• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzummmm hepsi çok güzel maşalah sağlıklı huzurlu günlerde giysin güzellik inş. :nazar::nazar:

görümce yokkk huzur var:))))))

bende hamile olduğumu öğrenmeden 3-5 gün önce nişantaşından beşiktaşa koşarak 10 dk inip vapura yetişlmitim..
diodum bişi varsada artık yok...yefrularımız zeynebim ya tutunmuşlar oysa iice analarına çook şükür:31::31:

neaaaa, paris dede var....anam bi buluşsakmı nea..
by lcw:1::1::1:

saol bebem...ybu sefer böle..bi ara amuda kalkcam ama..göbik koyan yok..bende değiş değiş çekiom walla kendimi:1::1::1::1:

hoşgeldin guzummm..:46:

saol bebem...sabah göbee bu bide..akşam ları ne sen sor ne ben diim.
biraz önce muhasebedeki kadına kağıt verdim..imzaladı..öncesinde hiç bakmamıştı..
sonra kafayı bi kaldırdı "ayyyy nolmuş sna böle die"...genelde hırka olyodu üstümde..bugün tek body saldım çayıra modundayım:))
popoda löp löp maşallah..:nazar::nazar:

evet akşamları tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu benimde bi su içsem şişer hemen :1:
emme çok güzel yewrum maşalah bence gayet fix görünüyosun böle devam et hala aldığın 3.5 kiloda devammı??:1:
ya ben anlamıyom benim göbek çok istikrarsız geliyo bana gene var sabah artık hiç yok değil ama nebileyim belki ben sürekli incelediğimden anlayamıyorum:1::1: demek hepimizin sabah farklı akşam farklı normell bi durum ozaman..ama senin hesap bende burda sokağa bi çıkıyorum bi tanıdık dek geliyo hemen göbeği farkediyo ''aaa ne zaman evlendinde göbeği büyüttünnn aa nekadar yakışmış arkadan bişey yok gibi '' falan cümlelerle karşılaşıyorum..bana ise göbüş büyümüyo gibime geliyo kocişte dalga geçiyo benle pislik :1::1:

Günaydın herkese :))) Umarım iyidir herkes biz iyiyiz bugün geç kalktık kahvaltı yapacağız şimdi öpüyoruz hepinizi..
Mavilefcim hepsi çok cici canım iyi günlerde giysin bebeğin inş :D

Son düzenleme:
görümce yokkk huzur var:))))))

bende hamile olduğumu öğrenmeden 3-5 gün önce nişantaşından beşiktaşa koşarak 10 dk inip vapura yetişlmitim..
diodum bişi varsada artık yok...yefrularımız zeynebim ya tutunmuşlar oysa iice analarına çook şükür:31::31:

neaaaa, paris dede var....anam bi buluşsakmı nea..
by lcw:1::1::1:

saol bebem...ybu sefer böle..bi ara amuda kalkcam ama..göbik koyan yok..bende değiş değiş çekiom walla kendimi:1::1::1::1:

hoşgeldin guzummm..:46:

saol bebem...sabah göbee bu bide..akşam ları ne sen sor ne ben diim.
biraz önce muhasebedeki kadına kağıt verdim..imzaladı..öncesinde hiç bakmamıştı..
sonra kafayı bi kaldırdı "ayyyy nolmuş sna böle die"...genelde hırka olyodu üstümde..bugün tek body saldım çayıra modundayım:))
popoda löp löp maşallah..:nazar::nazar:

evettt ve hepimiz aynı şeyi giyelimmm
:27::27:

allam ya paranoya ya bak...
konuşma lennn:57::1:
ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi tane
tahmin edebiliyorum dün şahit oldumiama okulun havası başka yaaa miisss:16:
BİSDE BİSDE GELDİK...GÜNAYDINLAR...:46:

ayy bu gece 2 rüya gördüm..birinde yine sigara içiodum...ohhhh missss
birindede kk ya çok nadir giren mehtapozan var ya onu gördüm.
karnı o kadar sivriydiki.
diorum bu nasıl bi göbek mehtap.
dioki ahh ahha sen bide body i kaldırım öle bak..
bi kaldırıo aaaa oda ne cam gibi şeffaf...bebek içinde görünyo
ama tövbe yarabbim bebek değil kurbağa..
koca ağzsı koca gözleri..ama yafrum gülüp duruo..
ayy diorum ne kadar ilginç
dio yaaa işte başımda böle bi hal var:))
daga 9 ayın bitmesine çokmu vaaaa:44:
qurbaa mı:53::53:
ay allah korusun yaa:50:
bayılırım ben terazi burçlarına en yakın 2 dostum terazi... Seçicidir yalnız tuttuklarını da bırakmazlar inanılmaz eğlencelidirler ya.
Demek işe göndermiyor hayy allahım ya ne diyeyim bilemedim şimdi :9: :9:

evet canım seçici ve eylenceli işte bennnn:32::1:
walla 5 yıldır uğraşıyorum,eşimle meslektaşız ikimizde teknikeriz ama nuh diyo peygamber demiyo...ikna olmadı yıllardır:57:
ikna olmadı ama her sabahta ben yatıyorum o işe gidiyo yaa öyle gücüne gidiyorki:1:
şimdilik askıya aldım bebiş beklioz ama ısrarlarım bitmedi,çalışma isteğim ve özlemimde:36::36::36::36:

