- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.021
Kızlar kaynanalarınızdan bahsetmişsiniz hepinizin yazısını okudum ben hiç yazmak istemiyordum ama artık yazma gereği duydum hergün ağlamaktan bıktım sizinle paylaşmak istedim içimi biraz dökmek istedim umarım benim yazımıda okursunuz şuna şükredin tabiki kendi evi olanlar için diyorum ben sevdiğim için kocam için kaynanamla kalıyorum aynı evde eşimin durumu olmadığı için ozaman kaynanamın evi için tamam demiştim 5 ci seneye giriyorum hala evimiz yok hala eşimin az maaşıyla koca aile geçinmeye çalışıyoruz 5 kuruş bir yere atamıyoruz konuya gelelim bebeğimi oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim okadar şanslılarki kaynanamlar torun sevgisiyle hergün nefes alıyorlar ama bebeğim neredeyse anneanneyi tanımayacak bile bebeğim benim kucağımda durmuyor benim göğüsümü emmemesi zaten benim için büyük sorun sağıp veriyorum sütümü bebeğim benim kokumu bile alamıyor kayınbabam sabahın 6 sında bebek ağladımı onu alır salona gider ve koynunda saat 3-4 de kadar koynunda onu uyutur sonra kaynanam alır biraz bana ver der eşine bu sefer o alır oda saat 9 -10 kadar alır sever uyutur tabiki aralarda kızım biberonu getir açıktı der yedirir bana sadece geceleri bakmak kalıyor yani bukadar sorumsuz bir ailede kalıyorum bebeğim beni tanımayacak beni sevmeyecek beni istemeyecek beni annesi gibi görmeyecek diye çok korkuyorum bazen emzirmeyi deniyorum bu konuda kaynanam hiç yardımcı olmuyor gel kızım deneyelim felan dediği hiç yok ancak biberonla onu yedirmek çok hoşuna gittiğini kendi ağzıyla söyledi onun için emzirmemei zaten istemiyor gibi zaten emmiyorda benim hayatım bu kızlar ben ne yapıyım söyleyin bana ben ne yapayım.. çaresiz
Ankara bilgi hastanesine bebeğini götüren hangi arkadaştı??Biz bugün bengü hanıma gittik işitme testimiz olcaktı ama ne geçtik ne kaldık.Kulağında pislik olabilir dedi.Anlamadım tedirgin oldum.Bebeğim seslere tepki veriyor biliyorum ama neden böle oldu acaba?Aletdemi bir sorun vardıki?
canınızı sıkmayın canım geçti gitti, benimki normal oldu bu sefer de doğum sırasında köprücük kemiğini kırmışlar yavrumun, öyle çok kilolu da değildi. doğumu geçirdik artık sağ salim büyüsün yavrularımız demek kaldı bize
Anneler, çocuk doktorlarınıza karar verdiniz mi? SGK'nın karşıladığı ya da muayene ücreti makul olan doktor öneriniz var mı? Siz kime götürmeyi düşünüyorsunuz?
Köprücük kemiginimi kırdılar?? Yavrum yaa ... Nasıl kaynadı peki?
Anneler, çocuk doktorlarınıza karar verdiniz mi? SGK'nın karşıladığı ya da muayene ücreti makul olan doktor öneriniz var mı? Siz kime götürmeyi düşünüyorsunuz?
canım çok geçmiş olsun nasıl kırıkdı kemiği zor bşr doğum mu oldu? şimdi nasıl peki. çook haklısın yavrularımız sağ salim byüsünler yeter
merhaba canım konuşamadık ne zamandır benden bir gün sonra olmuş sanırım doğumun mutlaka görmüş olmalıyım seni çünkü bütün doğum yapanları gördüm bilseydim ziyaretine gelirdim:) doğum özelde olduğu için ilk halidun bey geldi kontrole arkadaşlarımın hiçbiri memnun değildi ama ilk kontrolleri o yaptığı için onunla devam ettik ve inan çok ama çok pişmanım sarılık oldu oğlum 5 gün hastanede yattık meğer fototerapi sınırını aşmış sarılık düzeyimiz kan değişimi gerekliymiş şansımıza düştü ama çok büyük bir risk atlattık dr da sonradan hata yaptım kusura bakmayı dedi ama affedlir bişey değil normal sarılık değilmiş çünkü oğlumla benim aramda kan uyuşmazlığı varmış ölümden döndü oğlum şimdi devlette mehmet sarp dinçtürke devam ediyoruz ve çok memnunum bütün tahlillerimizi yaptı dr sarılık neden kaynaklanıyor diye her ihtimali düşündü ona göre bir tedavi belirledi özelde ise bişey yapılmadı ne yapıcaz bilmiyorum dedi dr bir doktor bunu dermi. sarılık çok yüksek olduğu için beyinde hasar bırakma ihtimali çok yüksekmiş onun için test yapılması gerekiyormuş onu bile yapmamış sarp bey yaptı 5 dakikalık bi test ama ömrümden ömür gitti....
