• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Annelerinin Takip Listesi

Listedeki bilgileri yanlış veya eksik olan arkadaşlar burada belirtirlerse değişiklikler yapılacaktır.

Listede yer almak isteyen arkadaşlar ise

Beklenen doğum tarihi
Başlangıç kilo
Güncel kilo

Bilgilerini yazarlarsa değişiklikler bu topicten yapılacaktır.

Yaş 31
Sat 14 ağustos
Beklenen doğum tarihi 20 mayıs
Başlangıç kilo 50
Güncel kilo 55
Şehir Elazığ
Cinsiyet(biliniyorsa) ???

yaa öyle deme onun için demedim ben turumcum yaa ...
silme sonuçta burda da takip edenler var meselaa beeen :) sadece orda da bu şekilde bir durum olduğunu yazdım canım art niyetim yoktu inan.
birde orası biraz daha kolay oluyor girmek için burda yazılanlar bazen kaynayıp gidiyor face de öyle bi durum yok o yüzden daha cazip geliyor heralde... tercih meselesi birşey diyemeyiz..

facedeki gruptan haberim yoktu? nedir grubun adı

turuncummm canımmm.ben sana bizdeki güncel listeyi göndersem olurmu??
buarada bizim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi.sen yaz canım değişiklik olursa bildiririm ben

17 ye girdim canım sen? mayıs anneleri topiğinede gel konuşalımmm "bir dilim pasta" nickli arkadaşımızda sakaryalı 3 tane olduk sevindim üzülüodum kimse yok diye :)

tamam canım ben arada giriyorum mayıs annelerine ama fazla duramıyorum. bizde haftalık olduk sen hangi hastaneye gidiyorsun hangi doktora gidiyorsun.

Canim benim bebisler kizmiiissss eklersinn :)))

Ay canımm desene prensesler geliyoor.:nazar:
Babanın çook çalışması gerekecek gibi.Kolay değil 2 kızın birde annenin ihtiyaçlarını karşılamak :9:
Şaka bi yana rabbim sağlıcakla dünyaya gelmelerini nasip eylesin.

turuncummm canımmm.ben sana bizdeki güncel listeyi göndersem olurmu??
buarada bizim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi.sen yaz canım değişiklik olursa bildiririm ben

İyi olur canım.En azından cinsiyeti belli olan arkadaşlar var ise listende bizimde listeye yazılmış olur.

keşke bende hastaneye gitsemde öğransem cinsiyeti.sağlık ocağı bazı değerlerimi düşük buldu hastane bakmalıymış eşime diyorum anlamıyor bebek hiç umrunda değil.bendeki bu sıkıntı stres etkıledi bebeğimi bunların sebebi eşim bebeğime bişey olsun benden çekeceği var onu asla affetmıcem bu sefer...

keşke bende hastaneye gitsemde öğransem cinsiyeti.sağlık ocağı bazı değerlerimi düşük buldu hastane bakmalıymış eşime diyorum anlamıyor bebek hiç umrunda değil.bendeki bu sıkıntı stres etkıledi bebeğimi bunların sebebi eşim bebeğime bişey olsun benden çekeceği var onu asla affetmıcem bu sefer...

Canım ya çok üzülüyorum gerçekten durumunu okuyunca.
Doğmamış bir meleğe karşı insan nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir.
Hele bu insan o yavrunun babasıysa....
Tatlım ben senin yerinde olsam ailemden destek isterdim.Altı üstü 50-60 tl herhalde muayene ücreti.
Sonuçta onlar senin ailen.Eminim onlarda hiç düşünmeden destek vereceklerdir.

Canım ya çok üzülüyorum gerçekten durumunu okuyunca.
Doğmamış bir meleğe karşı insan nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir.
Hele bu insan o yavrunun babasıysa....
Tatlım ben senin yerinde olsam ailemden destek isterdim.Altı üstü 50-60 tl herhalde muayene ücreti.
Sonuçta onlar senin ailen.Eminim onlarda hiç düşünmeden destek vereceklerdir.

ah turuncucum işler öyle karman çormanki çok yoruldum ailemde kimse çalışmıyor babam işçi emeklisi kızıma bakıyolar güçleri yetmiyor.eşim çalışmıyor çalışsa böyle olmaz sonuçta ev kendimizin kira derdide yok ama adamın bişey umrunda değil ayrılmak istiyorum bırakmıyor çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor çok yoruldum artık hevesim kalmadı bişeye.tembel erkekle uğraşmak çok zor.onu sevmiyorum bile artık soğuttu kendini iyice babasıda geldi köyden ayrılmayım diye ama istemiyorum babası dastek bile olmuyor boş elle gelmiş utanmadan oysa kaç evden kira alıyor marketleri var hala açlar.tok evin aç kedileri bunlar...

ah turuncucum işler öyle karman çormanki çok yoruldum ailemde kimse çalışmıyor babam işçi emeklisi kızıma bakıyolar güçleri yetmiyor.eşim çalışmıyor çalışsa böyle olmaz sonuçta ev kendimizin kira derdide yok ama adamın bişey umrunda değil ayrılmak istiyorum bırakmıyor çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor çok yoruldum artık hevesim kalmadı bişeye.tembel erkekle uğraşmak çok zor.onu sevmiyorum bile artık soğuttu kendini iyice babasıda geldi köyden ayrılmayım diye ama istemiyorum babası dastek bile olmuyor boş elle gelmiş utanmadan oysa kaç evden kira alıyor marketleri var hala açlar.tok evin aç kedileri bunlar...

Ah canım gerçekten çok zor günler geçiriyorsun.Rabbime sığın daima.
Mutlaka bu sıkıntıların ardından güzelliklere doğru açılan bir kapı açılacaktır Allahın izni ile...

bebişim %70 erkekti... dün doktorumuz bir kızımız olacağını söyledi:):):)

canım ben beyhekime neşe çakmakçıya gidiyorum sen?

bende hem korucuğa gidiyorum hemde beyhekime gidiyrum neşe hanıma randevu almak cok zor biz randevu almak istedik ama br bucuk ay sonradına veriyorlardı randevuyu bizde gülten demirsoya gidiyoruz simdi neşe hanımdan memnunmusun?
:49:

Back