Takip listesini takip eden arkadaş :)

Benimde günceller misin?
:emir_bebek:
Kilo: 56
İsim: Emre
:nazar:

ok canım ekledim emre beyi:29:

walla 5 yıldır uğraşıyorum,eşimle meslektaşız ikimizde teknikeriz ama nuh diyo peygamber demiyo...ikna olmadı yıllardır:57:
ikna olmadı ama her sabahta ben yatıyorum o işe gidiyo yaa öyle gücüne gidiyorki:1:
şimdilik askıya aldım bebiş beklioz ama ısrarlarım bitmedi,çalışma isteğim ve özlemimde:36::36::36::36:

Teşekkür ederiz :):nazar:

bu arada günaydın kızlarrr:16:
uyuyamayanlardan biride benim,zabah zabah 7'de başladım güne...
inanılmaz bi temizlik yaptım evime bal dök yala:1:
hem biraz egzersiz oldu hem zaman geçti hemde evim misssler gibi olduu:16:
yoruldum,oturdum çay içiyorum şindi,aynen böyle:126:

Son düzenleme:
Bayanlar size bir sorum olacak, sordukdaktan sonra belki bu kadın kafayı mı yedi ya da çok mu zengin gibi düşüncelere kapılabilirsiniz:1:
Detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmanın bir tehlikesi sakıncası var mı? Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor ya da radyoloji uzmanı var mı?
2 gün önce çok iyi bir profa yaptırdım ama hiç tatmin olmadım. Adam bizimle doğru düzgün iletişim kurmadı ki, direk yatağa uzanıp ultrsona başladı soru sorsam cvp vermedi neyse işlem bitti sonrasında durumumdan haberdarmısınız dedim, benim 4lü test riskliydi deyince... Birkaç ölçümü de yapmayı unutmuştu iki defa tam ben yerimden kalkacakken gelip başka birşeyleri daha ölçtü bu tutumu beni rahatsız etti. Sıradakiileri alabilmek için hızlı seri bir şekilde tarama yaptı gibi geldi ve sonrasında bana bebeğin durumu iyi ama detaylı %70 sonuç verir. en kesin yöntem amniyosentez istiyorsan yaptırırsın dedi çekti gitti ve ben hiç rahatlamadım. Sizce başka bir yere bir daha yaptırmanın sakıncası var mıdır

Oyyy çok güzellll güle güle giysin öyküm siteden falan mı aldın? Biz yarın bakırköye gidicez bayağı çeşit varmış bir de uygunmuş öyle diyorlar :S
çok sağol canım.. netten aldım morhipodan.. bakırköyde nerden alacaksın ki

çok ciciler :)))) sağlıkla giysin inşallah....................

çok tatlı güle güle giysim maşallah

Günaydın herkese :))) Umarım iyidir herkes biz iyiyiz bugün geç kalktık kahvaltı yapacağız şimdi öpüyoruz hepinizi..
Mavilefcim hepsi çok cici canım iyi günlerde giysin bebeğin inş :D

döferim onları bennnnnnn
:27::27:
hepinize çok çok teşekkürler.. 0-3 ay aldım umarım giyebilir.. kadife yaa.. havalar gerçi geç ısınıyor istanbulda ama.. bilemedim..
petuşcum tunicim sizlere de çok çok teşekkürler kuzucum..
zeynep meynep onlar da seni döferr ona göree

kuzummmm hepsi çok güzel maşalah sağlıklı huzurlu günlerde giysin güzellik inş. :nazar::nazar:

