- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.841
Merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkesin bebeği iyidir Bu sayfa artık çok sessiz inşallah hamillelikteki heyecanına kavuşur
benim kızım çok istahsız ve geceleri uyumuyo bilmiyorum napıcam hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize çoook iyi bakın güzelller
Merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkesin bebeği iyidir Bu sayfa artık çok sessiz inşallah hamillelikteki heyecanına kavuşur
benim kızım çok istahsız ve geceleri uyumuyo bilmiyorum napıcam hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize çoook iyi bakın güzelller
selam kızlar..özledim sizleri...bizden haberler; tarık 9 buçuk aylık oldu, 12 kilo,70 cm...tutunarak yürüyo...ben de çalışıyorum ve de eve yetişmeye uğraşıyorum işte....ama çoook eğlenceli..hergün 'iyi ki doğurmuşum' deyip duruyorum :)
kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
Dualarımız onunla zaten hep aklımızda inş.herşey iyi olur ilk bebişimiz sağlıkla gelsin....
tüylerim diken diken oldu valla. bir anda heyecan yaptım. Allah hayırlı doğumlar nasip eylesin. dualarımız hep seninle gamzecim.
İlk kuzumuz geliyor kızlaaaarr:)) Annemize de kuzumuza da sağlıklar sıhhatler inşallah...
allah yardımcısı olsun inşallahhh ikiside sağlıkla çıksınn...
gamzecim bende heyecanlandım Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı ile gelsin kızımız.
Gamzecim Allah yardımcın olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Tüylerim diken diken oldu valla yaa kalbim yerinden fırlayacak sandım doğuma alacaklarını öğrenince seni.. Sağlıklı güzel haberlerin gelir inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
ayyyyyyyy canım ya gözümden yaşlar aktı birden okuyunca rabbim yar ve yardımcıları olsun ilk meleğimiz aceleci cıktı rabbim ona uzun ömürler nasip etsin inşallah...................
günaydın kızlar
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
bnmde gözlerim doldu hiç bukadar etkilencemi sanmıodum, gamzeye ve bebegine rabbm yardm etsn inşallah herşey yolunda gider ve ikiside sapasağlam kurtulurlar, darısı zamanı gelince bizlerin başına inşallahh sağ salimm.
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
İnş.Gamze sağlıkla kavuşur kızınına ilk meleğimiz biraz aceleci çıktı dualarım onunla
allahım inşallah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin. Canım haber alırsan bizide haberdaret..
Gamzenin haberini alınca elim ayagım birbirine dolandı cok ama cok heyecanlı yaa kavusuyo bebegine Allah ın izni ile . Burda ben dogurucam 1.30 a kadar herhalde ölücem heyecandan.
gamzecim Allah yardımcın olsun, sağlıkla al bebişini inşallah kucağına
gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar
slm kızlar gamze doğuma girecekmiş ALLAH yardımcısı olsun ilk doğumum aklıma geldi çok duygulandım inşalah bebişini sğlıkla kucağına alsın topiğin ilk bebişi geliyooo hayırlısı olsun
Allah yardımcısı olsun..sağlıkla bebeğini kucağına alsın dualarız onunla..ilk bebeğimiz geliyorrr çok heyecanlandım..
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
Gamze'nin bir buçukta doğuma alnacağını okudum, nasıl gözlerimden yaşlar geldi, ya biz bu kadar doğumlara yaklaştık mı, sanki hep hamile kalacak mışız gibidi.... O kadar heycanlandım ki, hemen eşimi aradım, ilk bebeğimiz geliyor diye, oda bir an alglayamadı... ya işte mart annelerin ilk bebeği geliyor deyince, oda bol bol dua etti, zaten eşimede dua ettiriyordum buradaki annelerimiz için, aşkım ya hatta dün yasine başladığımızı duyunca oda okudu bizim için bir tane...
