2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:)) yefrularım benimki açık açık dio sen hastanedeyken ben nede olsa kimliği çıkartcam, daha haincesi ne olabilir yani:))
allahdan yağmur istio, ya feriha neyim isteseydi bide:27::27::27:

bende modern isim diyorum ama benimki baya uçtu haydarlarda falan geziyo yani :37::37::37: kız olursa isim falanda yok zaten izin vermem gider kara listeden bulur bi isim hoplatır sinirlerimi sonra

aaa çağan çağan çağan:46::46::46:
bizim erkek olsaydı efe çağan koycaktım cnm kesinn
çınar, rüzgar, bulut, mete, ediz, aras benim favori erkek isimlerim..
cnm benim babamın ilk eşinden ablam var, ismi meral..
babamın ilk aşık olduğu kızın ismiymiş meral, gurur duyarak söyler
ailecek çok moderniz ya, bizde babamın bu aşkına hep saygı duymuşuzdur:)):52::52:
ben de lise yıllarından kalma feridun düzağaç hastalığı var, hatta farkında olmadan henüz bir haftalıkken bebişim konsere gittik, fd amcasıyla konuştuk eşim fotoğraflarımızı çekti :24::24:
ben de başta erkek tahmin ettiğim için adı feridun olsun istemiştim, eşim güzel isim olabilir dedi (geniş adam, ben olsam kafasını kırardım) annem çıldırdı sinirden koydurtmaaaam diye :27::27:
kadın ben lisedeyken fd gibi biriyle evlencem diye korkuyodu yaşlı başlı adam diye :27::27:

aaaa çorap..hiç almadım daha..yefrum çorapsız kalcadı hoyuuuu:53::53:
hemen bu konuya eğilmeme gerek

bu arada size bir tavsiye bebikleri bazı hastanelerde doğar doğmaz yıkayıp paklıyorlar, halbuki o üzerindeki kremsi maddeyle 4-5 gün geçirmesi sonra yıkanması gerekiyor :25:
ben de ilk hafta inş yıkamayı düşünmediğim için bebikime en organikinden tulum ve çorap aldım, tenine o sırada abidik gubidik bişiler değsin istemiyorum :28:

forum istanbul'da kapbula isminde sertifikalı organik ürünler satan bir mağaza var, yakınsanız tavsiye ederim. biraz kazık ama değer bebikcanlarımıza :emir_bebek:

Çok hastayıs teyzoşlar,

Faranjit tuttu bizi tuttu kururttu bizi :(
Burun çeşme misali :( İş yeri hekimi istirahat verdi.
Pastil kullanamazmışım antibakteriyer mi ne bişiler varmmış içinde.
Yapabilceğimiz hiç bişi yok, dinleniceksin limonlu sıcak bişiler iç dedi ihlamur falan :(

Artık utanıyorum müdürüme doktor rapor verdi demeye :(:26:

Çok hastayıs teyzoşlar,

Yapabilceğimiz hiç bişi yok, dinleniceksin limonlu sıcak bişiler iç dedi ihlamur falan :(

geçmiş olsun canım bende her kış 2-3 kz oluyorum bu yılda açılışı yaptım şükür şimdi iyiyim inşallah en kısa zamanda düzelirsin

iyiyiz çok şükür dinleniyoruzz

bayramdan sonra gideceğiz doktora

bakalım ne durumdayız diyeee

bizde kızımızın odasını aldık daha doğrusu babası gitmiş almışş

kıyafetler almışş onlarla oyalanıyoruzz
dinlen cnm bol bol...dikkat et kendine..
ben de lise yıllarından kalma feridun düzağaç hastalığı var, hatta farkında olmadan henüz bir haftalıkken bebişim konsere gittik, fd amcasıyla konuştuk eşim fotoğraflarımızı çekti :24::24:
ben de başta erkek tahmin ettiğim için adı feridun olsun istemiştim, eşim güzel isim olabilir dedi (geniş adam, ben olsam kafasını kırardım) annem çıldırdı sinirden koydurtmaaaam diye :27::27:
kadın ben lisedeyken fd gibi biriyle evlencem diye korkuyodu yaşlı başlı adam diye :27::27:

bu arada size bir tavsiye bebikleri bazı hastanelerde doğar doğmaz yıkayıp paklıyorlar, halbuki o üzerindeki kremsi maddeyle 4-5 gün geçirmesi sonra yıkanması gerekiyor :25:
ben de ilk hafta inş yıkamayı düşünmediğim için bebikime en organikinden tulum ve çorap aldım, tenine o sırada abidik gubidik bişiler değsin istemiyorum :28:

