2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabırlar versin canım..bebeğini koynunda uyutan kayınpederini de Allah bildiği gibi yapsın...ter kokar sigara içiyorsa o kokar hiç düşünmüyorlar küçücük bebeği...ayrıca sen merak etme bebeğin seni sevmez bilmez olur mu...içgüdüsel olarak annesini tanır bebek..senin kokun başka gelir ona..üzme kendini..sütüne bişey olur yapma kardeşim...

bendim canım.bize öyle bişey demedi zaten dedim ya test yapılırken bizimki hiç umursamadı ne yapıyolar anlamadım ses mi veriyolar kulaga yoksa başka bi şekildemi ölçüyolar çözemedim.bitti mi dedim bitti dedi elime kagıt falan verecek sandım bekledim vermedi bişi gidebilirsiniz dedi sadece.

Anneler, çocuk doktorlarınıza karar verdiniz mi? SGK'nın karşıladığı ya da muayene ücreti makul olan doktor öneriniz var mı? Siz kime götürmeyi düşünüyorsunuz?

canım çok geçmiş olsun nasıl kırıkdı kemiği zor bşr doğum mu oldu? şimdi nasıl peki. çook haklısın yavrularımız sağ salim byüsünler yeter

Anneler, çocuk doktorlarınıza karar verdiniz mi? SGK'nın karşıladığı ya da muayene ücreti makul olan doktor öneriniz var mı? Siz kime götürmeyi düşünüyorsunuz?

beylikdüzü medilife'ta Cengiz Akbenlioğlu var..tavsiye üzerine gittik, çok memnun kaldık,oğluma yaklaşımı ve bizimle iletişimi çok iyi...ilk muayenede kartını verdi,cep telefonumdan saat önemli değil,ne zaman ihtiyaç duyarsan ara dedi...sgk ile işlem yaptırdık muayene ücreti 30 tl...gerçi benim karşı komşum doktor ana çocuk sağlığında...test fiyatları çok geldiğinde orada yaptırıcam

canım çok geçmiş olsun nasıl kırıkdı kemiği zor bşr doğum mu oldu? şimdi nasıl peki. çook haklısın yavrularımız sağ salim byüsünler yeter

ya aslında doğum da uzun sürmedi, bilmiyorum normalde ne kadar sürer ama ben 4-5 saat suni sancıyla kıvrandıktan sonra doğumhaneye alındım, 10-15 dakkada doğdu. 3,450 gr dı öyle çok büyük sayılmaz ama acele mi ettiler bilmiyorum bazen normal doğumlarda olan birşeymiş, hatta bazen çıkık olmasın diye bilerek kıranlar oluyormuş(bu bilgileri de kuzen söyledi onlarınki de kırılmış ama 4 küsür kiloydu onlarınki)
işte boynunda bi çıkıntı var, çoktan kaynadığı için ağrısı filan yok, yani doktor öyle diyor en azından, ağrısa belki sürekli ağlardı diyoruz. bi de düzgün kaynamamış muhtemelen doktor o kendi kendini düzeltir dedi, kontrole götürüyoruz arada sırada ama bi yandan da endişeliyiz ya düzelmezse diye

ne zamandır söyleyeceğim hep unutuyorum çok çok tatlı bir bebeğin var. yazdıklarını görünce ilk işim bebişine bakmak oluyor hep allah nazarlardan korusun yavrunu

sarılık değeri kaçtı?? bu arada geçmiş olsun allah başka dert göstermesin.

kızlar kalça çıkığı kontrolü 1.aydamı yapılıyor yoksa 2.aydamı

sağlık ocağı 40 gün olunca demişti dün dr yaptırbilirsiniz dedi pazartesi randevu aldık canım

çok çok çok geçmiş olsun sen anlatınca hayal ettimde bian çok zor gerçekten şimdi nasıl geçti mi tamamen?

