Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibelcim çook tatlı ve örgü çok güzel duruyor. güle güle giyer inşallah oğluşun. düz örgü galiba dimi?
Eki Görüntüle 259475 Eki Görüntüle 259474
Biz daha cinsiyetimizi öğrenmedik,hatta ben henüz bişey almayı düşünmüyorum çok erken diye,ama teyzesi bunları almış yiğenine![]()
bunu da kayınvalidem ben kızıma hamileyken örmüştü fakat kız olduğunu öğrenince ben belki oğlum olur diye kaldırmıştım kenara inşallah oğluma giydireceğim..basit bir model ama çok şık farklı renklerde yapabilirsiniz..
bunlarda bizim cicilerimiz
Eki Görüntüle 261322 Eki Görüntüle 261321 Eki Görüntüle 261320 Eki Görüntüle 261323
ay canım maşallah çok güzelller sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin allah baya birşey almışsınız valla kızlar bende hafta sonu e bebekin mekez mağazasına gideceğim bakalımm
amin inşallahamin tşk ederim canım.seninkilerde çok güzeller seninki de inşallah hayırlı sağlıklı günlerde giyer.
sağolun kızlar hepimizin bebişine kocaman maaşallah
hepsi güzelce doğsunlar da annelerinin aldıkları cicileri giysinler..
NHY ve DERİN kızlar çok tatlı ciciler yaaa..güle güle giymeleri nasip olsun inşallah bebişlere. bana doktor kıza benziyo dedi diye daha bişey alamıyorum. ilk aldıklarımda mavili. bakalım kısmet.
Eki Görüntüle 263199 bu da bizim park yatağımız
Eki Görüntüle 263199 bu da bizim park yatağımız
çok güzelmiş canım,güzel günlerde kullanırsınız inşlhh,,,,bu park yatağın ebatları nedir canım?biz 70*lik olanlardan düşünüyoruz,geniş olsun diyoruz ama:26::26: