• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım senin bıcırık pek bi yaramaz çıktı çektirecek size herhalde :90: benim bebiş de uğğraştırdı ölçüm yapılırken ama 15-20 dk uğraştı dr bi sağa döndüm öksürdüm bekledim bi sola yatırıp öksürdum ölçtü o şekilde. bi dahaki denemedi ölçtürür inşallah ne diyelim :31:

Sorma teyzesi, bebiş bana çekecek galiba, ben de çocukken annemlere kök söktürürdüm :33: fena bişeydim, bu daha parmak kadar boyuyla, annesini, babasını, doktor amcasını maymun ediyor :60:

Öksürdüm, çikolata yedim, gazoz içtim, yürüdüm hatta koştum, olmuyor olmuyor, bir amuda kalkmadığım kaldı, yarın da onu denicem :60:

bana da pipi göremedim henüz ama genel itibariyle kızdan çok erkeğe benziyor demişti doktorum. bakalım cuma sabah 8,30da randevum.

kızlar bişi sorucam sabah akşam tartılanınız var mı? benim sabah ve akşam arasında 1 kilo fark çıkıyor.akşam yatmadan önce yağlandıktan sonra yağın emilmesini beklerken cıbıl cıbıl çıkıyorum tartıya 67,5, sabah aynı şekilde yağlanıp cıbıldak çıkıyorum 66,5. eşime diyorum sataşıyor bana, sabaha kadar salıyorsun farkında değilsin, demekki 1 kilo salınım yapıyon diyo :27::27::27::27::27: sizde de bu kadar fark oluyor mu?

günaydın :71:,

ben sabah akşam tartılamıyorum evde yok çünki :59:
ama bu fark kesinlikle açlık ve toklukla alakalıdır.
eşinin de maşallahı varmış fırsatı bulmuş gırgır yapıyo..sen aldırma ona şekerim.
hamileyiz biz.herşey serbest..:21:

selam ben hersabah tartıda 73 geliyorum şort atlet gecede 75 ama çok su içiyorum her ögünde 3koca bardak çok suyun zararı yoktur inşallah ben daha kilo almadım 11+1im 73bucukts hsmile kaldım halada 73üm ama karnım büyüyo hçbir kyefetim olmuyo .. simrancım yağlanıyorum dedinya bu ne yağı merak ettim

canım bebe yağı sürüyorum. hala bi eczaneye gidip çatlak kremi alamadım. ama geç kalıyorum gibi bi his var içimde. cuma günü doktora gidince alıcam inşallah. sen 11+1mişsin, 3.aydan itibaren cildi nemlendirmek gerek diyorlar, sen de 1-2 haftaya başla istersen nemlendirmek için bişiler sürmeye.
ben aktara gidip badem yağı+kayısı yağı ve gerçek zeytin yağını da karıştırıp, sabah lierac, akşam yağ karışımını süreyim diyorum.

canım bebe yağı sürüyorum. hala bi eczaneye gidip çatlak kremi alamadım. ama geç kalıyorum gibi bi his var içimde. cuma günü doktora gidince alıcam inşallah. sen 11+1mişsin, 3.aydan itibaren cildi nemlendirmek gerek diyorlar, sen de 1-2 haftaya başla istersen nemlendirmek için bişiler sürmeye.
ben aktara gidip badem yağı+kayısı yağı ve gerçek zeytin yağını da karıştırıp, sabah lierac, akşam yağ karışımını süreyim diyorum.

valla canım bende niveanın bebe yağını sürüyordum ama sürmücem sanırım artık. dün güneşte göbeğimi açtım hafif hafif sivilceler olmuş onlar bugün geçti ama eşim sanki sarı sarı tüyler çıkmış farkettin mi dedi. badem yağı tüylenme yapıyor diyorlardı, ondan olabilir belki. o yüzden en kısa zamanda lierac almayı düşünüyorum.

günaydın kızlar, benim doktorum ne sürersen sür çatlayacağın varsa çatlarsın dedi bana, ama ben de bişiler yapıcam tabi ki:27:
hiçbişi sürmeyip çatlamayan da varmış:53:

Sorma teyzesi, bebiş bana çekecek galiba, ben de çocukken annemlere kök söktürürdüm :33: fena bişeydim, bu daha parmak kadar boyuyla, annesini, babasını, doktor amcasını maymun ediyor :60:

