan sanırım grafıklımıymıs neymıs :) bende pek anlamadım acıkcası ya neyse :) tekrardan yaptırıcam artık. ayrıca arayı k...apamıs olarak gormusdum ama degılll anlamadım yanı gecen gıttım 12+3du bugun 12+3 yıne . çok normal gec dollenmelerde olur boyle seyler dedı doktorum. ama bozuldugum bır konu var oda acıl durumlarda dıyelımkı dogum zamanı kımse doktor oymus ve ben bunu kabul edemem yanı hem gunlugune 250 tl vercem odanın ozel olsun dıye hemde doktorum olmayabılecek. buyuk ıhtımalle yarın kan verıcem ıkılı test ıcın cuma gunu tekrar gorunucem burun olcumunu yapıcak bu sefer doktor sanırsam sonrada degıstırcem hastanemı :)

gozun aydin cnmm allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin cinsiyet tahmini yapti mi doktorun??:nazar::emir_bebek:

benmki cinsiyet konusunda bi tahminde bulunmadı 1 ay sonraki gelişinde belli olur dedi :(

gozun aydin cnmm allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin cinsiyet tahmini yapti mi doktorun??:nazar::emir_bebek:

ay cnm nerdeee
anca cıldırdım bugun :)
ıste yarın devlete sonuclarımı goturcem bakalım neolcak orda
delı oldum artıkın yaaa
su 2lı test bır bıtsın Allah ın ıznıyle sonra zaten 1 ay sonra gıdıp cınsıyetını ogrendıkten sonra kasmıcam kendımı
boyle ultrasona gırıp cıkmakda ıyı degıl
dogum yapıcagım hastaneyı secıp ordan devam edıcem artık

kızlarr yeniden doğum günümü kutlayan bütün annişlerrr hepinizi çokk seviyorumm:69: sizlerde iyiki varsınız bugün benim yanımdaydınız ve bu güzel günümü sizlerle paylaştım en çok çünkü yine yalnızdım hepiniz allaha emanet olunn :61:

kızlarr yeniden doğum günümü kutlayan bütün annişlerrr hepinizi çokk seviyorumm:69: sizlerde iyiki varsınız bugün benim yanımdaydınız ve bu güzel günümü sizlerle paylaştım en çok çünkü yine yalnızdım hepiniz allaha emanet olunn :61:

cnm benim ne demek iyki warsinn iyki aramizdasinn beraber gecirecegimiz nice dogum gunulere insallahh :71::71::71::71::46::46::46::46::92::92::92::49::49::49::32::32::21:

ay cnm nerdeee
anca cıldırdım bugun :)
ıste yarın devlete sonuclarımı goturcem bakalım neolcak orda
delı oldum artıkın yaaa
su 2lı test bır bıtsın Allah ın ıznıyle sonra zaten 1 ay sonra gıdıp cınsıyetını ogrendıkten sonra kasmıcam kendımı
boyle ultrasona gırıp cıkmakda ıyı degıl
dogum yapıcagım hastaneyı secıp ordan devam edıcem artık

doktorr cook onemli cnmm ben yurtdisindayimm cook doktorr sorunu yasiyorumm turkiyeye donuncede hangi doktora gidecegime daha karar wermedimm seninde duzenli bi doktorun olsunn ben 2 li test yaptirmadimm 3lu 4 luyu de yaptirmayacam allahim bebegimi korusun sadce duA EDIYORUMM baska yapacak bise yokk:49::49::49:

Back