Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş zarif bi isim bence bizimki kız olsaydı hayal veya lal koycaktık![]()
sevdoşun şu an itibarıyle gelmesi lazımdı emme takılmıştır bi yere kesin
keşkeeeeee
walla tuni benim oturduğum yerde genç bi kadın bilem yoq=(( çok bahtsızımmm![]()
ezgi yi severim çok..çok sevdiğim bi ufaklığın imidir...akıl küpüdür kendisi..isimleri kişilerle bağdaştıryorum ben hep ya..kızlarrrrr size söylemeyi unuttumm
dün eşim kızımıza EzGi ismini verelimmi didi:26:
bilmem aslında kulağa hoş geliyor didim dee bi de sizin fikrinizi alayımmm![]()
en iyisi kuşum hatta git 20 gün kal dolu dolu ailenle geçir babişinizde gelsin ne güzel olur
bende bundan sonra bida gelemem sanırım doğuma kadar annem doğumda gelcek 1 ay kalcak..
yiğit efe güzel yani dimi valla bebem bizimde çok aklımıza yattı ailelerde çok beğendi aslında iki isimden yana değildim ama beraber kullanılabilir bu isimler YİĞİT EFE TURHAN yakıştı beaaaaaa![]()
ezgi yi severim çok..çok sevdiğim bi ufaklığın imidir...akıl küpüdür kendisi..isimleri kişilerle bağdaştıryorum ben hep ya..
masal da güzel..
babayı nassı bırakza 20 gün tekk
aa soyisimlede çok güzel uymuş tunişcim ..beğendim ben..iki isim bazan güzel oluyo ya birlikte söylenebilir..
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio
cnm ben odadan kovulmam inş..babamız dio sen git biz kızımla yatcaz
yok cnm ya 1-2 gibi şutlucam onu diğer odaya, orda babanneyle yatsın:)) tabi kıyabilirsem..içimden bi ses hep aamızda yatcanı söylüo ama
daha bu akşam eşim diodu işte ayrı odada yatırmak gerkirmiş, psikologlar öle diomuş böle diomuş..didim gün boyu görmücen çocuğu gelcen eve 2 saat sonrada hadi odanamı yapcen..sen yapabilirsen bende yaparım didim
32 demi çıkcan cnm..ben kısmet olursa 32 den sonrada çalışabilir izni alabilirsem 36-37 e kadar çalışmayı düşünyorum..allahdan bi mani çıkmazsa inş
bende öle yapcam doğum iznim dolmadan annemlerin yanına gidcem 15 gün falan kalcam, babamızda yıllık izin alır gelir yanımıza sonundaki 1 haftada..
yiğit efe ok dir tuniş..beğendim çok, gideri var cnmok anlaştık o vakıt yiğit efe de
sevdoşun şu an itibarıyle gelmesi lazımdı emme takılmıştır bi yere kesin
keşkeeeeee
walla tuni benim oturduğum yerde genç bi kadın bilem yoq=(( çok bahtsızımmm![]()
kızlarrrrr size söylemeyi unuttumm
dün eşim kızımıza EzGi ismini verelimmi didi:26:
bilmem aslında kulağa hoş geliyor didim dee bi de sizin fikrinizi alayımmm![]()
aaa sevdoşmu gitcekti bugün doktoraa ay evet hadi hayırlı haberlerle gelsin inş.
benim görümcemin adı EZGİ bende çok beğenirim bu ismi canım
Eki Görüntüle 283925
canım ikeada güzel yataklar var,parmaklıklı hem ebatları ufak hemde fiyatları uygun.bunun ahşap renkleri var,alçaklık yükseklik ayarlanıyor.hemde 200 tl civarı
aaaa görümcesini seven biriii
mehatpcım eşimde ezginin günlüğü vardı ya ordan aklıma geldi dio..hoş isim aslında tabee lara'dan iyidir
ezgi yada ezginaz![]()
ezgi güzel isim ama bence ela da gayet hoş hem kısa da çocuğun işine yarar ilerleyen yıllarda
canım ikea güzel fikirmiş ben birazdan hazırlanıp çıkayım, hem bayramlık cici bakayım kendime, hem de ikea'yı aradan çıkarayım
geçen bayram giydiğim gömlek bu bayram göğüs ve göbek dekolteli hale gelmiş, ibrahim tatlıses'in de dediği gibi;
dam üstünde un eler, kavuşmuyor dügmeler![]()
camlarını silip bayram temisliği yaptım die sevinen hamarat hatunlar...yağmur yağıyorrrr![]()
kızımın adını zeynep koycaktımda hainnnn bi akrabağmıss bizden önce davrandı doumu ocakta kızı oluyoo![]()