Gamzecim, dualarımız seninle inanıyorum ki sağlıcakla, bebişini kucağına alacaksın, ay şimdi o ne tatlı bişi olacak yaa
MRB Kızlar
gamze arkadaşımızın bugun doğumu varmış okuyunca gözlerim doldu allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...kolay bir doğumla bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah
Rabbim yardımcıları olsun.inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırlar.dualarımız gamze ve meleği için.
ayyy gamze doğuruooooo inanmıorummm en erken uhde yi beklerken çok heyecanlıııııı
ay çok heyecanlandım.inşallah çok rahat geçer doğumu,henüz bugünün yazılarını tam okumadım,1,30ada az kalmış.Allah yardım etsin.amin
geçmişe bi göz gezdirdim şimdi.Gamze de doğum yapacakmış hem de bu saatlerde,ay içim bi garip oldu benim..bir günde 2 doğum haberi almış oldum.Allah yardımcıları olsun...
hayırlı haberlerini almak dileğiyle dualarımız gamzeyle
Gamzenin bebişi sağlıkla gelir inşallah rahat bir doğum olur.
kızlarrr 1 saat geçti bile acaba Gamzeden haberi olan var mı ölücem heyecandan yaaaaa. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ben
Bende çok merak ettim kuzum Alevde yokki o yine haberdar olabiliyor Gamzeden ama sezeryandı sanki öyle biliyorum:44:
Hangi hastanedeler acaba?? Bi arayıp bilgi alamaz mıyız ki?? İnşallah iyilerdir
central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..
kendine gelmiştir artık herhalde ama bebeği merak ediyorum inşallah iyidir yavrucak....
1.5 saat oldu gelmiştir kendine dogru inşallah iilerdir ya acaba bebiş nasıl Allah ım korusun onu kilosu da iidir umarım bebişin de tez zamanda toparlanır minik
Hadi bakalım, hayırlı haberleri gelir inşallah bi an önce..
Sabah Gamzenin mesajıyla şok oldum, allah yardımcıları olsun.
Dualarımız Gamze'yle... İnşallah mutlu haberlerini alacağız...
Kızlar bende Gamzenin telefonu var aslında ama arıyorum kimse açmıyor, müsait değiller heralde henüz.Bir haber alırsam sizede haber veririm hemen
ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi
Canım Gamzeden bi haber varmıı ??
Aklımda sürekli gamze, dilimde onun için dua, bir türlü derse kansantre olamadım, bende kalktım temzilik yapayım, cuma günü ankaraya gidecez, hepsini son güne bırakmayayım, yavaş yavaş yapayım dedim, şimide haber varmı diye bakındım ama daha haber yok Gamzeden, inşaAllah bebişide kendiside iyidir...
cnm aradım meşgule attılar müsait değiller sanırım hastaneyi aradım doğum yapmış daha fazla bilgi alamadım ama
ayy alevvv ölücem resmen Allaha sukur dogum yapmıs yeni haberlerini bekliyorum Gamzenin
ay içim nasıl kıpır kıpır oldu yaa, minik meleğimiz geldi demek dünyaya, ayyy ne tatlıdır şimdi oooo, inşaAllah gamzede, bebişte iyilerdir
Gamzenin sanırım bugün doğumu olacak... tam anlayamadım kesinmi değilmi gelişme varmı ama okadar etkilendim ve duygulandım ki... umarım herşey yolunda olur ve bütün kalbimle dualarım onun için... inşallah ikisininde hayırlı haberlerini alırız...
bende anca dayana bildim aramamak için zor tuttum kendimi bu saate kadar baktım olmuyor aradım inşallah daha iyi haberler alırız
gamze ve bebiş iyilerdir umarım, çok merak ettim ben de durumlarını
kızlar geçmişi okudum ama göremedim gamzeden haber varmı inşallah bebişde kendide iyidir
gamze nasıl oldu acaba çok merak ettim bebiş nasıl acaba?
.
Gamzeyi ve bebeğini hayal ediyorum, böyle yumuk yumuk bir bebiş, yorgun ama mutlu bir anne. Allahım onlara sağlık sıhhat versin, bizlere de hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin, kalbim ve dualarım sizlerle, inşallah hepimiz meleklerimize mutlulukla kavuşuruz.
