• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar doktora gittim ve geldim oğluşum çok iyi maşallah 510 gr olmuş sat tarihimden 2 hafta daha büyük gözüküyor herşeyine baktı iyi sağlıklı görünüyor dedi haftaya detaylıya giricem 1 ay sonrada şekerine bakarız dedi bu arada 1 kilo almışım oleyyy çok sevindim yaa:52::46::46:

maşallah kuzucuma.....
:nazar::nazar::nazar:

buzz gibi bir ankara sabahından günaydın herkese... tapu kadastro müdürlüğünün derecesi -2 yi gösteriyordu biraz önce... :125::125: :125::125::125:

buzz gibi bir ankara sabahından günaydın herkese... tapu kadastro müdürlüğünün derecesi -2 yi gösteriyordu biraz önce... :125::125: :125::125::125:

İSTANBULDADA bahardan kalma bi gün yaşanıo diebiliriz yani..normalin üstünde bi sıcak var..bayağıda güneşli bi hava

günaydın arkadaşlar bizde hafta sonu oğlumuz görmeye gittik. 433 gram 24 cm olmuş. maşallah keyfi yerindeydi bacak bacak üstüne atmış beyfendi . dr iki hafta sonra obsestrik ultrasyon yapacağız dedi . sanırım ayrıntılı ultrasyon. onun için ayrı ücret alıyorlarmış. 145 tl sizin bir bilginiz var mı kızlar. yaptırılması gerekiyormu. bu fiyat uygun mu

ayyy gule hüle kullan-kullanın cnm ya.:nazar::nazar:
diom ya şifonyer bakmaya die girdik gardrop begendik çıktık yani anlıorum:))
2 senede uzun bi zmn cnm ya ne olcağı belli olmaz, içinde kalmasın şu anda yerin varsa boşver..
güzel günlerde sağlıkla kullanır inş..
bencede şu çarşı pzr işini 8. ayın sonuna bitirmek lazım, aralık annelerine baktımda geçenlerde çocğu çişini tutamadığını için çarşıya gidemiomuş, düşün yani:)):1::1:
bitti artık canım ya.. nevresim takımı alacağım bebefon, emzirme örtüsü almayı unuttum vs.. bi dolap kıyafeti oldu kızımın maşallah.. 6 tane patik ayakkabı aldı babası.. gelecek kışa giyeceğini bile aldı.. ya nassıl hevesleniyor insan ya... aldığımız elbiseleri seviyoruz resmen.. içinde bebek varmış gibi kokluyoruz falan.. allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
oda takımı mevzunda da verdiğin gaz için teşekkür ederim petuşcum.. ben de içimde kalmasın diye istiyorum ama pahalı ya biraz o nedenle taşınırken falan bişey olursa içim gider mi acaba diyorum.. hı bu arada beğendiğim oda takımının adı da KONTES.. benim kocam ingiliz kraliyet ailesinde ayıptır söylemesi:1:

günaydın arkadaşlar bizde hafta sonu oğlumuz görmeye gittik. 433 gram 24 cm olmuş. maşallah keyfi yerindeydi bacak bacak üstüne atmış beyfendi . dr iki hafta sonra obsestrik ultrasyon yapacağız dedi . sanırım ayrıntılı ultrasyon. onun için ayrı ücret alıyorlarmış. 145 tl sizin bir bilginiz var mı kızlar. yaptırılması gerekiyormu. bu fiyat uygun mu
canım eğer ayrıntılı ultrason ise bu bence yaptırmalısın.. şöyle ki diyelim ki bebeğin (allah korusun tabiki) bi sağlık problemi var.. doğum ona göre ayarlanıyor.. doğuma o hastalıkla ilgili bi uzman doktor da girebiliyor.. önceden bilmek zaman kazandırıyor.. fiyat konusunda da daha aşağı fiyata yaptıranlar da oldu burada daha yukarı da.. örneğin ben perşembe günü gideceğim ve fiyatı da 350 lira.. neden dersen doç bakıyormuş ve bütün ayrıntılı ultrasonlarda her test yapılmıyormuş doktorum söyledi.. elimde o kadar farklı raporlar var ki.. kiminin 3-5 şeye bakılmış kiminin eksiksiz..fiyat da ona göre değişiyor tabi..