evet akşamları tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu benimde bi su içsem şişer hemen :1:
emme çok güzel yewrum maşalah bence gayet fix görünüyosun böle devam et hala aldığın 3.5 kiloda devammı??:1:
ya ben anlamıyom benim göbek çok istikrarsız geliyo bana gene var sabah artık hiç yok değil ama nebileyim belki ben sürekli incelediğimden anlayamıyorum:1::1: demek hepimizin sabah farklı akşam farklı normell bi durum ozaman..ama senin hesap bende burda sokağa bi çıkıyorum bi tanıdık dek geliyo hemen göbeği farkediyo ''aaa ne zaman evlendinde göbeği büyüttünnn aa nekadar yakışmış arkadan bişey yok gibi '' falan cümlelerle karşılaşıyorum..bana ise göbüş büyümüyo gibime geliyo kocişte dalga geçiyo benle pislik :1::1:
dün 6. aya girdim tartıldım cnm..tam 4 kilo almışım, 73 ile hamile kaldıysam..73 müydü 73,5 muydu tam hatırlayamadım..ama sanırım evdeki 73, dr daki 73,5 du..
4 kilo dielim..
cnm acayip farkedio sbh la akşam göbeği ya...akşam nefes alamaz duruma geliom ben resmen:)
banada bu sbh otobüse biner binmez "gel abla sen otur" die yer verdiler..
dün akşamda vapurda bi kadın "gelin siz oturun " dedi..

ya dellenme gadın yaaaa...yat ne güzel..çocuklarının anası evnin gadını ol..
buda bi çalışmadır tutturmuş..de getttt...:53:

Anladığım kadarıyla istediğin ve özlemin yüksek bebişten sonra ısrarlara devam edersin mesleğin de ne güzel...

Bu arada
SAT:30 Haziran
Hamillelik öncesi kilom 58
Şimdiki kilom 63
İsim: İnci Tanem

Çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık şimdiden...

dün 6. aya girdim tartıldım cnm..tam 4 kilo almışım, 73 ile hamile kaldıysam..73 müydü 73,5 muydu tam hatırlayamadım..ama sanırım evdeki 73, dr daki 73,5 du..
4 kilo dielim..
cnm acayip farkedio sbh la akşam göbeği ya...akşam nefes alamaz duruma geliom ben resmen:)
banada bu sbh otobüse biner binmez "gel abla sen otur" die yer verdiler..
dün akşamda vapurda bi kadın "gelin siz oturun " dedi..

4 kilo 6. ayda gayet şön yawrum..maşalah :1:
bende şimdiye kadar 4 kilo aldım 53tüm 57yim akşam yemeklerinden sonra 58i buluyo o :1:
ne güzelllll artık bizde dışardan hamile olduğu anlaşılan annelerdenizzz yuppiiiiii:92::92:
ya bişi sorucam alakasız olacak ama sizin göbüştede kıllar fazla çıkmaya başladımı?? ve eğer çıkıyosa nasıl alıyosunuz yaa??

eveeeet... ben yaptım. aradım gitti :52: :52:
bebekten habr vereyim... sezeryan oldu görümcem, baya bi uğraşmışlar ama önceki gece normal olsun diye, dayamışlar suni sancıyı, ama açılma neyim olmamış, demiş doktor suyu kalmadı bunun alalım sezeryanla diye, sabaha kadar öyle sancı çekince tamam demiş alın, 30 kasımda yatmıştı hastaneye 1 aralıkta doğdu minik kerem... doğduğu gün emip durmuş annesini, sıkıntı olmamış, bi gece boyunca doğamayınca çocuk acıkmış tabi... bu sabah topuk kanı alınmış, sürekli uyuyormuş ve daha az emiyormuş, zannedersem yarın çıkacaklar... sancısı falan o kadar yokmuş, dün narkozu atıncaya kadar biraz kötüydüm diyor, bugün iyiymiş,,,
ve sözlerimi darısı bizeeee darısı bizeee nidalarıyla noktalıyorum efendim :42: :42: :42: :42:

biz geldik şükür herşey yolunda kızımın. bi sıkıntımız yokmuş hamdolsun rabbimee.
çiykinmi çiykin bi kızım var benimmm:9:

Bayanlar size bir sorum olacak, sordukdaktan sonra belki bu kadın kafayı mı yedi ya da çok mu zengin gibi düşüncelere kapılabilirsiniz:1:
Detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmanın bir tehlikesi sakıncası var mı? Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor ya da radyoloji uzmanı var mı?
2 gün önce çok iyi bir profa yaptırdım ama hiç tatmin olmadım. Adam bizimle doğru düzgün iletişim kurmadı ki, direk yatağa uzanıp ultrsona başladı soru sorsam cvp vermedi neyse işlem bitti sonrasında durumumdan haberdarmısınız dedim, benim 4lü test riskliydi deyince... Birkaç ölçümü de yapmayı unutmuştu iki defa tam ben yerimden kalkacakken gelip başka birşeyleri daha ölçtü bu tutumu beni rahatsız etti. Sıradakiileri alabilmek için hızlı seri bir şekilde tarama yaptı gibi geldi ve sonrasında bana bebeğin durumu iyi ama detaylı %70 sonuç verir. en kesin yöntem amniyosentez istiyorsan yaptırırsın dedi çekti gitti ve ben hiç rahatlamadım. Sizce başka bir yere bir daha yaptırmanın sakıncası var mıdır
cnm prof olduğu için olabilir..
bana atıl yüksel die bi prof dan bahsetmişlerdi detaylı ultrason için..5 dk süryomuş muayenesi, hastayla hiç konuşmuomuş...
kendi bişi bişi diomuş hemşireside not alıomuş..küstah bi adammış emme internete bi bak çok sağlam yorumlar yapılmış dama hakkında..
2. nin bence tehlikesi yok cnm..kafam karışmaz dersen 300-500 liranın bence önemi yok, sıkar ödersin.kafa rahatlığı daha önemli bence
bana yapılırken yarım saatten fazla sürdü...onu cd ye çekememişler..sonradan farkedildi..
dr yeniden aradı bi ara gelin 20 dk lık bi çekim yapalım die.
kendi dr uma sordum dedim zaten bu hafta 2 kere ultrasona girdim bu 3. olacak zararı varmı die..
dedi ultrasonun bebekler için bilinen/kanıtlanmış bi zararı yok, ses dalgalarıyla yapılıo didi..
çok sağol canım.. netten aldım morhipodan.. bakırköyde nerden alacaksın ki

