2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

PPP ifadesinin anlamını bilmiyorum ama canım o pahalı olanları arkadaşım kullanıyor son çıkan ürünler ve onların plastiği beyaz değil sarımsı benim hoşuma gitmedi çay içersin içersin bardak sapsarı olur ya öyle duruyor.İkisindede bpa 0 ama sen yine hangisinden emin olursan onu al :)

canım hepsi çok güzeller bebişin iyi günlerde kullansınn inşlhhhh....

Eline sağlık hayatım çok güzel çok sevimli olmuş en kısa zamanda bende deneyeceğim

Zaten kararsız biriyim,çok zor seçim yapmak.Ne güzel bazıları iki sn de karar verip poşetlerle çıkıverirler alışveriş merkezinden sözkonusu alışveriş olunca kararsızlık had safhada:)Du bakalım ben ne alacağım.Güle güle kullansın bebişin.

Canım o arkadaşın da haklı.. ana kucağı ağır olduğu için hemde kullanımı bana biraz zor geldiği için biz almadık. ama oto koltuğu olarak kullanırız diyosan sen bilirsin. de tabi daha mı pahalıya gelir orasını bilmiyorum.
portbebe var hastane çıkışında bebeği koymak için. biz ondan kullandık.. şimdi bide soğuklarda doğum yapacağımız için Allah'ın izniyle, onun içine sar sarmala bebeği ohhhh sıcacık. tabi onada en fazla 3 ay koyabiliyosun.. e zaten sonra da yaz gelecek. bebek arabasını yatar pozisyona getirip rahatça gezdirebilirsin.

Ya ben de alcaktım o biberondan ama hangi boyu alınır falan o konularda bilgisiz olduğumdan alamadım, aylara göre mi değişiyor, nasıl seçicez biberon hiç bilmiyorum

Pollycim elllerine sağlık annem gelsin senin fotoları gösterip hemen ördürücem patiklerden:)Güle güle kullansın kuzucuklar annişlerinin aldığı cicileri hepsi çok güzel

Eline sağlık hayatım çok güzel çok sevimli olmuş en kısa zamanda bende deneyeceğim
sağolun kızlar. çoooooooooook teşekkür ederiz:))

Ya ben de alcaktım o biberondan ama hangi boyu alınır falan o konularda bilgisiz olduğumdan alamadım, aylara göre mi değişiyor, nasıl seçicez biberon hiç bilmiyorum

canım biberonun boyu farketmez.ama almışken bi tane 125 ml, bi tane de 250 ml olanından alabilirsin. uç kısımları ayrı satılıyor. emzikler gibi onlarında 0-6 / 6-12 ay gibi boyları var. benim kızım normal biberon ucunu tutmamıştı biz ona yassı uç almıştık:))

Son düzenleme:

Hımm uçlarını ayrı alıcaz o zaman. Çok sağol canım ben bunu bilmiyordum:)

Canım ilk etapta 125 ml işini görecektir birde en ufak boyları var 30 yada 60 ml onlardan alırsın rezene falan vermen gerekirse minikler iyi oluyor.Oğlum 1 yaşına geldi biz daha 250 lik kullanmadık.Ben biraz abartmıştım ama 7 biberonu var bizimkinin başta hangi uca alışırsa onunla devam ediyor yani ona göre kararını ver.Oğlumda chicco anne memesi gibi olanı kullandık hep şimdi bu bebeğime avent çeşitlerinden alacağım.

Çok sağolun kızlar baya bilgilendim. Avent daha mı iyi, bir de anne memesine benzeyenler daha iyidir değil mi, bebeğin alışması bakımından. Bir daha indirime girerse ben de alayım şu biberondan:)

Biz daha cinsiyetimizi öğrenmedik,hatta ben henüz bişey almayı düşünmüyorum çok erken diye,ama teyzesi bunları almış yiğenine

aaa ne güzel ben de mila almak istiyorum. kullanan biri olsa da fikrini alsam diyordum. dışardan güzel görünüyo ama kullanan birinin yorumunu almanın her zaman faydalı oluyo. çok uzun zamandır beğendiğim bi model. hafif olması cok kullanışlı hale getiriyo. benim arkadaşımın arabası 11 kg dı mesela ve açılıp kapanması zordu. milanın açılıp kapanması da kolay tek elle yapılabilir gibi geliyo.

selam kızlar,
bende yan yastığı, boğulma önleyici yastık, nem sıcalık ölçer, buhar makinası, ateş ölçer ve ateş ölçer filtresi aldım.

bende cok heveslıyım ama alamıyorum daha cınsıyetını gostermedı benımkı ayrıca eşimde şimdiden almayalım sonra daha güzelini görünce onuda isticeksin diyo haklı da ama dayanamıyorum içim kıpır kıpır almak istiyorum bebişimin bişeyleri olsun istiyorum

Eki Görüntüle 259475 Eki Görüntüle 259474
Biz daha cinsiyetimizi öğrenmedik,hatta ben henüz bişey almayı düşünmüyorum çok erken diye,ama teyzesi bunları almış yiğenine

oyyy çok tatlı:) Güle güle kullanın:)

Güle güle kullanın canım, genellikle güvenliğe dayalı herkesin alması gereken şeyler almışsın. ateş ölçer filtresi ne oluyor, aldıklarının fiyatını da yazar mısın, bir de nerden aldığını, eğer zahmet olmazsa.

merhaba canım saol:)
ateş ölçer filtresi braun ateş ölçerin her kullanımda hijyenik olsun diye takılan uç filtreleri, aletle 20 adet ücretsiz geliyor, yetmeyeceğini düşünerek +40 aldım.

hepsiburadadan:
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 109,00 (indirimli fiyat. normalde 129tl)
Arzum Bebbe Nem Ve Sıcaklık Ölçer 12,40 (kampanyalı %34 indirimle)
Braun Lf 40 Ateş Ölçer Filtresi 11,80
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama - Ionizer - Oda Sıc. Gös. - U. Kum 18 140,42

butikbebe.com dan: kampanyalı
Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı Hipopotam 36,31 TL
Sevi Bebe Boğulma Önleyici Yastık 18,51 TL

Son düzenleme:

Çok sağol canım:) Güle kullansın bebişin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…