bitti artık canım ya.. nevresim takımı alacağım bebefon, emzirme örtüsü almayı unuttum vs.. bi dolap kıyafeti oldu kızımın maşallah.. 6 tane patik ayakkabı aldı babası.. gelecek kışa giyeceğini bile aldı.. ya nassıl hevesleniyor insan ya... aldığımız elbiseleri seviyoruz resmen.. içinde bebek varmış gibi kokluyoruz falan.. allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
oda takımı mevzunda da verdiğin gaz için teşekkür ederim petuşcum.. ben de içimde kalmasın diye istiyorum ama pahalı ya biraz o nedenle taşınırken falan bişey olursa içim gider mi acaba diyorum.. hı bu arada beğendiğim oda takımının adı da KONTES.. benim kocam ingiliz kraliyet ailesinde ayıptır söylemesi:1:

canım eğer ayrıntılı ultrason ise bu bence yaptırmalısın.. şöyle ki diyelim ki bebeğin (allah korusun tabiki) bi sağlık problemi var.. doğum ona göre ayarlanıyor.. doğuma o hastalıkla ilgili bi uzman doktor da girebiliyor.. önceden bilmek zaman kazandırıyor.. fiyat konusunda da daha aşağı fiyata yaptıranlar da oldu burada daha yukarı da.. örneğin ben perşembe günü gideceğim ve fiyatı da 350 lira.. neden dersen doç bakıyormuş ve bütün ayrıntılı ultrasonlarda her test yapılmıyormuş doktorum söyledi.. elimde o kadar farklı raporlar var ki.. kiminin 3-5 şeye bakılmış kiminin eksiksiz..fiyat da ona göre değişiyor tabi..

haklısın canım nelere vermiyoruz 145 tl bebeğim için mi vermeyeceğim. sadece merak ettim gereklimidir diye. en iyisi bendeyaptırayım çok sağol

cnm ben 280 e yaptırdım kendi hastanemde...bence mutlaka yaptırılması gerekn bişi..

petuşşş...
o ne biçim yelek öyle.. ben o yağmur cadısının yerim yerim cicilerini..
allahım allahım yaa... bayıldım.. neşeli sağlıklı günlerde giyebilir inşallah yavruşun..
bi de bi de o ben battaniye modelini biliyorum.. kremli uçuk pembeli yapmıştı görümcem kızına.. harika oluyo bence..
izne ayrılınca felan bitirirsin bence yaa.. bitir bence.. çok şık oluyoo..

he he...kontes hee:)))
cnm ya evlenirken falan insan dio ya neyse halı almasamda olur, 100 lira ucuzunu alsamda olur felan die ama bunda olmuo..
bizde eşimle hep onu konuşyoz, insan kendine kısabilyoda, bebeğine herşeyi olsun istio hemde en güzelinden:)
yani belki 2. si olmucak yani, o nedenle al gitsin ya, ödenir inş...:1::1::1::1:
kendini veren allah rızkınıda verir:1::1::emir_bebek:

petuşşş...
o ne biçim yelek öyle.. ben o yağmur cadısının yerim yerim cicilerini..
allahım allahım yaa... bayıldım.. neşeli sağlıklı günlerde giyebilir inşallah yavruşun..
bi de bi de o ben battaniye modelini biliyorum.. kremli uçuk pembeli yapmıştı görümcem kızına.. harika oluyo bence..
izne ayrılınca felan bitirirsin bence yaa.. bitir bence.. çok şık oluyoo..

ya dayanamıozki sürekli alma halindeyiz..ben eminim bi çoğunu 1 kere bile giydiremicez yani:)
çok saol cnım benim, daha güzelleri öykümün olsun inş, iplerim biraz kalın geldi bebeği saramamda beşinde yorganın üstüne yatak örtüsü gibi kullanılır..
yani hayırlısı kısmet bitiremezsem anneme verrim o bitirir artık..:nazar::nazar::nazar:

kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...

tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...

benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış :1::1::1:

bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa :1::1::1:

birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...

kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...

tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...

benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış :1::1::1:

bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa :1::1::1:

birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...