Kızlar bugün topiğe ilk girdiğimde sayfaya baktım 2890larda falandı, 2011 mart annelerinde mi nerdeydi 3000 lerde doğumlar başlamıştı.. size de kızlar yavaş yazın biraz 3000 lere erkenden geldik diycektim ki Gamze'nin doğum haberi geldi :) Demek ki 3000 lerde doğum başlıyo bunu öğrendik.. Şimdi hem Gamze'ye hem de bize Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hem de topiğimizi nazardan korusunDarısı 4000-5000-6000...li sayfalarımıza bebişlerimizle birlikte inşallah....
kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size
"14:20 de berra bebek doğdu. 1930 gr bir kız. kucağıma alamadım daha hatta yüzünüde göremedim, saat 9 da ilk kez görücem, spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım, berra suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......"
ben fena oldum yaaa
herkese merhaba kızlar....
öncelikle dualarınıız için çok çok teşekkür ederim...
kendimden başlayayım, spinal ile doğum yaptım öyle aman aman canım yanmadı sonda daha çok canımı acıttı.
anında uyuştum ve hiç birşey hissetmeden doğum gerçekleşti göğüslerimden itibaren uyuşuktum,uyuşukluk 3 saat sonra tamamen geçti, uyuşukluk giderken ağrılarda başladı ama ağrı kesici iğnelerin zamanlaması ve dozu güzel ayarlandığından çok sıkıntı yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum.
katı yiyecek yasak sıvı alıyorum ve bol kahve içmem gerekiyormuş, baş ağrısını önlemek içinmiş olay kafein tüketmek....
kanamam oluyor ama henüz beni rahatsız etmedi.
saat 9 da ilk kez yürüdüm ve kızımı gördüm görüş saatleri öğlen 2 akşam 9 ama yüzü bize dönük değildi...
2 kere süt sağımı yaptım 2 saatte bir yapmayada devam edicem 2. sağımda azıcık sıvı geldi hamileliktede hiç sıvı gelmemişti ilk oldu yani 1-2 damla gerçi.
doğuma eşimi almadılar, sezeryan olacak ve eşini isteyenler hastanelerine şimdiden sorsun o gün hayal kırıklığı uğramayın.
kızıma gelirsek, benden alır almaz doktor bastı yaygarayı, herkes şaşırdı 33 haftalık bebeğin ağlayabilmesi beklenen bir durum değilmiş, maşallahı vardı bebişimin, ilk yarım saatlik gözlemde ise solunum sıkıntısı çekmiş şu anda solunum cihazına bağlı ama üzeri kapalı küvezde durmuyor üstü açık küvezde...
ilk 24 saat beslemeyecekler serum bağlı, benim sütümde biran önce gelirse sütümle besleyecekler inşallah...
aklıma gelenler bunlar kızlar, sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya çalışırım...
işin duygusal kısmına gelirsek henüz hiçbirşeyin farkında değilim şaşkınlık ve anlamlandıramama var, içimdeymiş gibi geliyor belki dokunamamış olmak koklayamamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir...
Canım yaaaa inan nasıl sevindim seni gördüğüme, yazdıklarını okudum, inanıyorum ki, her şey çok daha güzel olacak, dünden beri eşimle ve buradaki arkadaşlarımızla senin için dua ediyoruz, canım moralini yüksek tut ki sütün bol olsun, inanıyorum ki bebeişin çok çok iyi olacak, ayy canım ya valla şu an heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum, sen şimdi anne misin, ayy ne güzel yaaa... rabbim bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde bu günleri gülümseyerek anarsın
Gamze aglıcammm yemin ederim zor tutuyorum kendimi Allah ım dünyalar tatlısı bebiş ya Allah uzun ömür versin inşallah.
sana da cookk geçmiş olsun canım iyisindir umarım... ee nasılsınız smdi hersey yolunda dmi ?
