Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) yefrularım benimki açık açık dio sen hastanedeyken ben nede olsa kimliği çıkartcam, daha haincesi ne olabilir yani:))
allahdan yağmur istio, ya feriha neyim isteseydi bide![]()
merhaba kızlaar nasılsınız
ciciler gördüm hepsi çok güzeller
güle güle kullanın
sen nasıl oldun????herşey yolundamı
saol bide.:)
ben de lise yıllarından kalma feridun düzağaç hastalığı var, hatta farkında olmadan henüz bir haftalıkken bebişim konsere gittik, fd amcasıyla konuştuk eşim fotoğraflarımızı çektiaaa çağan çağan çağan
bizim erkek olsaydı efe çağan koycaktım cnm kesinn
çınar, rüzgar, bulut, mete, ediz, aras benim favori erkek isimlerim..
cnm benim babamın ilk eşinden ablam var, ismi meral..
babamın ilk aşık olduğu kızın ismiymiş meral, gurur duyarak söyler
ailecek çok moderniz ya, bizde babamın bu aşkına hep saygı duymuşuzdur:))![]()
aaaa çorap..hiç almadım daha..yefrum çorapsız kalcadı hoyuuuu
hemen bu konuya eğilmeme gerek
haydar mı
hoşgeldin lucky cim
mrh sana da hoşgeldinnnnn![]()
Çok hastayıs teyzoşlar,
Faranjit tuttu bizi tuttu kururttu bizi
Burun çeşme misaliİş yeri hekimi istirahat verdi.
Pastil kullanamazmışım antibakteriyer mi ne bişiler varmmış içinde.
Yapabilceğimiz hiç bişi yok, dinleniceksin limonlu sıcak bişiler iç dedi ihlamur falan
Artık utanıyorum müdürüme doktor rapor verdi demeye:26:
dinlen cnm bol bol...dikkat et kendine..iyiyiz çok şükür dinleniyoruzz
bayramdan sonra gideceğiz doktora
bakalım ne durumdayız diyeee
bizde kızımızın odasını aldık daha doğrusu babası gitmiş almışş
kıyafetler almışş onlarla oyalanıyoruzz
ben de lise yıllarından kalma feridun düzağaç hastalığı var, hatta farkında olmadan henüz bir haftalıkken bebişim konsere gittik, fd amcasıyla konuştuk eşim fotoğraflarımızı çekti
ben de başta erkek tahmin ettiğim için adı feridun olsun istemiştim, eşim güzel isim olabilir dedi (geniş adam, ben olsam kafasını kırardım) annem çıldırdı sinirden koydurtmaaaam diye
kadın ben lisedeyken fd gibi biriyle evlencem diye korkuyodu yaşlı başlı adam diye
bu arada size bir tavsiye bebikleri bazı hastanelerde doğar doğmaz yıkayıp paklıyorlar, halbuki o üzerindeki kremsi maddeyle 4-5 gün geçirmesi sonra yıkanması gerekiyor
ben de ilk hafta inş yıkamayı düşünmediğim için bebikime en organikinden tulum ve çorap aldım, tenine o sırada abidik gubidik bişiler değsin istemiyorum
forum istanbul'da kapbula isminde sertifikalı organik ürünler satan bir mağaza var, yakınsanız tavsiye ederim. biraz kazık ama değer bebikcanlarımıza![]()
Çok hastayıs teyzoşlar,
Faranjit tuttu bizi tuttu kururttu bizi
Burun çeşme misaliİş yeri hekimi istirahat verdi.
Pastil kullanamazmışım antibakteriyer mi ne bişiler varmmış içinde.
Yapabilceğimiz hiç bişi yok, dinleniceksin limonlu sıcak bişiler iç dedi ihlamur falan
Artık utanıyorum müdürüme doktor rapor verdi demeye:26:
canım benim ssk var.yinede fiyat hastanelere göre değişiyor.aynı gün kolana sormuştum 70-80 tl arası bişey demişti bu ikili teste
geçmiş olsun missaltin...
nefrazen cim bide o bebikleri yıkama mevzuuna gelince, hastanede yıkıolar zaten..yıkamayınmı dicez..yıkamyın dersek yıkamıcaklarmı? yıkamadan olurmu? zaten beim doğum yapcam hastanede hastane ilk onlar hastanenein tulumlarını giydiryolar, dışardan tulum kabul etmiolar![]()