Öksürdüm, çikolata yedim, gazoz içtim, yürüdüm hatta koştum, olmuyor olmuyor, bir amuda kalkmadığım kaldı, yarın da onu denicem :60:
canım yaaaa şimdiden başlıyor dimi yaramazlıklar, oğlak inatçı olur derler bizim bebeşkolar da inatçı heralde dönmedimi dönmüyorlar
göstermiyolar

valla canım bende niveanın bebe yağını sürüyordum ama sürmücem sanırım artık. dün güneşte göbeğimi açtım hafif hafif sivilceler olmuş onlar bugün geçti ama eşim sanki sarı sarı tüyler çıkmış farkettin mi dedi. badem yağı tüylenme yapıyor diyorlardı, ondan olabilir belki. o yüzden en kısa zamanda lierac almayı düşünüyorum.

sivilce dediğin isilik gibi dimi canım. bende de var. ama ben badem yağını her yerime sürüyorum sadece karnımda var. bence benimkiler yağdan değil, hergün 1 saat tempolu yürüyorum terliyorum, hemen duşa girmiyorum yarım saat falan oyalanıyorum, terden sıcaktan oldu benimki. tüğlenme konusuna gelince de benim iş yerimde 3 arkadaşım badem yağı kullandı hiç bir tüğ artışı yok, bizzat gösterdiler baktık yani. bence o tüğlenme hormonal. ben de lierac alıcam. sabah lierac akşam yap karışımı süreyim diyorum. öğlende mi bişi sürsekki:P

Son düzenleme:

Canm ben badem yağı falan sürmüyorum ama bende de başladı tüylenme, göbeğimde hiç tüy yoktu, avuç içi gibiydi nerdeyse, şimdi sarı sarı parlıyorlar, hem de uzun baya, sinir oluyorum :63:

Son düzenleme:
canım yaaaa şimdiden başlıyor dimi yaramazlıklar, oğlak inatçı olur derler bizim bebeşkolar da inatçı heralde dönmedimi dönmüyorlar
göstermiyolar

sivilce dediğin isilik gibi dimi canım. bende de var. ama ben badem yağını her yerime sürüyorum sadece karnımda var. bence benimkiler yağdan değil, hergün 1 saat tempolu yürüyorum terliyorum, hemen duşa girmiyorum yarım saat falan oyalanıyorum, terden sıcaktan oldu benimki. tüğlenme konusuna gelince de benim iş yerimde 3 arkadaşım badem yağı kullandı hiç bir tüğ artışı yok, bizzat gösterdiler baktık yani. bence o tüğlenme hormonal. ben de lierac alıcam. sabah lierac akşam yap karışımı süreyim diyorum. öğlende mi bişi sürsekki:P

dediğin gibi belki hormonaldir. bende göğüslerime ve kalçama da sürüyorum, ama evet o isilik gibi sadece göbeğimde oldu bir gün oldu sonra geçti zaten..

günaydın kızlar, benim doktorum ne sürersen sür çatlayacağın varsa çatlarsın dedi bana, ama ben de bişiler yapıcam tabi ki:27:
hiçbişi sürmeyip çatlamayan da varmış:53:
benim doktorum da dedi aynısını. annen çatladıysa çatlarsın dedi, anacım harita gibi. ama annem sudan tiksinip bir yudum su içememiş hamileliklerinde. doktor krem yanında bol suyunu da içicen dedi. 2 litrenin üstüne çıkamıyorum ama ben.
Canm ben badem yağı falan sürmüyorum ama bende de başladı tüylenme, göbeğimde sıfır tüy vardı, şimdi sarı sarı parlıyorlar, sinir oluyorum :63:
meserretcim sen krem kullanmaya başladınmı? sende mi bebe yağı sürüyordun.