canım ya inan şu an ağlıyorum, canım benim yaaaa, diyecek kelime bulamıyorum, maşaAllah ya, saçlara bakın hele, bu çok alımlı bir kız olacak söyleyim ben sana :))
bütün gün gözlerim doldu doldu,şimdi tutamıyorum kendimi...maaşallah Berra bebeğe...bir an önce solunum cihazından da kurtulur inşallah..dualarımız onunla..
yaşıı uzunn olsunn inşallahh bu kocaman bebek yaa maaşallahh bi haftaya kalmaz toparlarrr bu kıss annesiiiayy şimdi bu kadar oldu mu bu bebişlerrr yaa çok garip oldummm
Ah ben bu kuzuyaa kıyamam annesi maşallah 41 kere.Dediğin gibi açık üstü demek ki güçlü bi kuzu buuu.Bugün Ayşen ile Işıl bizdeydi hep konuştuk sizden.Hatta sırf senin sonucu öğrenmek için oturduk pc başına.Çok sevindik canım dualarımız seninle maşallah Berra'ya saçlarını yerim ben onun.En kısa zamanda kucağına alacaksın bak.Pozitif annenin bebişi de pozitif olur hemencik annesinin kucağına kavuşur.Öptümm ikinizi de kocaman
oyyyy bebeğim benim nasıl dua ediyorum ona
Rabbim güç kuvvet versin bir an evvel anneciğinin kollarına kavuşsun
gamzecim herşey yolunda gidecek inşallah
sende moralini her zamanki gibi yüksek tut
inşallah sütün biran evvel artarak gelir
sağlıkla büyüt güzel yavrunu
ay canım ya meleğe bak rabbim onu bütün kötülüklerden korusun koca kız olmuş annesi....
kızın aynı sengamzecim...........rabbim hayırlısı ile tezgünde çıkmayı nasp etsin bende duygulndım şimdi seninle haftamız aynı şimdi benim oğlumda karnımda bu kadar büyükmü........:2::2::2::2:
çok geçmiş olsun canım bebeğinde maşallah gelişimi kilosu çok yerinde gözüküyor bir an önce bebeğini kucağına alırsın inşallah
Canım 41 kere maşallahAllah analı babalı büyütmek nasip etsin... İnanamadım resmini görünce gerçekten karnımızdakiler bu kadar büyüdüler demek.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BU ZOR DÖNEMLERİ ÇABUCAK ATLATIRSINIZ İNŞ. BERRA SULTANI BİDE KUCAĞINDA GÖRÜRÜZ. CANIM DUALARIMIZ SİZİNLE.
KIZINA DA MAŞALLAH ANNESİ ESMER GÜZELİ OLUCAK
Ben çok duygulandım tutamıyorum kendimi çok güzel maşallah.Durumu çok iyi görünüyor bir an önce toparlayıp inşallah o güzel odasında beşiğinde uyur Berracık. Allah ona güzel, sağlıklı, uzun bir ömür versin inşallah hala inanamıyorum şu fotoğrafı görmek anne olacağımızın daha bir farkına vardırdı sanki. Anneliğini ömür boyu hep huzurla hissedersin inşallah Gamzeciğim.
Oyyy maşşallah tatlılığa da bakın, küçük prensesDoğumun ıyı geçmesine bebişinin de iyi olmasına çok sevındım canım. İnşallah çok durmadan evinize götürürsünüz bebişinizi:)
KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORUM DOĞRU DÜRÜST EVDEYKEN BÖYLE OLUYO HERALDE . GAMZENİN DOĞUM HABERİNİ ALINCA Bİ TUHAF OLDUM EŞİME SÖYLEDİM ODA İNANAMADI MESAJI OKUDU BENİMLE BİRLİKTE İLK BEBİŞİMİZE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN . ÇOKTA TATLI GÖRÜNÜYO MAŞALLAHDR. UM İYİKİ RAPORUNU ALDIN 32. HAFTADA KASILMALARIN VAR İSTİRAHAT ET DEDİ BOL BOL ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZDE DİKKAT EDİN KENDİNİZE BEBEĞİN Bİ YERE TOPLANDIĞI ZAMANLARDA KARNIMIZ SERTLEŞİYO YA ONLAR KASILMAYMIŞ AYNI ZAMANDA
allah ikinize de sağlık versin biran önce kavuşun inşallah kucağında olduğu fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum
ay ay ay yavruu kuşşş...canım benimm..ne güzel bi kız buuuu...Allah anasına babasına bağışlasınnn...maaşşaallaaahhh sannaaaaa...ay gözlerim doldu yaaa..hiç kıyamam ben sannaaaa...bian önce annesinin kucağına kavuşsunn..memişini emsinn...hemen kocaman kız olsunn..