forum istanbul'da kapbula isminde sertifikalı organik ürünler satan bir mağaza var, yakınsanız tavsiye ederim. biraz kazık ama değer bebikcanlarımıza :emir_bebek:

ya biz senle bayağı benzioz..benim en sevdiğim sanatçıdır fd..liseden buyana her cd sini alırım, muazzam bi fd koleksiyonum vardır yani..bende babama hep söylerdim lisdeyken damadın böyle olcak ona göre hazırlan die:)) onun cd leri bebeğime bırakacağım en büyük miras gibi gelir hep..

bende fd aşkından lavinya koymak istiyorum kızımızın isminide, babamız huysuzlanıo malesef..
pis kıskanç, kıskanıo bal gibiiii:33:

geçmiş olsun missaltin...

nefrazen cim bide o bebikleri yıkama mevzuuna gelince, hastanede yıkıolar zaten..yıkamayınmı dicez..yıkamyın dersek yıkamıcaklarmı? yıkamadan olurmu? zaten beim doğum yapcam hastanede hastane ilk onlar hastanenein tulumlarını giydiryolar, dışardan tulum kabul etmiolar:50::50:

Çok hastayıs teyzoşlar,

çok geçmiş olsun canım, benim dr hasta olursam nane-limon, ıhlamur bail içmeme izin vermişti. abartmadan dene bence. bal özellikle çok faideli:28:

canım benim ssk var.yinede fiyat hastanelere göre değişiyor.aynı gün kolana sormuştum 70-80 tl arası bişey demişti bu ikili teste

Ben Eskişehir'de yaşıyorum,özel hastaneye gidiyorum muayeneye,SGK lıyım,ikili testte benden hiç ücret alınmadı 3lü de de 11 tl alıcaklarmış,burada 70*80 tl leri okuyunca çok şaşırdım,istanbuldan falan bahsediyorsunuz galiba.SGK lı birinin 70-80 tl vermesi bile fazla bence,zaten çoğunluğunu devlet karşılıyor.SGK sızların fiyatını sormaya korktum şimdi

geçmiş olsun missaltin...

nefrazen cim bide o bebikleri yıkama mevzuuna gelince, hastanede yıkıolar zaten..yıkamayınmı dicez..yıkamyın dersek yıkamıcaklarmı? yıkamadan olurmu? zaten beim doğum yapcam hastanede hastane ilk onlar hastanenein tulumlarını giydiryolar, dışardan tulum kabul etmiolar:50::50:

arkadaşım ablası taksim ilkyardım'da kadın doğum dr'u o bebikleri yıkamamak gerektiğini söyledi, yeğeni oldu doğumuna o girdi ve bebiki yıkamadı. 5 günde banyo yaptırmadılar çocuğa. hastanelerde böyle bi durum var bildiğim kadarıyla önceden konuşup yıkanmasını istemediğini belirtiyosun :20:

bahsettiğim dr'un eşi de çocuk dr'u ve o da yıkanmamalarından yana :25:

ben özelde doğum yapcam inş ve sıkı sıkı tembihliycem dokanmayın çocuuma dicem.

verniks bilmem ne ismindeki o kremsi madde yeni doğan bebeğin dünya ısısına adapte olmasını sağlayan yalıtım özellikli bişi. zati vücut kısa süre içinde krem gibi emiyormuş o maddeyi yani çocuk pis pis gezmiyor. hastane çıkışı giydirirsin bebikine organikleri, hastnae de muhtemelen %100 pamuk giydirir zati çok önemli değil :49:

kızlar sizde de normal vajinal akıntıda artış var mı?Özellikle çok ayakta aklınca ya da yürüyünce sanki 1 damla su damlatmışsın çamaşıra gibi oluyor mu?Koku ya da rahatsız edici bir şey yok,sadece hamilelik öncesi akıntıdan biraz daha farklı gibi,Hamile arkadaşım vajinal akıntı artar hamilelikte demişti,merak ettim siz de farkettiniz mi diye?

ama ama ama nassı ya yıkanmadan...yani kanlar felan..tuhaf oldum..
ben hiç duymadım yıkanmayan bebik:) yıkananlarda turp gibi, ben alırım bebikimi kanatlarımın altına alıştırrım onu dünyanın ısısına ben gerekli yalıtımı yaparım bebikime:)):46::46:

Back
X