bizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))
canım ben de demir veya egehan düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))
kızkardeşimin sınıf arkadaşının adıydı özer çocuq sınıf 1.siydi maşallahbizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))
pis böcekler..onları ezcen ezcen ezcen işte böyle..
bizde hafta sonu eşi ev hanımı olan bi arkadaşa misafirliğe gittik..
cuma iş çıkışı gittik kaldıkta gece onlarda..
düşün kadın evde gün boyu yeni evli, çocuk yok, ev 0, ev işi yok, biz gittiğimizde yeni uyanmıştı, öğleden sonra uyumuş hatun..eve misafir çağıryo yemek yapmamışbanyodaki 20 den fazla parfümü, koli koli saç toklarını takıları o karışıklığı gördü ya eşim..bide misafir çağrılan evde peteklerin üstünde kuruyan iç çamaşırlarını, ütü masasının üstündeki dolaşıklığı vs. gördü ya eşim..ertesi gün eve dönerken bi kez daha aşık oldum sana didi, hem çalışıp hem bizi pırıl pırıl tutyon ya helal olsun didi...yeaaahhhh
![]()
elchin , tuniş çok datluymuş kıyafetler..ne zmn giycekler bakalım bu kadar şeyleri....ama heves işte ya..
bende dün aldıklarımı ekledim netten almıştım:) bu ay kotam doldu amma gari
benim bi arkadaşımın ilk çocuğu kız adı İLKİM ikincisi erkek onunda ERİM benim çok hoşuma gidiyor iki isimde
elchin , tuniş çok datluymuş kıyafetler..ne zmn giycekler bakalım bu kadar şeyleri....ama heves işte ya..
bende dün aldıklarımı ekledim netten almıştım:) bu ay kotam doldu amma gari
petuş teyzesi teşekkür ederiz yaa insan gerçekten acaip hevesli oluyo önünden geçtiğim bütün bebek mağazalrına bakıyorum ama Allahtan çok şey almadım daha çünkü forumada yazdım gerçi koyduğum ciciler hep yiğenimin bazılarını hiç giyememiş bile etiketli duruyo onları giydiririm 1 yaşına kadar 60-70 cicişi oldu şimdiden kuzumun gene beğendikçe alırım duramam ben ama çocukta hızlı büyüyo bi yandan..ya ben çorap hastasıyım çok çorap alırım sanırsam![]()
aaaa çorap..hiç almadım daha..yefrum çorapsız kalcadı hoyuuuu
hemen bu konuya eğilmeme gerek
aaaa çorap..hiç almadım daha..yefrum çorapsız kalcadı hoyuuuu
hemen bu konuya eğilmeme gerek
bende uğur böceği hastasıyım..evimin herşeyinde uğur böcee var..ekledim bendeee zürafaa hastasımıyım niyimm![]()
kızlaaar ben geldimmm
keyifler nasıl bakalım ??
yaa herkes isim bulmuş biz hala bulamadık oğluşuma isimmmmmm![]()
bende uğur böceği hastasıyım..evimin herşeyinde uğur böcee var..
henüz kızıma bu huyumu empoze etmedim emme o uyku tulumla başlamak istiorum:))
cnm bu konuda hiçç kafanı yormuyosun, kendini kocanın kollarına bırakıosun..onlar bu işi senin yerine hemenceceik hallediolar çok şükür![]()
bende uğur böceği hastasıyım..evimin herşeyinde uğur böcee var..
henüz kızıma bu huyumu empoze etmedim emme o uyku tulumla başlamak istiorum:))
cnm bu konuda hiçç kafanı yormuyosun, kendini kocanın kollarına bırakıosun..onlar bu işi senin yerine hemenceceik hallediolar çok şükür![]()
hyrrrrrrberaber karar verelim istiyorum söylediği her isime bişey buluyorum :)))
evet ya neden bu kadar bilmiş oluyor bu kocalar ben diyorum ki ben çekiyorum onun derdini endişesini benim hakkım isim koymak oda diyor seninde çileni ben çekiyorum benim hakkım isim koymak![]()