2012 Mayıs Annelerinin Takip Listesi

merhaba bende mayıs annesi olacağım hayırlısıyla hala liste varsa
yaşım 34
sat 9 ağustos
bdt 15 mayıs
erkek
başlangıç kilo 60
şidiki kilo 64
istanbul

ben de,ben de listede yer almak istiyorum
SAT:19 ağustos
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:24 mayıs
SEHİR:mersin

turuncu cum benı de lısteye eklermısın?
Yas 23
hamıle kaldıgım kılo 56
son adet tarıhım 14 agustos
beklenen dogum tarıhım 20 mayıs
bebegın cınsıyetı kız
ısmımız İkrime olacak Allah nasıp ederse

Son düzenleme:

bizde böyle bir liste var canım.kullanıcı adı kısmı boş olanlar k.kdan değiller.güncellendikçe ekliyim ben buraya olurmu?

aranıza yeni katıldım:)

Sat:31 temmuz
Beklenen doğum tarihi.6 mayıs
Başlangıç kilo:53
Güncel kilo:56
Cinsiyet(biliniyorsa) :erkek

Bizde gittik doktora... Bebisimiz kimil kimil yerinde durmuyo... Amaa babaya cekmis herhalde inatci doktor teyzesi biraz zorlandi cinsiyeti gormek icin... %80 kizimsi dedi simdilik

kıslar kıslar bu ne listesi ben kusur kalmışım

sat 20 temmuz
21 haftalık erkek anne adayı =)

O liste facebooka giren arkadaşların listesi.
Facebook açılmadan önce burda başlamıştık listeyi hazırlamaya,facebook açılınca oraya geçen arkadaşların listesinide başka bi arkadaş tutmaya başlamış.Ben de bizde kayıtlı olan arkadaşların liste tamamlanması açısından cinsiyet bilgilerini rica ettiğim için göndermişler.

ay ben bu listeye kurban olurumm!
Allahım sağlıklı doğumlar yapmmayı, bu listedeki küçük prens ve prensesleri sağ salim kucağımıza almayı, hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin!
yrim onları ya şuraya bak ne kadar kalabalıklar =) belki yıllar sonra aynı devrede asker arkadaşı olacaklar =) keşke bilseler onlar için birbirimizi görmeden tanımadan ne kadar çok destek olduğumuzu ne kaDAR ÇOK ŞEY PAYLAŞTIĞIMIZI

ellerinize sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…