• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende mozaik hastanesine gitmeyi dusunuyorumm ilkay odemis e cook owduler bana bu doktorumm bide defne hastahanesinde hulya artuc warmis oda cook iyiymiss turkiyeye dondugum zaman ikisinden birine gitmeyi dusunuyorumm ama karar weremedimm

bende 2 sinide tavsiye etmiyorum gerçi gitmedim ama yinede sen bilirsin cnm

kızlar canım sıkılıyo ya buğün kan iğnelerim bitti. 14 tane kaldı hapın bitmesne sizler ne yaptınz buğün

ben tum gunn oturuyorummm nette olmasa patlarimm sıkıntidan karnim sancilaniyoduu gectii birazz ama hafif kramplarimm warr :17: we ben daha hic ilac kullanmadim folic disinda burda olsen ancak ilac werirler :47:

13 hafatalık bebek oynarmı kızlar yani tam anlamıla dönermi ultrosanla bakıldığında el sallıyodu ama sanki dün bebek döndü haretekliydi sanki

ben tum gunn oturuyorummm nette olmasa patlarimm sıkıntidan karnim sancilaniyoduu gectii birazz ama hafif kramplarimm warr :17: we ben daha hic ilac kullanmadim folic disinda burda olsen ancak ilac werirler :47:

drktorlar gerek görmüyolardır . benim kan değerim normal olsa doktor bana kan ilaçları vermezki canım veya vitaminlerim tam olsa vermezler yani

13 hafatalık bebek oynarmı kızlar yani tam anlamıla dönermi ultrosanla bakıldığında el sallıyodu ama sanki dün bebek döndü haretekliydi sanki

oynar cnm oynarr ben en son 10 haftalikken gittim doktoraa cook hareketliydiii oynuyoduu zipliyoduu sankii :60::emir_bebek:

Canım ben de şimdi işyeri doktorumuzun yanındaydım, güldü bana, altı üstü bir krem, biraz mantıklı ol ne zararı olabilir düşün falan dedi, utandım biraz :26:
Sonra uzun uzun açıkladı, ilk 3 ay bebeğe zarar verecek bir şey yaparsak gebelik zaten sonlanır, bebek düşer yani, eğer şu ana kadar bebeğe zarar verecek bir şey yapsaydın bebeğini düşürmüş olurdun falan dedi bilmiyorum, bu bebek doğmadan ben rahatlayamicam artık :50:
ben sana diyorum kendini riske atar mı bir şey olsa hemen söyler doktorlar hem kendini hem beni üzdün bak bize ders oldu işte prospektüsünü okumadan dr sormadan bir şey yapmayız
evvet cnmm yaaaaaaaaaaaaaa bende hiiiçççççççççç aşermedimmmm. Açıkcası bende hamileliğime dair hiç belirti yokkk miğdem bulanmadııı mesella daha çok anlatılan şey bende yokkk.
bende de hiç belirti yok hiç damak tadım değişmedi sadece daha iyi beslenmeye çalışıyorum o kadar et yemezdim mesela yiyorum bebişim için
yolculuk için bisey dedi mi doktor?
mesela 3-5 saatlik bi yere?
günes kremi kullanmak sakıncalı mı acaba?
en iyisi oturduğum yerde oturuym benn:16:
ben 8 haftamda dr gidemezsin demesine rağmen gittim bu arada benimkisi tüp bebek ondan izin vermedi sanırım havuzada girdim denizede ama her zaman ki gibi yüzmedim az az çıktım tekrar girdim hep dua ettim bu arada öğlenleri hep gölgede kaldım gece animasyonlara bile katıldım bir ara baya bi kaptırıyordum eşim tuttu oturttu yani ben zor hamile kaldım demedim eşimde bütün önlemleri aldı gidince daha otama çıkmadan otelin dr la tanıştık oda içimi rahatlattı gideceğiniz yerdeki sağlık kuruluşlarını falan önceden araştırın ben öyle yaptım ama size tavsiye edemem herkes kendi kararını versin ama sizler 3 ayı doldurduğunuz için bana göre daha şanslısınız
annişler ben çıkıyorum mesaim bitiyor...hafta sonu mardine gideceğim bazı sorunlar hallaolması gereken hepinizin duası kabul olur can taşıyorsunuz lütfen bana dua edin inşallah herşey yolunda gider...
hepiciğinize iyi tatiller...:124:
inşallah sorunun neyse hemen çözülür

iyiyim canım diş apsesi kalp çarpıntıları dışında:59:
geçmiş olsun neredesin bilmiyorum ama hemen bir doğum evine gitsene ihmal etme

Kizlarrrr bana yardimmmmm:1:bis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn:8:

Kizlarrrr bana yardimmmmm:1:bis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn:8:

ben havuza girmeyeceğim AÇIKCASI CNMMM HEMDE KESİNLİKLE GİRMEYECEĞİMMMM. DENİZE GİRECEĞİMMMM.

