• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

sonunda avize ve birkaç ıvır zıvır dışındaki hazırlıklarımız tamamlandı. kıyafetlerin bir kısmı, anakucağımız ve kangurumuz kayınvalidemlerde, henüz eve getirmedik. geldiğinde onları da çeker koyarım inşallah. zıbın takımları, hastane çıkışları ve benim geceliklerim de hastane çantalarımıza yerleşti bile..
$FILE0035.webp$FILE0034.webppark yatağımız
$FILE0025.webp
$FILE0022.webp$FILE0014.webp
$FILE0013.webp

Son düzenleme:
sonunda avize ve birkaç ıvır zıvır dışındaki hazırlıklarımız tamamlandı. kıyafetlerin bir kısmı, anakucağımız ve kangurumuz kayınvalidemlerde, henüz eve getirmedik. geldiğinde onları da çeker koyarım inşallah. zıbın takımları, hastane çıkışları ve benim geceliklerim de hastane çantalarımıza yerleşti bile..
Eki Görüntüle 322601 Eki Görüntüle 322602 park yatağımız
Eki Görüntüle 322603
Eki Görüntüle 322604 Eki Görüntüle 322605
Eki Görüntüle 322606

ayy bunlar çok şirin hazırlıkların hepsi bitmiş annesi.Hayal hanım gülegüle kullansın cicilerini odasını sağlıkla sıhhatle inşallah:49::49::49:

teşekkür ederiz teyzeleri :nazar::nazar::nazar:
hayalciğim şubatta geliyor, az bir zaman kaldı, neyseki herşeyi bitirdim sayılır. bir kaç eksiğimiz var ama kolay şeyler. en çok aklıma takılan bebek şekeri meselesi. artık yürümekte bile zorlanıyorum gezecek halim pek yok. ama bir fırsatını bulup bu ayın sonuna doğru onu da halletmem lazım. sizlere de kolay gelsin...

maşallah hepsi çok güzel görünüyor.. sanki bebiş o odada yaşıyor izlenimi verdi bana. hepsi çok yerli yerinde diye sanırım. izninle odanon fiyatını sormak istiyorum bende benzerini aldım taşlı tutacaklar falan aynı:))) girdiğimiz ilk dükkandan aldıkta kazık yedik mi acaba diye merak ettim..

maşallah hepsi çok güzel görünüyor.. sanki bebiş o odada yaşıyor izlenimi verdi bana. hepsi çok yerli yerinde diye sanırım. izninle odanon fiyatını sormak istiyorum bende benzerini aldım taşlı tutacaklar falan aynı:))) girdiğimiz ilk dükkandan aldıkta kazık yedik mi acaba diye merak ettim..

canım biz oda takımını izmir hellobaby'den 2.150'ye aldık... baktığımız bir çok yerden daha uygundu.

Back
X