2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçen bisimki tutturdu ismi >lara< olsun dieee...gett didim arkadaş ben öle seslenemem kızıma laraaaaaaaaaa laraaaaaa gel qızım die:1:

çok hoş zarif bi isim bence bizimki kız olsaydı hayal veya lal koycaktık :nazar:

evet lal ismi çok güzel bizde kız olsaydı elif lal istiyoduk ama oğluşumuz geliyo yiğit efeye karar verdik :46::46:

sevdoşun şu an itibarıyle gelmesi lazımdı emme takılmıştır bi yere kesin:27:

keşkeeeeee:5:
walla tuni benim oturduğum yerde genç bi kadın bilem yoq=(( çok bahtsızımmm:43:

yawrum benimde seydişehirde öle yaaa hiç kimse yok bi başımayım buraya gelince bayram ediyom:50:

kızlarrrrr size söylemeyi unuttumm:52:
dün eşim kızımıza EzGi ismini verelimmi didi:26:
bilmem aslında kulağa hoş geliyor didim dee bi de sizin fikrinizi alayımmm:29:
ezgi yi severim çok..çok sevdiğim bi ufaklığın imidir...akıl küpüdür kendisi..isimleri kişilerle bağdaştıryorum ben hep ya..
masal da güzel..
en iyisi kuşum hatta git 20 gün kal dolu dolu ailenle geçir babişinizde gelsin ne güzel olur :46:
bende bundan sonra bida gelemem sanırım doğuma kadar annem doğumda gelcek 1 ay kalcak..
yiğit efe güzel yani dimi valla bebem bizimde çok aklımıza yattı ailelerde çok beğendi aslında iki isimden yana değildim ama beraber kullanılabilir bu isimler YİĞİT EFE TURHAN yakıştı beaaaaaa:46:

babayı nassı bırakza 20 gün tekk
aa soyisimlede çok güzel uymuş tunişcim ..beğendim ben..iki isim bazan güzel oluyo ya birlikte söylenebilir..
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio

kızlarrrrr size söylemeyi unuttumm:52:
dün eşim kızımıza EzGi ismini verelimmi didi:26:
bilmem aslında kulağa hoş geliyor didim dee bi de sizin fikrinizi alayımmm:29:

ezgi yi severim çok..çok sevdiğim bi ufaklığın imidir...akıl küpüdür kendisi..isimleri kişilerle bağdaştıryorum ben hep ya..
masal da güzel..

aa soyisimlede çok güzel uymuş tunişcim ..beğendim ben..iki isim bazan güzel oluyo ya birlikte söylenebilir..
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio

bende sorum kaynadı demiştim helal sana kaçmıyo gözünden:46:
bende çok isimleri kişilerle bağdaştırdıımdan bulamıyorum...1 tane tanıdıım ezgi var o da 33 yaşında kuaförüm,dimekk akıllı ve tatlı bi kız diosun ezgi:44:bunu düşünücem
sanırım benim isim kutusu 5 ay daha boş kalıcak çook kararsızım eşime kaldıysak ezgi,lara,ela bunlardan biri olabilir:26:

Son düzenleme:
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio[/QUOTE]

babada izin alıp gelmicekmiydi hımmm evet babayıı siz bıraksanız babası sizi bırakmaz zaten bence:1::1:
evet ya isimi bende dünden beri söleyip duruyom kendi kendime babasıda meğer düşünüyomuş orda napsın kocişim yaa iism konusunu açar açmaz lap diye yiğit efe dedi bak seeeen dedim sen oralarda yalız başına isimmi düşünüyon dedim cimnsiyet belli olana kadar banada sölemedi hiç düşündüğü isimleri sıpa:46:
naz ismini çok sverim ben petuşum ama bence yağmur tek başına daha güzel sankim babanız nazı istem,yomu yağmurun yanında??