hafta sonu geldi.. oleyyy

dün yengemdende bebek kiyafetleri aldim iki poset dolusu :9: ama boylarina görü ayirmam gerekiyor cogunluk bebek zibini atlet pijama vs.. yeni dogduktan sonra ki ilk üc aylik tulumlarini vs kendim secerek almak istiyorum allah izin verirse. Henüz melegimin cinsiyetini bilmedigim icin alisverise baslayamadim. Allahin izniyle bebek kendini toparladiktan sonra tulum sevmiyorum alti üstü kiyafetler haha icici oluyor.

ben sana diyorum kendini riske atar mı bir şey olsa hemen söyler doktorlar hem kendini hem beni üzdün bak bize ders oldu işte prospektüsünü okumadan dr sormadan bir şey yapmayız

Ay tatlım, sen üzülme ne olur, ben de öğrensem ki umulmadık bir şey sakıncalıymış, hemen gelir buraya yazarım, sonuçta burası sadece sohbet topiği değil, bilgi paylaştıkça değer kazanır. Tekrar teşekkür ederim bu vesileyle sana da :69:
Sorduğum doktorlarım bir zararı olmamıştır, olsa ya düşük ya da gelişim anomalisi olurdu zaten öyle çok zararlı bir krem değil, ama etkileri iyi bilinmiyor dediler, zaten ben de toplasan 10 kez sürmüşümdür... Dediğin gibi çok iyi bir ders oldu bu bana bidaha kafama göre iş yapmam, aslında normalde de pimpirikli bir tipim, neleri doktora sorduğumu bilsen gülersin halime, ama bu kreme o kadar aşinayım ki, zararlı olabileceği aklıma bile gelmedi, demek ki aklımıza gelmeyenler başımıza iş açabilirmiş, bundan sonra daha dikkatli olucam o kesin

Son düzenleme:

tatile gidiyorsun keyfini cikar panik yapmaya gerek yok..

8 9 haftalik´ken cikktim tatile cok keyifliydi iyi tatiller.

ARKADAŞLAR BEN BİRAZ SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM_____________________

HAYDİİ KAFA DAĞITALIMMMM GÜZEL SOHBETLER EDELİİMMMMMMMMMMMMMMMM..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:4::4::5::5::6::6::32::32::32::32::34::34::34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Ay tatlım, sen üzülme ne olur, ben de öğrensem ki umulmadık bir şey sakıncalıymış, hemen gelir buraya yazarım, sonuçta burası sadece sohbet topiği değil, bilgi paylaştıkça değer kazanır. Tekrar teşekkür ederim bu vesileyle sana da :69:
Sorduğum doktorlarım bir zararı olmamıştır, olsa ya düşük ya da gelişim anomalisi olurdu zaten öyle çok zararlı bir krem değil, ama etkileri iyi bilinmiyor dediler, zaten ben de toplasan 10 kez sürmüşümdür... Dediğin gibi çok iyi bir ders oldu bu bana bidaha kafama göre iş yapmam, aslında normalde de pimpirikli bir tipim, neleri doktora sorduğumu bilsen gülersin halime, ama bu kreme o kadar aşinayım ki, zararlı olabileceği aklıma bile gelmedi, demek ki aklımıza gelmeyenler başımıza iş açabilirmiş, bundan sonra daha dikkatli olucam o kesin

hangi kremden bahsediyosunuz ben kaçırmışım oraları

ARKADAŞLAR BEN BİRAZ SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM_____________________

HAYDİİ KAFA DAĞITALIMMMM GÜZEL SOHBETLER EDELİİMMMMMMMMMMMMMMMM..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:4::4::5::5::6::6::32::32::32::32::34::34::34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Benim için de çok kötü bir gündü, İnşallah yarın bebişi iyi görürsem keyfim yerine gelir :nazar:
Ben şimdi yemeğe çıkıcam canım ancak gelince dahil olabilirim sohbetinize :1:
Kayyumcuğum bu arada seni listede göremedim, ekletsene kendini

benim için de çok kötü bir gündü, inşallah yarın bebişi iyi görürsem keyfim yerine gelir :nazar:
Ben şimdi yemeğe çıkıcam canım ancak gelince dahil olabilirim sohbetinize :1:
Kayyumcuğum bu arada seni listede göremedim, ekletsene kendini

tamam cnmmm afiyet olsunnn. Unutma erken uyu bugün bebiş dinlensin bak ben heyecandan uyuyamadım uykumu alamadım bebişi uyandıramadıkk sabah suuuuu iççç çikolata yeeee.

hadiiiiiiii dağıtalımmm ne yapalım mesela sesi güzel olan varmıı şarkı söyleyen :24::24:

vallahi edacımm ne yapılır bilmiyorum ama arkadaşlarım çocuk koçu doktorum ve biyolog arkadaşım bol eğlen moral depola herşeyi boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o nedenle haydi keyif yapalım bizi sadece biz anlar.

Back