- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
of kızlar uykusuzluk ve huysuzluk sendromunun üstüne çınar grip oldu 1 haftadır ikimizde çok çektik kusma öksürük burun akıntısı huysuzluk gece boyu ağıtlar kimsem yok aklımı kaçıracam zannettim yemek bile yapamadım çınara ancak yaptım onun da iştahı sıfırdı zaten ya adanada da 2 defa ekim ayında hastalanmıştı ama böyle gece çıldırmıyordu sonra bana bulaştırdı ne biçim bir gripse sürekli kusuyordum bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama yorgunluk ve umutsuzluktan ciddi ciddi depresyondayım aslında emzirmeyi bırakabilsem antidepresan kullanacam aklımda sürekli kötü düşünceler var bunları kendi başıma düşününce bile kötü oluyorum Allah affetsin Allah acısını yaşatmasın ama ya ben beceremiyorum ya da doğurmasaydım diye kötü düşünceler geliyor aklıma hiç böyle sorunlar yaşayacağım aklıma gelmedi kaldı ki ben çınara öyle bağlıydım ki onu annemin kucağına veremiyordum kendim dokunsam incitirim diye korkardım özellikle ilk 6 ay çok hassas davrandım 1 yaşına kadar da öyle ciddi bir huzursuzluğu yoktu gün içinde sakin ve mutluydu bazen geceleri çok kalkardı emer uyurdu ona şükretmeliymişim. Sanırım o da benim duygularımı hissediyor bana sürekli tokat atıyor vallahi bu çocuğa nasııl davranacağımı şaşırdım aslında bir işe girsem benim için daha iyi olurdu hem birbirimizi özlerdik hem de ona farklı bir ortam olurdu
canım ikinize de gecmiş olsun
zaten hasta olunca huyları degişiyor ahsende 2 gündür sürekli huzursuz kusuyor
bu günlerde gecicek canım rabbim acılarını göstermesin hepimizde zor günler gecirdik daha neler görücez allah bilir
çalışsan daha zor olurdu bence onca uykusuzluk yorgunlugun ardından birde işe gitmek senin için iki kat yorgunluk olurdu gene de sen bilirsin degişiklige ihtiyacın var bunaldın senin yerine koyuyorum kendimi gercekten zor bi durum inşallah martta gidecegin doktor bi çözüm bulur havalar güzel heralde istanbulda al yemegini yanına çınarın uzun bir yürüyüş yapın evden uzaklaşın sanada çınarada iyi gelir hem enerjisinide atmış olur