:27::27::27:
cnm ben odadan kovulmam inş..babamız dio sen git biz kızımla yatcaz:53::53:
yok cnm ya 1-2 gibi şutlucam onu diğer odaya, orda babanneyle yatsın:)) tabi kıyabilirsem..içimden bi ses hep aamızda yatcanı söylüo ama:1::1:
daha bu akşam eşim diodu işte ayrı odada yatırmak gerkirmiş, psikologlar öle diomuş böle diomuş..didim gün boyu görmücen çocuğu gelcen eve 2 saat sonrada hadi odanamı yapcen..sen yapabilirsen bende yaparım didim:27::27:

32 demi çıkcan cnm..ben kısmet olursa 32 den sonrada çalışabilir izni alabilirsem 36-37 e kadar çalışmayı düşünyorum..allahdan bi mani çıkmazsa inş:16:

bende öle yapcam doğum iznim dolmadan annemlerin yanına gidcem 15 gün falan kalcam, babamızda yıllık izin alır gelir yanımıza sonundaki 1 haftada..
yiğit efe ok dir tuniş..beğendim çok, gideri var cnm:1::1: ok anlaştık o vakıt yiğit efe de

kısmetse 32. haftaya kadar düşünüyorum zaten bebişten sonrada bi süre çalışmayı düşünmüyorum canım o yüzden farketmicek benim için doğumdan sonra kullanmak Allahım yinede hepimize sağlık versinde çalışalım ben çalışınca daha düzenli oluyorum inşallah sende istediğin süreye kadar çalışırsın

EzGiNaZ nasılll:27::27:
yine bıktırdım isimden sizi ne karasız qadınım :12:

ezgi güzel isim ama bence ela da gayet hoş hem kısa da çocuğun işine yarar ilerleyen yıllarda :29:

Eki Görüntüle 283925

canım ikeada güzel yataklar var,parmaklıklı hem ebatları ufak hemde fiyatları uygun.bunun ahşap renkleri var,alçaklık yükseklik ayarlanıyor.hemde 200 tl civarı

canım ikea güzel fikirmiş ben birazdan hazırlanıp çıkayım, hem bayramlık cici bakayım kendime, hem de ikea'yı aradan çıkarayım:28:

geçen bayram giydiğim gömlek bu bayram göğüs ve göbek dekolteli hale gelmiş, ibrahim tatlıses'in de dediği gibi;
dam üstünde un eler, kavuşmuyor dügmeler :27::27::27:

camlarını silip bayram temisliği yaptım die sevinen hamarat hatunlar...yağmur yağıyorrrr:52::52:

aaaa görümcesini seven biriii:46::46:
mehatpcım eşimde ezginin günlüğü vardı ya ordan aklıma geldi dio..hoş isim aslında tabee lara'dan iyidir:1:
ezgi yada ezginaz:49:

datlum bizim görümcede petuşun dediği gibi akıl küpü hemde çok sosyal ama naz ı bilmem çok nazlı oluyorlar bende eylül naz ismini çok seviyorum hain kuzenim benden önce davrandı ha tabi bide benim daha cinsiyet belli bile değil :1::1::1:

kızlar minimoy diye bi site var markafoni cinsi fekat bebikler için şu an pek iç açıcı şeyler yok ama takip etmek gerek :28:

ezgi güzel isim ama bence ela da gayet hoş hem kısa da çocuğun işine yarar ilerleyen yıllarda :29:

canım ikea güzel fikirmiş ben birazdan hazırlanıp çıkayım, hem bayramlık cici bakayım kendime, hem de ikea'yı aradan çıkarayım:28:

geçen bayram giydiğim gömlek bu bayram göğüs ve göbek dekolteli hale gelmiş, ibrahim tatlıses'in de dediği gibi;
dam üstünde un eler, kavuşmuyor dügmeler :27::27::27:

cıxxx..gözü ela olmadıktan sonra ne anlamı var bu nisanda doğan çocuğa eylül ismini koymuş gibi olurr:27:

camlarını silip bayram temisliği yaptım die sevinen hamarat hatunlar...yağmur yağıyorrrr:52::52:

valla zaten silemedim o yüzden ne üzüldüm ne sevindim bu duruma cumartesi öğleden sonra iş çıkısı kardeşimi kandırabilirsem biraz temizlik yaparız yoksa zor gibi gözüküyor ben çok çabuk yoruluyorum bide çok uykum oluyo eve gelince yaa :((

Back
X