biliyorum çook uzun yazdım ama içim çok yandı benim az daha çok basit gördüğümüz sarılıktan oğlumu kaybediyorduk bir ihmal yüzünden ben bir daha asla güvenemem o doktora canım
sarılık değeri kaçtı?? bu arada geçmiş olsun allah başka dert göstermesin.
kızlar kalça çıkığı kontrolü 1.aydamı yapılıyor yoksa 2.aydamı
çok çok çok geçmiş olsun sen anlatınca hayal ettimde bian çok zor gerçekten şimdi nasıl geçti mi tamamen?evet ben de aynı şeyi düşündüm okadar korktum ki aşırı yüksek dedi dr ve özelde iyi bakılır dedim düşünmeden yatırdık. ama doktora ne zaman bir soru sorsam cevabı bilemiyorum oldu en sonunda da bu sarılk düşmüyor neden düşmüyor bilmiyorum en iyisi siz çıkın artık dedi o an aklıma gelenleri yaşadığım korkuları anlatamam. hala da çok ama çok korkuyorum çünkü hala düşmedi sarılığımız 4 aydan önce geçmez rahat ol ama bişe olmayacak güçlü bi bebeğin var dedi yeni doktorumuz ama içim hiiiççç rahat değil. bizim 3.gün 21di canım benim vücudum bebeği yabancı bir madde olarak algılıyormuş ve kan bebeğin hücrelerini parçalıyormuş bu da sarılığa neden oluyormuş sarılık birden artıyormuş ve çok tehlikeli oluyormuş doktor bunu farkedemedi başka bir doktor iyice tahlil yapıp teşhisi koyduğu zaman sinirimden tekrar gittim ve dediği şey kusura bakmayın gzden kaçırmışızdoktorumun dediğine göre eğer ki ışınla düşmeseymiş ve farkedilmeseymiş 1 hafta içinde kaybediliyormuş bebek allahım korudu şükür beyinde de hasar kalmamış ama çok korktuk
Kızlar kaynanalarınızdan bahsetmişsiniz hepinizin yazısını okudum ben hiç yazmak istemiyordum ama artık yazma gereği duydum hergün ağlamaktan bıktım sizinle paylaşmak istedim içimi biraz dökmek istedim umarım benim yazımıda okursunuz şuna şükredin tabiki kendi evi olanlar için diyorum ben sevdiğim için kocam için kaynanamla kalıyorum aynı evde eşimin durumu olmadığı için ozaman kaynanamın evi için tamam demiştim 5 ci seneye giriyorum hala evimiz yok hala eşimin az maaşıyla koca aile geçinmeye çalışıyoruz 5 kuruş bir yere atamıyoruz konuya gelelim bebeğimi oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim okadar şanslılarki kaynanamlar torun sevgisiyle hergün nefes alıyorlar ama bebeğim neredeyse anneanneyi tanımayacak bile bebeğim benim kucağımda durmuyor benim göğüsümü emmemesi zaten benim için büyük sorun sağıp veriyorum sütümü bebeğim benim kokumu bile alamıyor kayınbabam sabahın 6 sında bebek ağladımı onu alır salona gider ve koynunda saat 3-4 de kadar koynunda onu uyutur sonra kaynanam alır biraz bana ver der eşine bu sefer o alır oda saat 9 -10 kadar alır sever uyutur tabiki aralarda kızım biberonu getir açıktı der yedirir bana sadece geceleri bakmak kalıyor yani bukadar sorumsuz bir ailede kalıyorum bebeğim beni tanımayacak beni sevmeyecek beni istemeyecek beni annesi gibi görmeyecek diye çok korkuyorum bazen emzirmeyi deniyorum bu konuda kaynanam hiç yardımcı olmuyor gel kızım deneyelim felan dediği hiç yok ancak biberonla onu yedirmek çok hoşuna gittiğini kendi ağzıyla söyledi onun için emzirmemei zaten istemiyor gibi zaten emmiyorda benim hayatım bu kızlar ben ne yapıyım söyleyin bana ben ne yapayım.. çaresiz
bende de var terleme normalde terleyen bi insan olduğumdan hiç yadırgamamıştım ama lohusalıktanmış demekselam
nasilsiniz kizlar nevar ne yok ?