Canim allah anali babali buyutsun maasallah ya cok duygulandim allahm tez vakitte kucagina almayi nasip eylesin
canımmmm bebişine maşallah.Allahım yardımcınız olsun tez zamanda sağlıklıca kucağında olsun.doktorlar bilgi veriyorlarmı sağlık durumuyla ilgili.inşallah sütünde bollaşır hemen güzel bebişin anneciğinin sütüyle beslenir.ilk bebekde insan genelde bu benimmi şimdi şoku yaşıyor.güzel duygular bunlar..Allahımm sağlık sıhhat versin ikinizede.kendine çok iyi bak.
canım bebişin çok sağlıklı görünüyo inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın çok tatlı maşallah
Masallah allah nazarlardan saklasin guzel kizini:)
oyyy masallah yaa, iyi gorunuyor bebegin Gamze'cim, Allah anali babali buyutsun, coookkk tatli cimcime :)
günaydın kızlar nasılsınız bebişler de iyidir umarım.GAMZEcim sana da hem geçmiş olsun hem de gözünaydın diyeyim prenses erken gelmiş umarım sağlığınız iyidir ikinizin de.dualarımız seninle ve bebeğinle.bir araya gelebildiniz mi bilmiyorum ama bizim için de kokla öp güzel kızını.en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.
günaydın kızlarrrr gamzeden haber varmı die önce geçmişi okuyorddummm birde ne göreyim minik berra doğmuşşş inanamadım görünceeee maşallah sana sağlıkla sıhhatle büyü inşallahhh minik kuş ne tatlısın sen...
canım ya Allah analı babalı büyütsün... çok duygulandım... çok tatlı maşallah... inşallah bizlerde sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza..topiğimizin ilk bebişi... çok güzel bi duygudur heralde yaaaa bide öpüp kokladığında tadından doyulmaz....
Oyyyy ben senı yerım annemmmmm masallahhh cok saglıklı gozukuoo gamzecım. ALLAH bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah okdar duygulandımkı aklım hep sende vallaa yuzsuzlugu ele alıp esıme hadı hastaneye gıdelım dıyesım bıle geldı:)) En kısa zamanda bu mınık meleklee sıcacık evınde olmanı dılıorum hersey gonlunuzce olsun inşallah..
Rabbim yardımcıları olsun.İnşAllah en kısa zamanda berra yı kucağına alır,kokusunu içine çeker.dualarımız onlarla..
sevgili gamze :) öncelikle geçmiş olsun ve tebrik ediyorum canım. evet biraz erken oldu anlamlandıramaman normaldir ama bebişin umarım tez zamanda küvezden cıkar, sende sağlıgına kavusursun ve anlamını bulur :) maşallah berra bebeğe. canım bebeğinin boyu kılosu iyiymiş eminim toparlar solunum cıhazından cıkar. berra bebeği görmek hepimizi cok etkiledi canım. hepimiz senın gıbı anne olacagımız günü bekledigimizden. Berra bebeğe uzun, saglıklı ve güzel bir ömür diliyorum.
maşallah berra bebeğe o da annesi gibi güçlü.en kısa zamanda kucağına alacaksın inşallah.sen yeter ki moralini bozma herşey allah'ın izniyle yoluna girecek.
cnm sabah sabah ağlattı berra bebek beni rabbim biran önce sağlıklı sıhhatli ordan çıkıp kucağına almayı nasip etsin inan içimdeki duyguyu anlatamam bütün gece aklımda sen vardın ama ikinizinde iyi olması beni çok mutlu etti ....