Canm ben badem yağı falan sürmüyorum ama bende de başladı tüylenme, göbeğimde hiç tüy yoktu, avuç içi gibiydi nerdeyse, şimdi sarı sarı parlıyorlar, hem de uzun baya, sinir oluyorum :63:

eşim benle dalga geçiyor , yakında göbek kıllarımızı yarıştırırız diyor:18: tabi bunu der demez sırtına şaplağı yedi. :41:
benim doktorum da dedi aynısını. annen çatladıysa çatlarsın dedi, anacım harita gibi. ama annem sudan tiksinip bir yudum su içememiş hamileliklerinde. doktor krem yanında bol suyunu da içicen dedi. 2 litrenin üstüne çıkamıyorum ama ben.

bence illa genetik olucak diye birşey yok. yine de tedbiri almak lazımm..

benim annem de harita gibi, ama sadece karnı çatlamış, kalça bacak genç kız gibidir hala, bakalım ben nasıl olucam.
Cnm ben önce jhonson ın su bazlı olan bebe yağından kullanıyordum ama 2 haftadır lierac a geçtim, gerçi onu da unutuyorum sürekli, bir gün sürdüysem bir gün sürmüyorum :26:

o tüylenmeler kullandığımız vitaminlerden oluyo canım ben daha hiç bişey kullanmadım karnım hep uzun sarı tüy dolu normalde tüysüz biriyim öyle olduğu halde bütün tüylerim güçlendi ssanki hamilelikte

benim annem de harita gibi, ama sadece karnı çatlamış, kalça bacak genç kız gibidir hala, bakalım ben nasıl olucam.
Cnm ben önce jhonson ın su bazlı olan bebe yağından kullanıyordum ama 2 haftadır lierac a geçtim, gerçi onu da unutuyorum sürekli, bir gün sürdüysem bir gün sürmüyorum :26:

bende çok su içiyorum inanki akşama kadar 4litre tüketiyorum günümün yarısı wcde geçiyo özellikle geceleri okadar su içiyorumki wcye kalkmaktan uyku uyuyamıyorum tatlı tatlı tatlı uyumayı özledim önceden bu kadar içmezdim çok hararetim oluyo bende anlamadım gitti walla

o tüylenmeler kullandığımız vitaminlerden oluyo canım ben daha hiç bişey kullanmadım karnım hep uzun sarı tüy dolu normalde tüysüz biriyim öyle olduğu halde bütün tüylerim güçlendi ssanki hamilelikte

benim de aynen öyle, hayatımda hiç olmadığı kadar tüy sorunum var, vitaminlerden olda saçlarım da güçlenirdi ama onların hali içler acısı, sanırım tamamen hormonal :26:

eşim benle dalga geçiyor , yakında göbek kıllarımızı yarıştırırız diyor:18: tabi bunu der demez sırtına şaplağı yedi. :41:

bence illa genetik olucak diye birşey yok. yine de tedbiri almak lazımm..
evet bende o yuzden elimden geleni yapayım diyorum, sonra ah keşke demektense eğer çatlarsak ben elimdne geleni yaptım ama genetikmiş napalım deriz.

olması gereken ne acaba canım. sabah ve akşammı? sabha öğle akşammı bilemedim. forumda okumuştum kendisi de hamile olna bir doktor, sabah lierac akşam yağ karşımı öneriyordu. evelsi gün mahallemizdeki eczaneye gittim lieracı almadım, eczane mahalle arası sonuta, çok lierac satışı olmaz diye düşündüm , üzerinde tarih falanda yoktu 55 liraydı,dedim bu 2 yıllıkmı 5 yıllıkmı allahbilir. almadım. dünde bi avm eczanesine gittim ordan alayım diyordum o da 68 lira dedi. sinirlendim. almadım. :59:

bu arada tatile gidiyo musunuz? doktorum güneşe kesinlikle çıkmak yok dedi, ya sabah erken ya da akşama doğru gireceksin denize dedi, biz normalde tatil planları yapıyoduk ama duyunca suya düştü gibi oldu, bütün gün otel odasında mı oturucam ben, sauna, buhar da yasak, geriye 11 le 5 arasında tv izlemek kalıyo:27: siz neler düşünüyosunuz, güneşlenemiyosa hamileler planınız nedirrrr?:44:

:60::60: Maşallah denemediğin kalmamış ama kar etmemiş. olmadı yaptırmazsınız artık testi vakti de geçecek 1 haftaya demi.

valla kiloluysanız hemen başlayın. ben kiloluyum bir haftadır bacaklarımın iç tarafı kırmızı kırmızı çok feci oldu. badem yağı kakao yağı aldım ama kokularından dolayı süremedim. dün gittim aldım lierac ı sonunda da başladım kullanmaya sabah akşam sürücem artık.hatta doğumdan sonra taa zayıflayana kadar kullanmayı düşünüorum

Back