• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normalde doktor randevum 18 temmuz ama doktorum yanındaki sekteren dediğine göre 11 inde geliyor cinsiyetini söyliycem dediği için 18 i beklesem diyorum ama bu rahatsızlıklarım devam ederse 11 veya 12 sinde gidecem.kalp çarpıntım çok fena sanada geçmiş olsun cnm.

Saol cnm.
Ben dişçi için sormuştum gitmeyi düşünmüyomusun?

idare der cnm ne olsun dün gece kalp çarpıntısından yatamadım artık manevi sorunlarım vucudumu etkiliyor:59: ölecem sandım acile gidecektim ve dişim iltihaplandı sen nasılsın

ben bilmiyorumm nasilimm midem birazz bulaniyorr ve mide yanmasi war sabahh cook igrenc bi sekilde sari su kustumm ve biraz sancim warr adet sancisi gbii umarimm bi sorun yokturr :50::50::nazar:

ben bilmiyorumm nasilimm midem birazz bulaniyorr ve mide yanmasi war sabahh cook igrenc bi sekilde sari su kustumm ve biraz sancim warr adet sancisi gbii umarimm bi sorun yokturr :50::50::nazar:

yoktur cnm merak etme lekelenme yoksa korkma yani rahim büyüdüğü içinmiş bendede olmuştu arada oluyor ağrı kramp falan

şimdi brz araştırdım,ilk 3 ay sıcak iyi değilmiş.3 aydan snra da lekelenme güneş yanığı fln tarzı şeyler güneş tepedeyken güneşlenmeyin fln yazıyo sadece.:49:

Evet cnm bilindik şeyler işte zaten ben güneşin altında durabilen bi tip değilim..
Hemen fenalık basıyo..

ayy hiç anlamadım ağrılardan:17: dişçiye doktoruma sorup gidicem cep tlfnunu kapatmış soramıyorum tam zamanına denk geldi yani anlıycağın

3. aydan sonra bişey olmaz diyolar ama sen doktoruna sormadan gitme tabi.. :34:

ayy hiç anlamadım ağrılardan:17: dişçiye doktoruma sorup gidicem cep tlfnunu kapatmış soramıyorum tam zamanına denk geldi yani anlıycağın

ayy canım ben de çektim o ağrılardan dayanamadım kaç gün ama allahıma şükürler olsun geçti tabi tekrar nüksetme olasılığıda var ama onu düşünmek dahi istemiyorum:53: geçmiş olsun bu arada:16:

ayy canım ben de çektim o ağrılardan dayanamadım kaç gün ama allahıma şükürler olsun geçti tabi tekrar nüksetme olasılığıda var ama onu düşünmek dahi istemiyorum:53: geçmiş olsun bu arada:16:

çok sağol cnm sanada geçmiş olsun diş olayı hamilelikte en büyük korkumdu başıma geldi hemde diş etim şişmiş göz gibi ortada iltihap var bembeyaz sanırım antibiyotik kullanacam 1 hafta falan sonrada çekermi artık dişçi bilmem bu hafta hepsi sonuçlanacak bakalım:60:

slm cnm geçmiş olsun adet günündemisin benim adet tarihimde bi kaç gün agrılarım hep oluyo oğlumdada doguma kadar hep olmuştu.

Kizlarrrr bana yardimmmmm:1:bis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn:8:

Kizlarrrr bana yardimmmmm:1:bis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn:8:

İyi tatiller..
Doktorun girebilrsin derse gir ama ben normalde de sevmem havuz ve girmem..
Hijyenik gelmiyo bana..
Ben olsam girmezdim..
Doktorun sakınca görmezse ve sende girmek istiyosan gir..

sen yinede doktoruna sor ama bence girme bide enfeksiyon falan kaparsın Allah korusun çok çekersin kardeşim enfeksiyon kapmıştı çok pişman oldu girdiginede gittignede

slm cnm geçmiş olsun adet günündemisin benim adet tarihimde bi kaç gün agrılarım hep oluyo oğlumdada doguma kadar hep olmuştu.

slm cnm sagol ewt bugun 2.gun olmaliydi da ben anlamadimm hamilelikte adet gormedigimiz halde adet sancisi oluyomu??:53: b

mozaik hastanesi canım candemir bilekli

bende mozaik hastanesine gitmeyi dusunuyorumm ilkay odemis e cook owduler bana bu doktoru bide defne hastahanesinde hulya artuc warmis oda cook iyiymiss turkiyeye dondugum zaman ikisinden birine gitmeyi dusunuyorumm ama karar weremedimm

Son düzenleme:
Back