• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

kızlar aldığınız herşey çok güzel çok cici ayrıca polyanna ellerine sağlık maşallah meziyetin var yapabiliyorsun
benim oğlumun bu konuda beceriksiz bir annesi var ben hep hazır alıyorum ama teyzeler, anneanneler bol bol örüyorlar
allah güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin
bende bugün biraz alışveriş yaptım rüzgar oğluma akşam vaktim olursa ekleyeceğim inşallah

:nazar: $Chicco-Iyi-Geceler-Minik-Yildizlar-Mavi-KARGOSUZ__40959862_0.webp$DÖNNN.webp

hepiniz çok güzel şeyler almışsınız maşşallah, güzel günlerde giysin kuzular:)

şu top top battaniyeler kullanışlı mı özgecim, bebeği rahatsız eder mi acaba diye düşündüm ben de yumuşaksa ben de alıyım çok beğeniyorum onları.

umutluyum canım dönence mi soldaki, ben de almak istiyorum, kullanan arkadaşlar çok memnun, nerden ne kadara aldın acaba?

şu top top battaniyeler kullanışlı mı özgecim, bebeği rahatsız eder mi acaba diye düşündüm ben de yumuşaksa ben de alıyım çok beğeniyorum onları.

umutluyum canım dönence mi soldaki, ben de almak istiyorum, kullanan arkadaşlar çok memnun, nerden ne kadara aldın acaba?

canım bende o battaniyelerden aldım
inanılmaz yumuşak bir battaniye
bizim bebekler martta doğacaklar
öyle aman aman kalın battaniyelere bence ihtiyaç yok
canım beğeniyorsan al derim ayrıca renk seçeneklerinde mevcut

canım bende o battaniyelerden aldım
inanılmaz yumuşak bir battaniye
bizim bebekler martta doğacaklar
öyle aman aman kalın battaniyelere bence ihtiyaç yok
canım beğeniyorsan al derim ayrıca renk seçeneklerinde mevcut

Çok sağol canım alıyım o zaman ben de:)

ewet cnm dönenece chıcco dan aldım ikisinide ya 100 tl yada 70 80 tl arasıydı cnm 2 ay oldu alalı....diğeride gece lambası tavanda yıldızlar cıkıyo açınca bide opera çalıyo cok kısık bir sesde...

bebeşin gülücükler saçarak baksın o hayvancıklara :))

aminnnn cnm aminnnn

Pollyanna sen ne kadar yeteneklisin canım maşşallah :nazar: Çok güzel şeyelr yapıyorsun. senin converse patik modelinin resimlerini basıp anneme götürücem, sonunda istanbula geldi ben de ona göre veriyim hemen, gerçi bir sürü hırka yelek örmüş sağolsun. Patik nasıl oluyor bilmiyorum dedi ben de resimleri götürücem inşallah yapabilir:)

Bu arada ben bebişimin büyük şeyler haricinde(beşik,araba) hemen hemen herşeyini aldım, hepsini de çok araştırdım aldım. İnşallah memnun kalırım. Dolabını da aldım içine yerleştirdim, şimdi hoşuma giden şeyleri gördükçe alıyorum. Çoğu alışverişimi de netten yaptım. Zamanım yok ki gezip elimle dokunup alıyım:( Neyse böyle daha kolay oldu. Tavsiyeye ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim.

Mesala sudocrem diye bir krem var, arada unnuado da çıkıyor başka eczanelerde de satılıyor, fiyatı da uygun bir krem. Neyse bu krem tüm kullanan arkadaşlardan aldığım duyumlara göre, bebişin pişiğinden tırnağıyla çizdiği yaraya kadar herşeyi anında geçiyiriyormuş, ben aldım hemen bir tanei denk gelirseniz sizde alın. normalde 20 tl de, unnuado da falan kampanyası olursa 14-15 tl.

merhabalar, 2011 mart annesi olarak naçizane fikrimi sizlerle paylaşmak isterim.. bebişlerin doğumu yaklaştıkça bir heyecan kaplar, onu da alayım bunu da alayım dersiniz.. ben çok eşya almamama rağmen, giydiremediğim pek çok şey oldu.. mesela bebişiniz kaç kilo doğacak, gelişimi nasıl gidecek.. aldığınız eşyalar bebişin gelişimine ayak uydurabilecek mi, acaba bu yıl bahar mevsimi nasıl olacak.. ben sizlere 0-3 aylık kıyafetlerini bolca alın derim, sonrasında zaten eş, dost fazlasıyla hediye getiriyor, elinizdeki parçalarıda değerlendirerek mevsime ve bebişin kilosuna uygun giysiler seçin derim.. hatta ben oğlumu da götürüyorum bir iki seçenek sunuyorum o beğendiğini seçiyor.. hatta şimdiden oyuncak vs. de almayın, hiçbiriyle oynamıyorlar, bırakın çocuk istediğini seçsin... şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..

merhabalar, 2011 mart annesi olarak naçizane fikrimi sizlerle paylaşmak isterim.. bebişlerin doğumu yaklaştıkça bir heyecan kaplar, onu da alayım bunu da alayım dersiniz.. ben çok eşya almamama rağmen, giydiremediğim pek çok şey oldu.. mesela bebişiniz kaç kilo doğacak, gelişimi nasıl gidecek.. aldığınız eşyalar bebişin gelişimine ayak uydurabilecek mi, acaba bu yıl bahar mevsimi nasıl olacak.. ben sizlere 0-3 aylık kıyafetlerini bolca alın derim, sonrasında zaten eş, dost fazlasıyla hediye getiriyor, elinizdeki parçalarıda değerlendirerek mevsime ve bebişin kilosuna uygun giysiler seçin derim.. hatta ben oğlumu da götürüyorum bir iki seçenek sunuyorum o beğendiğini seçiyor.. hatta şimdiden oyuncak vs. de almayın, hiçbiriyle oynamıyorlar, bırakın çocuk istediğini seçsin... şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..

Teşekkürler tavsiyeler için canım, bebişine maşşallah :nazar:

aynen katılıyorum bende 2011 mart annesiyim kızımın okadar çok kıyafeti varki giyemedikleri olsun eskitemedikleri olsun hepsi pırıl pırıl bi kaç bebeğe yeticek kadar kıyafet var bencede çok alma taraftarı değilim dicem ama tabi ilk heyecan ilk bebeğinizin olması vs ler aldıkça aldırtıyor ben eşimden gizli gizli alırdım hep tulumda zaten rekor kırdım yani ince tulumlardan kalın tulumlara ve polar tulumlara kadar kaçar kaçar aldım ama daha sonra giyemiyo tabi...

ne kadar güzeller.. el emeğiyle yapılmış onca kıyafet. Güle güle güzel günlerde giymek, kullanmak nasip olsun minik paşana.
yeşil-beyez tunus işi hırkanın aynısının kırmızı-beyaz olanı var benim kızımında:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$beþik.webp$halý.webp$koltuk.webp$yastýk.webp

kızlar emzirme yastığı aldım ama hangisini yolluycaklar bilmiyorum yarın arayıp özellikle görüşücem pembeli bişey gelmesin diye ...

Back
X