• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ben de dün bunları görünce dayanamayıp aldım ilk kez ama özlemişim böyle minik eşya bakmayı valla..inşallah hayırlısıyla giyer bebişlerimiz allah o günleri göstersin bize...amiinn

Eklentiler

• $22092011591.webp
    $22092011591.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $22092011590.webp
    $22092011590.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 36
bunu da kayınvalidem ben kızıma hamileyken örmüştü fakat kız olduğunu öğrenince ben belki oğlum olur diye kaldırmıştım kenara inşallah oğluma giydireceğim..basit bir model ama çok şık farklı renklerde yapabilirsiniz..

Eklentiler

• $22092011592.webp
    $22092011592.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 31
Sibelcim çook tatlı ve örgü çok güzel duruyor. güle güle giyer inşallah oğluşun. düz örgü galiba dimi?

Son düzenleme:
cicişleriniz çok güzel kızlarrr... sağlıkla giymeyi nasip etsin mevlamm...

Eki Görüntüle 259475 Eki Görüntüle 259474
Biz daha cinsiyetimizi öğrenmedik,hatta ben henüz bişey almayı düşünmüyorum çok erken diye,ama teyzesi bunları almış yiğenine:1::1:

bizde bu cicilerden aldık hemde aynıları. bnde görünce bayılmıştım.... ay cinsiyetmiz kesnleşsede kucak dolusu alışveriş yapsam....

bunu da kayınvalidem ben kızıma hamileyken örmüştü fakat kız olduğunu öğrenince ben belki oğlum olur diye kaldırmıştım kenara inşallah oğluma giydireceğim..basit bir model ama çok şık farklı renklerde yapabilirsiniz..

cok güzelmiş cnm Allah güzel günlerde giydirmeyi nasipetsin. inşallah.

ay canım maşallah çok güzelller sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin allah baya birşey almışsınız valla kızlar bende hafta sonu e bebekin mekez mağazasına gideceğim bakalımm

amin tşk ederim canım.seninkilerde çok güzeller seninki de inşallah hayırlı sağlıklı günlerde giyer.

sağolun kızlar hepimizin bebişine kocaman maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepsi güzelce doğsunlar da annelerinin aldıkları cicileri giysinler..

NHY ve DERİN kızlar çok tatlı ciciler yaaa..güle güle giymeleri nasip olsun inşallah bebişlere. bana doktor kıza benziyo dedi diye daha bişey alamıyorum. ilk aldıklarımda mavili. bakalım kısmet.

amin tşk ederim canım.seninkilerde çok güzeller seninki de inşallah hayırlı sağlıklı günlerde giyer.
amin inşallah

sağolun kızlar hepimizin bebişine kocaman maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepsi güzelce doğsunlar da annelerinin aldıkları cicileri giysinler..

aminnn

NHY ve DERİN kızlar çok tatlı ciciler yaaa..güle güle giymeleri nasip olsun inşallah bebişlere. bana doktor kıza benziyo dedi diye daha bişey alamıyorum. ilk aldıklarımda mavili. bakalım kısmet.

çok teşekkür ediyorummm. poliyciğim sende hediye olarak verirsin birilerine mavişleri, ben oğluşuma şimdiden mevlüt kıyafeti bakmaya bile başladım, biliyorum çok aceleciyim

ESPERANZA canım çoooook tatlı maşallah yaa. prensesin içinde güzel güzel uyusun inşallah.

çok güzelmiş canım,güzel günlerde kullanırsınız inşlhh,,,,bu park yatağın ebatları nedir canım?biz 70*lik olanlardan düşünüyoruz,geniş olsun diyoruz ama:26::26:

genişliği 73cm, uzunluğu104 cm. çok büyük değil. kraftın 504 veya 604 modeli kadar büyük değil yani. ben bu sebeple tercih ettim. çantasına sığıveriyor tamamı, taşımak pratik. sadece dönence ve alt değiştirme ünitesi sığmıyor çantaya onları ayrı poşete koymak gerekiyor. zaten bir yere seyahate giderken dönence gitmese de olur bence. henüz açıp kurmadık, inşallah memnun kalırız

Back
X