nasil gidiyor bebisleriniz nasil
benim bebis sükür iyi bazen az uyuyor 1er saat uyuyup uyaniyor tam dengesi oturmadi
Ya kizlar ; ben geceleri hastaneden ciktigimdan beri cok terliyorum gece hep pijama degisstirmek zorunda kaliyorm sizlerde böyle bir sey yasiyormusunuz ?
bilgi verirserniz sevinirim.
kendi kendine kaynamış, kaynayınca da bi çıkıntı olmuş boynuna yakın, ben onu farkedince hastaneye gittik de öğrendik kırığı
Kızlar kaynanalarınızdan bahsetmişsiniz hepinizin yazısını okudum ben hiç yazmak istemiyordum ama artık yazma gereği duydum hergün ağlamaktan bıktım sizinle paylaşmak istedim içimi biraz dökmek istedim umarım benim yazımıda okursunuz şuna şükredin tabiki kendi evi olanlar için diyorum ben sevdiğim için kocam için kaynanamla kalıyorum aynı evde eşimin durumu olmadığı için ozaman kaynanamın evi için tamam demiştim 5 ci seneye giriyorum hala evimiz yok hala eşimin az maaşıyla koca aile geçinmeye çalışıyoruz 5 kuruş bir yere atamıyoruz konuya gelelim bebeğimi oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim okadar şanslılarki kaynanamlar torun sevgisiyle hergün nefes alıyorlar ama bebeğim neredeyse anneanneyi tanımayacak bile bebeğim benim kucağımda durmuyor benim göğüsümü emmemesi zaten benim için büyük sorun sağıp veriyorum sütümü bebeğim benim kokumu bile alamıyor kayınbabam sabahın 6 sında bebek ağladımı onu alır salona gider ve koynunda saat 3-4 de kadar koynunda onu uyutur sonra kaynanam alır biraz bana ver der eşine bu sefer o alır oda saat 9 -10 kadar alır sever uyutur tabiki aralarda kızım biberonu getir açıktı der yedirir bana sadece geceleri bakmak kalıyor yani bukadar sorumsuz bir ailede kalıyorum bebeğim beni tanımayacak beni sevmeyecek beni istemeyecek beni annesi gibi görmeyecek diye çok korkuyorum bazen emzirmeyi deniyorum bu konuda kaynanam hiç yardımcı olmuyor gel kızım deneyelim felan dediği hiç yok ancak biberonla onu yedirmek çok hoşuna gittiğini kendi ağzıyla söyledi onun için emzirmemei zaten istemiyor gibi zaten emmiyorda benim hayatım bu kızlar ben ne yapıyım söyleyin bana ben ne yapayım…….. çaresiz
merhaba canım çok teşekkür ederiz 3.gün 21di sarılık değerimiz hala da tam düşmedi zaten 3-4 aydan önce geçmez dedi dr bekliyoruz
kızlar 2 gündür bayağı streisli bi gün geçirdim sağ göğüsüm çok ağrıyo şişlik ve sertlik yok ama sanki bana 2 kilo gibi geliyor ayağa kalktığımda ağır bişeymiş gibi geliyor göğüsüm parmağımla dokunduğumda çok sızlıyor ne yapmamı tavsiye edersiniz bu arada sağdım sütü boşalttım sağırkende çok sızladı resmen ağladım ne yapmalıyım
kızlar 2 gündür bayağı streisli bi gün geçirdim sağ göğüsüm çok ağrıyo şişlik ve sertlik yok ama sanki bana 2 kilo gibi geliyor ayağa kalktığımda ağır bişeymiş gibi geliyor göğüsüm parmağımla dokunduğumda çok sızlıyor ne yapmamı tavsiye edersiniz bu arada sağdım sütü boşalttım sağırkende çok sızladı resmen ağladım ne yapmalıyım
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.ben bebgimi uyurken bile alıp öpüp koklamak istiyorum o kadar tatlı ki.iyiki dünyamıza girmişler demi....
sünneti görüştün mü canım dr la? dün dr ilk 10 gün yada 6 aylık olunca dedi yaa şimdi yapmazlar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?