hmm araştıralım bakalım bu konuyu hamileyken çok portakal yiyen başka arkadaşlar da varsa yazsınlar bakalım nasılmış bebekleri:)) ben çok yedim benim bir gazmanım vvar mesela şu an

ben tam bir narenciye canavarıydım hamileliğimin son 3 ayında...
biraz gaz sıkıntımız var ama öyle gece yarısı ayağa dikecek bizi yoracak kadar değil...
artık yediklerimden birşey dokunursa anca ozaman biraz huzursuz oluyoruz.. ve kesinlikle baklagiller, patlıcan, portakal ve çikolatadan uzak durmaya çalışıyorum..
gerçi süt te gaz yapıyor ama içmek zorundayız kendimiz için de.. vitamin deposu tükeniyor çünkü..
gazını çıkarmadan yatırmamaya çalışıyorum ama ne yazık ki 1 saat gaz beklediğim oluyor mecbur öyle yatırıyorum kollarım kopuyor..
10-15 dakkayı bulmuyor kıvranmalar başlıyor ıkınmalar.. bu sefer oğlumu kendim uyandırıyorum tekrar gaz çıkarma çabasına giriyoruz.
ve kollarının altından tutup azcık havada öyle bekletiyorum 10-15 saniye falan.. o sırada da şansımız varsa koccaman bir "gaaark" diye geyirmemiz oluyor sonra rahat bir uykuda sıra..
metsil düzenli kullanılırsa fayda ediyor.. rezene de öyle..
bir de sırt üstü yatırınca sanki daha çok rahatsız oluyor yan yatırırım hep.. gerçi şu an sağa yatırdım kafayı ısrarla sola çevirmeye çalışıyor.. sola çevirdim kafa dik duracak nedense.. bu sefer de nefesini tutuyor bazen.. ne yapıcamı şaşırıyorum açıkcası..
çok sorunlu değil oğlum ama sigortamın attığı zamanlar da oluyor..
uykumuz da taş çatlasın gece 2de en geç uyumuş oluyor sabah 6gibi mamasını veriyorum sonra 10a kadar devam..