hııı, enfeksiyon iltihaba çevirmiş yani hı, dikkat et cnm ben antibiyotiği 5 gün kullandım geçti ağrı sızı kalmadı. ama tetikteyim her an yinede nolur nolmaz..geçmiş olsun yeniden..

dr ruda tebrik ediyorum, mantıklı konuşmuş çok:))):46::46:
zeynep göbek deliğinin hiazsında olan bebekmi, yoksa eşimi, hani eşi aşağıdaydı ya yani artık aşağıda değilmi çıkmışmı, sorun yokmu, anlayamadım o kısmı
öyleyse çok sevindim cnm darısı başıma inş, başımıza inş:)):nazar::nazar:

Günaydınn herkese,, kızımlaa bisss geldikk...

günaydınlarrrrrrrr:46:

missaltin gız denk geldikmi aceba..bende hafta sonu ikedaydım..emme pzr günü gittik biz ümraniyeye..
bende şifonyer bakmaya gittim emme bi dolap beğendim geldim..
şifonyerden daha dar ve daha uzun, daha çok işimi görür, artık yatak odamıza bizim dolabın yanına koyarız dedik:))
beşikle şifonyer alalım die girdik, sonra dedik daha erken neyse ocağı bekleyelim..bizde olmayan beşiğe süs aldık:))

Eki Görüntüle 301296

çok cicimiş güle güle kullansın oynasın yağmurcuk.

günaydın kuzular..
biz geldik kızımla..
hafta sonu alışveriş yaptık deli gibi.. artık kızımın 3-5 eksiği kaldı.. büyük bir bölümünü bitirdik..
cumartesi günü beşik bakmaya gittik babamızla.. evim oldukça geniş benim 140 metrekare ve bir odam boş ama ben buna rağmen oda yapmayı düşünmüyordum çünkü 2 seneye yakın tayin isteyeceğiz.. o zamana kadar bizimle birlikte yatar zaten gittiğim yerde alırım odasını diyordum amaaaaa
maskoya gittik ilk önce.. allahım nassı güzel oda takımları var.. ve sonunda kararımızı verdik.. 4 dolaplı bir gardrop bir şifonyer bir minicik ders çalışma maması bir komidin bir oyuncak sandığı ve uyku seti ile yatak ve de cibindik.. uyku setlerinin kalitesi tartışılmaz güzellikteydi.. böyle bembeyaz ve işlemeleri köşeleri falan acayip kaliteli mobilyalı.. uyku setinin modeline uygun olarak mobilyada ayrıntıları aynen kullanıyorlar.. biz kuzucuklu beğendik.. gardrobun ve şifonyerin camları var.. içinde de pembe pembe tüller.. tüllerin önünde de kuzucuklu aparatlar olacak.. biraz fiyatı tuzlu tabiki sıkı bi pazarlıkla 3000 tl cik:37:
kocişim bana emzirme sandalyesi de alacakmış çok beğenmiş.. onun da fiyatı 500 tl.. yani toplamda 3500 biliyorum biliyorum evi taşıyacaksam aslında hiç gerek yok taşınırken harap oluyo ama bana ne bana ne..
kararımızı verdik biz kızlar.. çok heveslendik görünce.. hatta bayıldık bayıldık.. doğumdan 2 ay öncesine kadar almak gerekiyormuş..
sanırım bir aya kalmaz alırız..

Güle güle kullansın prenses...Bi ara fotolarını ekle görelim ballandıra ballandıra anlatmışsın çok merak ettim :))))

ayyy gule hüle kullan-kullanın cnm ya.:nazar::nazar:
diom ya şifonyer bakmaya die girdik gardrop begendik çıktık yani anlıorum:))
2 senede uzun bi zmn cnm ya ne olcağı belli olmaz, içinde kalmasın şu anda yerin varsa boşver..
güzel günlerde sağlıkla kullanır inş..
bencede şu çarşı pzr işini 8. ayın sonuna bitirmek lazım, aralık annelerine baktımda geçenlerde çocğu çişini tutamadığını için çarşıya gidemiomuş, düşün yani:)):1::1:

evet bunu bende çok duyuyorum son aylar çişini tutamadıkları için biyere çıkamıyorlarmış. 6-7 ayda tamamlamak lazım eksikleri...
Bizim beşiği kayınvalidemler alacaklar hadi gidelim alalım diyemiyorum ki.. kendilerinin düşünmeleri gerekiyor...

