• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Eki Görüntüle 328178
baştaki tacı daha önce yapıp koymuştum.. diğerini de az önce yaptım.. hangisini ben takayım, hangisini kızım taksın???
renk soluk çıkmış ama kırmızı aşağıdaki patiğin kırmızıyla aynı.
Eki Görüntüle 328179
bunlarda dün ördüğüm patikler:) güzel olmuş mu teyzeleri

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık,ben de yelek ördüm çok az bişeyi kaldı bitirince eklerim ama senin kadar güzel yapamıyorum tabi....

Eki Görüntüle 328178
baştaki tacı daha önce yapıp koymuştum.. diğerini de az önce yaptım.. hangisini ben takayım, hangisini kızım taksın???
renk soluk çıkmış ama kırmızı aşağıdaki patiğin kırmızıyla aynı.
Eki Görüntüle 328179
bunlarda dün ördüğüm patikler:) güzel olmuş mu teyzeleri

Canımmm yaa çook şeker olmuş patikler çok tatlı duruyor küçük hanım güle güle giyinsin:nazar::nazar:

ÖZGE ve AZERİİ çok teşekkür ederim kızlar.. Özgecim merakla yeleği bekliyorum.. sende bu beceri varken, döktürmüşsündür mutlaka

$73-xl-wEynotRigA43wuQ6.webp kızlar bu mobilyayı seçtik sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum.

sade ve çok şık ben beğndim.güle güle iyi günlerde kullansın kuzucuğun inşallah canım :49:

çok teşekkür ederim canım. oğluşum olacak inşallah. mavili beyazlı perdeyle, halıyla ve duvar kağıdıyla bütünlük olsun die sade beyaz bişey seçtik. renklendirmesini biz yapalım dedik.şubatın son haftalarında mobilyamız nasipse gelecek. yerleştikten sonra resimlerini çeker eklerim buraya inşallah.

izmir hellobabyden 2.150ye aldık ama farklı yerlerde bu ve çok benzeri takımları daha yüksek fiyatlara gördüm en uygun bulduğum yerden aldım. içinin yatağını da tek kişilik yatak şeklinde 220tlye aldık.

esperanza mobilyanıza cicilerinize herbişeyinizi çok beğendim. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. :nazar: eksik kalmamış sizin nerdeyse. bizim var gene yarın çarşıya çıkıp tamamlıcaz nasip olursa.

kızlar herşey harika olmuş ellerinize sağlık çok şanslı bebelerimiz olacak
bende almam gereken herşeyi aldım nihayet bitti şimdi bol çamaşır yıkama ve ütü devrim başladı
bu arada şekerlerini aldım bakalım beğenecekmisiniz$Fotoğraf1379.webp$Fotoğraf1381.webp$Fotoğraf1383.webp
şekerleri 2 model aldım bir notluk diğeri çerçeve şeklinde kullanışlı olsun diye böyle seçtim

bende almam gereken herşeyi aldım nihayet bitti şimdi bol çamaşır yıkama ve ütü devrim başladı
bu arada şekerlerini aldım bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 332099 Eki Görüntüle 332100 Eki Görüntüle 332105
şekerleri 2 model aldım bir notluk diğeri çerçeve şeklinde kullanışlı olsun diye böyle seçtim

çok güzeller derincim sağlıkla gelsin kuzucuk,ütü ve çamaşır için de kolay gelsin:16:

bu arada şekerlerini aldım bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 332099 Eki Görüntüle 332100 Eki Görüntüle 332105

ay inanmıyorum aynı çerçevelerden ben de aldım hastanede onlardan vericez hepside çok güzel eline sağlık

şekerim soldaki kuşlu nevresimin aynısını ablam kızıma almış çok kaliteli bide kürklü mont almış kızım kokoş olacak

güzel günlerde kullansın minik kuzun cnm...

wow süper görünüyolar ben daha karar veremedim ama planım mevlüt için olucak sanırım güzel günlerde kullanın cnm:34:

ayyy harıka derıncımmm cok guzellll bızımkılerde yolda gelıyorrrrr bende mevlutte vermeyı planlıyorum :))

beğendiğinize çok sevindim fazla fazla yaptırdım bende mevlüttede dağıtmak için
allah nasip ederse mevlütte bir kurban kestireceğim dağıtmak için

esperanza mobilyanıza cicilerinize herbişeyinizi çok beğendim. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. :nazar: eksik kalmamış sizin nerdeyse. bizim var gene yarın çarşıya çıkıp tamamlıcaz nasip olursa.

teşekkür ederim cnm.. sen de inşallah en kısa zamanda eksiklerini tamamlar rahat bi nefes alırsın. ben bebek şekerlerini de hallettim bu hafta, artık rahatım. darısı başına

Back
X