- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.881
kızlar bana yardım edin oğluşm uyurken çok tuhaf sesler çıkarıyor hani kakanı yaparken ıkınırsın ya öyle ıkınıyor sürekli sonra da uykusundan uyanıyor.Uyurken çok değişik sesler çıkarıyor tam dalana kadar.Sizde de var mı?Bir yeri mi ağrıyor acaba?
Bir de bebeğim bazen deli gibi ağlıyor gaz sancısı var herhelde diyorum karnını sırtını ovalıyorum spor yaptıroyorum altını açıyorum nafile.Ama mememi verir vermez susuyor.GAZ SANCISI OLSA HEMEN SUSAR ALIR MI?sizin bebekleriniz gaz sancısı çekerken memenizi alıyor mu?Annem bu obur ondan ağlıyor sanısı olsa almaz memeni diyor.Şaştım kaldım.İyice mememe düşkün oldu.Mememde uyutuyorum hep o da çok uzun zamanımı alıyor.Şöyle beşiğe koyupda uyutan var mı?Çok imreniyorum öyle uyutanlara.oooof oof kayrahan oğlum çok yaramazsın çoooooook
kızlar bana yardım edin oğluşm uyurken çok tuhaf sesler çıkarıyor hani kakanı yaparken ıkınırsın ya öyle ıkınıyor sürekli sonra da uykusundan uyanıyor.Uyurken çok değişik sesler çıkarıyor tam dalana kadar.Sizde de var mı?Bir yeri mi ağrıyor acaba?
Bir de bebeğim bazen deli gibi ağlıyor gaz sancısı var herhelde diyorum karnını sırtını ovalıyorum spor yaptıroyorum altını açıyorum nafile.Ama mememi verir vermez susuyor.GAZ SANCISI OLSA HEMEN SUSAR ALIR MI?sizin bebekleriniz gaz sancısı çekerken memenizi alıyor mu?Annem bu obur ondan ağlıyor sanısı olsa almaz memeni diyor.Şaştım kaldım.İyice mememe düşkün oldu.Mememde uyutuyorum hep o da çok uzun zamanımı alıyor.Şöyle beşiğe koyupda uyutan var mı?Çok imreniyorum öyle uyutanlara.oooof oof kayrahan oğlum çok yaramazsın çoooooook
canım benimkide çıkarıyor o sesleri çoğu zaman gazı olduğu için yada acıktığında yapıyo hatta biraz beklersem sonu ağlamak oluyor..Gaz sancısı olduğu zamanda kesinlikle memeyi almıyor hatta memedeyse bile emmeyi bırakıyor. Bizde çoğu zaman memede uyuyoruz alıştık yani:) eğer toksa göğsümde eeee eee leyerek uyuyoruz yani beşiğe koyıyım uyusun yok hep yanında biri olucak ilgilenicek:)
maşallah ne güzel uzamış bebişinin boyubenimdfe bebeğim sabah sabah memede sızlanıp durdu sonra öle bi kustuki yarım metre uzağa fışkırttı üstüm onun üstü yatak hep battı böle bişiş başımıza hiç gelmremişti kusuyorduk da herzamn böle fazla deil biz nasıl kilo alcaz yaa bi ay olcak hiç kilo alamadık sizler kaç kilo aldınız biz bi buçuk ayda 1 kilo felan aldık ama boyumuza gitmiş sanırım boyumuz 57 olmuş 50 di:)geçendede babamız maşşh bi hapiırdı bebeğim gün boyunca korkudan ağladı gezme bize yaramıyo evimizi seviyoruz gezmede çok huzursuz .bide mama yerken süt emerken çok tıkanıyo nefes alamıyo korkutuyo spam beni onu çok seviyorum:)
kızlar yaa dün ablama gitmiştik bizimkinin yine sancısı tutunca çok ağladı arabada uyumuştu dönüşte
eve gelince babasıyla salonda bıraktım işlerimi halledip salona bi geldim uyanmış babası göğsüne almış hüngür hüngür salya sümük ağlıyo
eşimi öyle görünce bi mutlu oldum b hüzünlendm sormayın bende ağlıcaktım az kalsın
kızlar bebeklerimize çok dikkat edelim.benim başıma çok kötü birşey geldi az önce( bebişimi çekyata koydum nemlendiriciyi açmaya kalktım daha 3 adım attım kımıldanma hissettim baktım ki bebeşim kıvranıyo resmen kusmuş hemde az falan degil agız dolusu saçlar üst baş hep kusmuk ,...olsun hiç önemli degil ama bebegim düz yatıyordu bagazında kalmış nefes alamıyo sıçrıyo kuzum ( öyle çok korktum ki aynı odada 2 metre uzagındaydım gördüm allahtan ya odadan çıksaydım ( allah korusun yarabbim kafayı yerim ben bebgime bişey olursa.bi ay odada hiç onu yanlız bırakmam bundan sonra iş güç yemek kalsın gerekrse babamız evde oldugunda yaparız oldugu kadar artık bebegimden kıymetli degil hiçbişey odadan çıktıgımı düşünmek bile istemiyorum saniyede kızarmış bebgim ( bugun temizlik yapacaktım ama artık....evim isterse koksun yapmıyorum bebegimi bi an gözümün önünden ayıramam 1 ay daha sonra kendisi döner zaten.aman dikkat edin kızlar ben çok korktum allah kimseye yaşatmasın (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?