hoşgeldin ne güzel sizler gezin bizde işyerinde kaytaralım :)) bende evde oturmak istiyorum yaaaaaaaaa
kuşum ne zaman bırakıcaksınız işi son aya kadar devammı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ne güzel sizler gezin bizde işyerinde kaytaralım :)) bende evde oturmak istiyorum yaaaaaaaaa
bi ayar çekcez cnm...baştan yaratcaz yatak odalarını emme napalım, yefrularımız içinben de o zaman yatağımı kocamın tarafı kapıya sıfırlanacak şekilde itekliyim, öyle ölçü alayım. gerçi o durumda karyola beşik kesin sığar![]()
biz geldik teyzoşlarrr bi tane zeynep teyzemiz var ona kahvaltıya gittik geldik
geçmişi okuyamadım herzamanki gibi sanırım gündem maddesi kilo olsa gerek anladığım kadarı ilen ??
teyzoşları oğluşum bisürü cicisi oldu en kısa zamanda yükelicem foruma benim yiğenim var doruk 2 yaşında onun bi sürü takımı tulumu bebeklik cicilerini aldık sanırım artık çok fazla bişey almam tontoşuma![]()
canım ben nete bakıyorum da bulamıyorum o siteyi
tam link verebilir misin?
kuşum ne zaman bırakıcaksınız işi son aya kadar devammı ??
bi ayar çekcez cnm...baştan yaratcaz yatak odalarını emme napalım, yefrularımız için
ooohh hayat sana güzel, al pşayı gez, onuda gezenti yapma bakem şimdiden..
hoşgeldin cnm![]()
biz geldik teyzoşlarrr bi tane zeynep teyzemiz var ona kahvaltıya gittik geldik
geçmişi okuyamadım herzamanki gibi sanırım gündem maddesi kilo olsa gerek anladığım kadarı ilen ??
teyzoşları oğluşum bisürü cicisi oldu en kısa zamanda yükelicem foruma benim yiğenim var doruk 2 yaşında onun bi sürü takımı tulumu bebeklik cicilerini aldık sanırım artık çok fazla bişey almam tontoşuma![]()
4 yaşına kadar aynı odada mı yatcan çocukla![]()
valla bebeem benim hayalim 32. haftaya kadar çalışmak dolduğu gibi izne çıkıcam kısmetse yanii 16 hafta sonra![]()
bak ben bu dikiş işini hiç hesaba katmamıştım.
sanırım ben de mobilyacıya yaptırcam, yerim küçük hazırlar sığmayabilir, bi de çok pahalılar. tanıdık bi mobilyacı var ondan fiyat alcam. mothercare'de sıradan düz karyola beşik 500 tl...
hoşgeldin canım...beni kahvaltıya çağıracak bi zeynep teyzem bileee yookkk
keşke aynı yerde olsaydık sizide tunihan teyzesi çağırırdı![]()
4 yaşına kadar aynı odada mı yatcan çocukla![]()
32 demi çıkcan cnm..ben kısmet olursa 32 den sonrada çalışabilir izni alabilirsem 36-37 e kadar çalışmayı düşünyorum..allahdan bi mani çıkmazsa inşvalla bebeem benim hayalim 32. haftaya kadar çalışmak dolduğu gibi izne çıkıcam kısmetse yanii 16 hafta sonra![]()
hoşbulduk dünürcağzımseydişehire gidince eve tıkılcak yawrucum annesiyle şimdiden gezebildiği kadar gezsin doğduğunda gene alanyaya getiririm onu
bu arada sanırım damadın ismi yiğit efe olcek babamız öle isytiyo![]()
cnm ben odadan kovulmam inş..babamız dio sen git biz kızımla yatcaz
yok cnm ya 1-2 gibi şutlucam onu diğer odaya, orda babanneyle yatsın:)) tabi kıyabilirsem..içimden bi ses hep aamızda yatcanı söylüo ama
daha bu akşam eşim diodu işte ayrı odada yatırmak gerkirmiş, psikologlar öle diomuş böle diomuş..didim gün boyu görmücen çocuğu gelcen eve 2 saat sonrada hadi odanamı yapcen..sen yapabilirsen bende yaparım didim
32 demi çıkcan cnm..ben kısmet olursa 32 den sonrada çalışabilir izni alabilirsem 36-37 e kadar çalışmayı düşünyorum..allahdan bi mani çıkmazsa inş
bende öle yapcam doğum iznim dolmadan annemlerin yanına gidcem 15 gün falan kalcam, babamızda yıllık izin alır gelir yanımıza sonundaki 1 haftada..
yiğit efe ok dir tuniş..beğendim çok, gideri var cnmok anlaştık o vakıt yiğit efe de
kızlarrrrr size söylemeyi unuttumm
dün eşim kızımıza EzGi ismini verelimmi didi:26:
bilmem aslında kulağa hoş geliyor didim dee bi de sizin fikrinizi alayımmm![]()
bugün toktora gidecek olan varmıydı şekerler yaa??
keşke aynı yerde olsaydık sizide tunihan teyzesi çağırırdı![]()
hoşgeldin canım...beni kahvaltıya çağıracak bi zeynep teyzem bileee yookkk
olamaz mıı olabilirrr![]()
çok hoş zarif bi isim bence bizimki kız olsaydı hayal veya lal koycaktık![]()
aaaaaa ben hepinizin zeynep teyzesi olabilirim ama kahvaltıya gelmeniz için doğum iznine çıkmam lazım
malum çalışırken olmaz
![]()