maşallah oğluşunaaa canım büyüyorlar artıık :)))
ben 150 tl ye yaptırmıştım.

hııı, enfeksiyon iltihaba çevirmiş yani hı, dikkat et cnm ben antibiyotiği 5 gün kullandım geçti ağrı sızı kalmadı. ama tetikteyim her an yinede nolur nolmaz..geçmiş olsun yeniden..

dr ruda tebrik ediyorum, mantıklı konuşmuş çok:))):46::46:
zeynep göbek deliğinin hiazsında olan bebekmi, yoksa eşimi, hani eşi aşağıdaydı ya yani artık aşağıda değilmi çıkmışmı, sorun yokmu, anlayamadım o kısmı
öyleyse çok sevindim cnm darısı başıma inş, başımıza inş:)):nazar::nazar:

canım dediki ben eşini şu an aşşağıda görmüyorum . Hatta ölçtü biçti rarim ağzından en az 3 cm yukarı olması gerekiyor eş dedi. Sizinkide yukarıda ..
Daha önce aşşağıda dediler ise yukarı çıkmış evet dedi..
Şimdi ctsi detaylı ultrason varya orda bi daha sorucam doktora...

Banada 5 günlük enfexia diye bir antibiyotik verdi
İnşallah bendede ağrı kalmaz
bende rahat rahat yürümek istiyorum yaaa...
daha eminönüne gitçem bütün gün gezicemmmmm

günaydın kızlar biz geldikkk
nasılsınız bakalım
alışverişler yapılmış alınacaklara bakılmış mşlhh
bizde h.sonu aldık bişeyler
bizimde listemiz baya azaldı birtek tekstil ürünleri kaldı
yorgan uykuseti tül perde halı gibii

petuş yağmura maşlhh facede gördüm çok bellii
benm kızım yüzünü hiç göstermiyorr
bide ben facede yeniyim kim kimdr daha tam bilmiyorum:)

canım dediki ben eşini şu an aşşağıda görmüyorum . Hatta ölçtü biçti rarim ağzından en az 3 cm yukarı olması gerekiyor eş dedi. Sizinkide yukarıda ..
Daha önce aşşağıda dediler ise yukarı çıkmış evet dedi..
Şimdi ctsi detaylı ultrason varya orda bi daha sorucam doktora...

Banada 5 günlük enfexia diye bir antibiyotik verdi
İnşallah bendede ağrı kalmaz
bende rahat rahat yürümek istiyorum yaaa...
daha eminönüne gitçem bütün gün gezicemmmmm

eminönüne tek gidceksen benide götür giderkene..bende gitmek istiom oraya..havuzlu han varmış orda..
ama ocak ayını beklom..ocakda gün sırası bende..onun parasını alıp harcıcam orda:)
aa çok sevindim yaa..detalıda unutma sor mutlaka kendi dr un yapmıcaksa..ben sorunca baktı söledi dr, öncesinde bakmamıştı eşine..
hadi inş. detaylıdada teyid edilir...onu en çok neden soryom bilyonmu hani 32. haftada gidip dr dan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz ya eşi aşağıdaysa vermiomuş bazı dr lar...sonuçta o raporu devletten alcaz ya kıl birine denk geliriz falan..doğum izninin yarısını doğumdan önce kullanmak istemiom yani:50::50: inş. enfeksiyonda geçer bi an önce cnm

günaydınlarrrrrrrr:46:

missaltin gız denk geldikmi aceba..bende hafta sonu ikedaydım..emme pzr günü gittik biz ümraniyeye..
bende şifonyer bakmaya gittim emme bi dolap beğendim geldim..
şifonyerden daha dar ve daha uzun, daha çok işimi görür, artık yatak odamıza bizim dolabın yanına koyarız dedik:))
beşikle şifonyer alalım die girdik, sonra dedik daha erken neyse ocağı bekleyelim..bizde olmayan beşiğe süs aldık:))

Eki Görüntüle 301296

Canım, biz Bayrampaşadaydık.
Beğendik, ama gezeceğiz daha...
Çok güzel şeyler vardı yaa...

Back
X