hepinize çok çok teşekkürler.. 0-3 ay aldım umarım giyebilir.. kadife yaa.. havalar gerçi geç ısınıyor istanbulda ama.. bilemedim..
petuşcum tunicim sizlere de çok çok teşekkürler kuzucum..
zeynep meynep onlar da seni döferr ona göree

giyer cnm ist. da mayıs sonuna kadar rahatlıkla..geçen yıl mayısda eşşek kadar kabanları giyyoduk öle düşün...

anaaaammm,benim herif petuşun ruhuna girmişşş:18::18:

Anladığım kadarıyla istediğin ve özlemin yüksek bebişten sonra ısrarlara devam edersin mesleğin de ne güzel...

Bu arada
SAT:30 Haziran
Hamillelik öncesi kilom 58
Şimdiki kilom 63
İsim: İnci Tanem

Çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık şimdiden...

efett,büyük bi özlem war içimde...zabahın köründe kalkıp,titriye titriye işe gitmek istiomm:16:sonra o üşümeyle masama bi çay isteyip işime dönmek istiyoooruumm:36::36:
eklicem seni şindi dur aşka geldim:1::1:
yaşını ve beklenen doum tarihinide ver bebemm

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar kızlar...Bugün biz 5. ayımızı doldurdukkk çok şükür Rabbime :D
hoşgeldik 6 aylıkların arasına:)
4 kilo 6. ayda gayet şön yawrum..maşalah :1:
bende şimdiye kadar 4 kilo aldım 53tüm 57yim akşam yemeklerinden sonra 58i buluyo o :1:
ne güzelllll artık bizde dışardan hamile olduğu anlaşılan annelerdenizzz yuppiiiiii:92::92:
ya bişi sorucam alakasız olacak ama sizin göbüştede kıllar fazla çıkmaya başladımı?? ve eğer çıkıyosa nasıl alıyosunuz yaa??
bencede cnm ya çok şükür yani.
tuniii sakın o kılları almaaaaaaaaaaaa, onlar kendiliğinden dökülyomuş doğumdan sonra..alırsan kalıcı bi problem oyomuş.
bende henüz yok, erkek bebik anaları daha çok kıllanıo sanırsam:1::1::1:
eveeeet... ben yaptım. aradım gitti :52: :52:
bebekten habr vereyim... sezeryan oldu görümcem, baya bi uğraşmışlar ama önceki gece normal olsun diye, dayamışlar suni sancıyı, ama açılma neyim olmamış, demiş doktor suyu kalmadı bunun alalım sezeryanla diye, sabaha kadar öyle sancı çekince tamam demiş alın, 30 kasımda yatmıştı hastaneye 1 aralıkta doğdu minik kerem... doğduğu gün emip durmuş annesini, sıkıntı olmamış, bi gece boyunca doğamayınca çocuk acıkmış tabi... bu sabah topuk kanı alınmış, sürekli uyuyormuş ve daha az emiyormuş, zannedersem yarın çıkacaklar... sancısı falan o kadar yokmuş, dün narkozu atıncaya kadar biraz kötüydüm diyor, bugün iyiymiş,,,
ve sözlerimi darısı bizeeee darısı bizeee nidalarıyla noktalıyorum efendim :42: :42: :42: :42:
ama yaaaa normali çektiripte sonra sezeryan yapıolar ya ben deli olyom..
yani ya normal doğurt ya sezeryan yap direk...hayırlısı ne diim..darısı başımıza inş..
biz geldik şükür herşey yolunda kızımın. bi sıkıntımız yokmuş hamdolsun rabbimee.
çiykinmi çiykin bi kızım var benimmm:9:

:nazar::nazar::nazar:

Back
X