ahh tatlım yaa ben bu büyükleri hiç anlamıyorum kendi çocuklrınıda yapamadıklarının acısını çıkarıyolar resmen tabi sen 7/24 beraber olmak zorunda olduğundan çekilmez oluyodur inşallah bi yerlerden para falan çıkarda çabucak kurarsınız düzeninizi ,bizimde aman aman bi gelirimiz yok ama idare ediyoruz insanın eşi ve çocuğuyla ayrı bi çatıda yaşama şansı olması bile güzel bişi tez zamanda nasip eder allah inşallah
annenlerede makina sağsa bile bebeğinki gibi olmazmış süt gidermiş falan desen eşinden yardım istesen emzirmek için yada sen alsan kucaklarında ağladığında falan ben hallederim desen yada açık açık paylaşsan olmaz mı off ya çok zor hakkaten

bende de var terleme normalde terleyen bi insan olduğumdan hiç yadırgamamıştım ama lohusalıktanmış demek

biz bulamadık daha yaa sünnette yaptırmak isiyorum dün dr ilk 10 gün yada 6 aylık olunca dedi şimdi yapamıyolar mı yani yaa off sağlam bi dr bulsam keşke insan kendi çocuğu olunca kimsee güvenemiyo demek

kendi kendine kaynamış, kaynayınca da bi çıkıntı olmuş boynuna yakın, ben onu farkedince hastaneye gittik de öğrendik kırığı

nasıl sağlıkçı bunlar yaa nasıl muayne ediyolar nasıl farketmiyolar yada farkedip neden söylemiyolar tekrar geçmiş olsun benim yiğeninde doğuştan köprücük kemikleri yok 2 yaşında ablam farketti

offf böyle şeyleri duyunca sinirlerim zıplıyor. umarım bir an önce kurtulursun onlardan. bu arada kafana takma babaanneyle dede hiç annenin yerini tutarmı. bebekler hep en çok annelerini severler kokundan tanır o seni. bir tavsiye vereyim ellerini güzelce yıkadıktan sonra işaret parmağını bük bebeğinin ağzına ver emsin sonra memeni ver. benimki arada huysuzlanıp mememi almıyor öyle yapınca alıyor yine. bir dene bakalım inşallah işe yarar.

merhaba canım çok teşekkür ederiz 3.gün 21di sarılık değerimiz hala da tam düşmedi zaten 3-4 aydan önce geçmez dedi dr bekliyoruz

zaten hastahanlerden drlardan nefret ettim inan tabii hepsini kastetmiyorum iyileri hariç. benimde doğumumda birsürü aksilikler çıktı işini bilmeyen bir dr yüzünden. bende bebeğimi kaybediyordum az kala. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. sarılık bizde de oldu ama 11den yukarı çıkmadı sanırım, bizimde kan uyuşmazlığımız vardı dr beni uyarmıştı dikkat et kan uyuşmazlığınız var sarılığı düşürmen lazım diye. demek bu yüzdenmiş.

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür bayağı streisli bi gün geçirdim sağ göğüsüm çok ağrıyo şişlik ve sertlik yok ama sanki bana 2 kilo gibi geliyor ayağa kalktığımda ağır bişeymiş gibi geliyor göğüsüm parmağımla dokunduğumda çok sızlıyor ne yapmamı tavsiye edersiniz bu arada sağdım sütü boşalttım sağırkende çok sızladı resmen ağladım ne yapmalıyım

merhaba canım aynısı benim de başıma geldi inanılmaz bir acı anlıyorum seni göğüsteki süt kanalının tıkanması nedeni bir kere boşaltman yetmez canım sürekli emzirmeye çalış o memeden ya da sağ ben bütün gün o göğsmden vermeye çalıştım kanalın açılması şartmış diğer göğüsten de vermeyi ihmal etme tabi aynısı ona da olmasın eğer acıya katlanıp sık sık boşaltmazsan mastite dönüyormuş haberin olsun allah kolaylık versin acısı çok kötü

Son düzenleme:

birde kendini çok sıcak tut canım

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.ben bebgimi uyurken bile alıp öpüp koklamak istiyorum o kadar tatlı ki.iyiki dünyamıza girmişler demi....

canım kaç gündür giriyoruym tam okumaya başlıyorum bebiş uyanıyo basıyo aglamayı o yüzden yazamıyordum şimdide kımıldıyo ama hızlı hızlı yazayım :)) bebişinde maşallah tam tatlı şekercik.ama üzüldüm onun için yazık kuzuya hadi biz koca insanlarız o miniklerde sefil oluyo hastanelerde( inşallah hastane yollarını aşı kontrol dışında hiç bilmezsiniz bidaha

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.ben bebgimi uyurken bile alıp öpüp koklamak istiyorum o kadar tatlı ki.iyiki dünyamıza girmişler demi....

sünneti görüştün mü canım dr la? dün dr ilk 10 gün yada 6 aylık olunca dedi yaa şimdi yapmazlar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…