MAŞALLAHHHHCanımmm çok tatlı bebişin yaa çok duygulandım Allah nazarlardan saklasın minik prensesimizi inş. en kısa zamanda evinize dönersinizz
kuzum canımmm, şu güzelliğe bakın hele. Gamzecim,gözlerim doldu prensesimizin resmine bakarken.. bir de karnımdakine baktım, sen de bu kadar büyüdün mü ufaklık diye. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canım.Sana da sağlıklar diliyorum. En kısa zamanda bol bol koklayacağın günler gelecek, Dua ediyoruz hepimiz. TOPİĞİN PRENSESİ..HOŞGELDİN BERRA BEBEK ...
Canım yaaa Allah bağışlasın maşallahGözlerim doldu görünce,ne kadar güzel bişey....Sana da geçmiş olsun canım inş.en kısa zamanda kucağına alırsın minik Berra'yı....
Berra Bebek hoşgeldi, ağlıyorum 10 dakikadır, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım onu annesinin kollarına ve memelerine bir an evvel kavuştursun. Bizlere de sağlıklı doğumlar versin.
gamze allah analı babalı büyütsün çok duygulandım maşallah bebeğine.bende çok erken 1250 doğmuşum içimde hiç kötü his yok herşey çok güzel olucak merak etme
melikecim mesajını alır almaz açtım hemen pcyi.
dün eşim izinliydi, defnenin odasını boyadık, şimdide temizliyordum ki mesaj geldi.. içim kıpır kıpır oldu valla..
haber verdiğin için çok sağol canım benim..
şimdi geçmişe bi bakayım
GAMZECİM seni de tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün.. İnşallah herşey yolundadır ve öylede devam eder.
HOŞGELDİN BEBEK
nasıl duygulandım anlatamam ...
alevin mesajından sonra birde senin yorumunu okuyup, üstüne bide bebişininfotoğrafını görünce fena halde ağlamaya başladım. biri beni durdursun... gözlerim şişti, başım ağrıdı.. ama bunlar hep ama hep sevinçten.. dualarım sizinle Gamzecim.. Maşallah BERRA bebeğe.. kilosu da gayet iyi, inşallah en kısa zamanda sütünde tamamen gelir ve bebeişin hemen toparlayıp taburcu olursunuz.. bişeyler hissetmen için erken, çünkü dediğin gibi henüz dokunamamışsın.. bi dokun, bi emzir işte o zaman dünyalar senin olacak Allahın izniyle..40.000 kere maşallah
Defneyi bugün yine anneannesine gönderdim.. geçen sefer ki gibi duygusala bağlamamıştım ki Gamzenin doğum haberini ve bebeğinin ilk fotoğrafını görünce muslukları açtım..
allah sağlık sıhhat versin bebeğineee maşallah
çok güzel birşey... çok duygulandırdı herkesi... Bir an önce kucağına alırsın inşallah.
Canimm hayirli ugurulu olsun bebeginjz..masaallahi var pek acleci cikti kizinbiz icak anneleriyiz ve hala doguramadik yasi uzun olsun saglikli anali babali buyusun insaallah
inanılmaz duygulandım( cnm benm yaa nasıda masum melek rabbim en kısa zamanda bebeğinle kavuşmanızı nasip etsn gamzecim, berra bebeğimiz hoşgeldin diğer melek kardeşlerinin ablasısın sen güzel meleğimiz 40bin kere maşşallah subhanallah:))
merhaba kızlar...
gamzecim maşallah berraya,çok şeker duruyor..Allah analı babalı hayırla büyütsün inşallah..hepimizi çok duygulandırdı ilk yavruşumuz
bizi habersiz bırakmadığın için de ayrıca teşekkürler,o yoğunlukta
sırf bu haber için açmıştım bugun neti.maşallah ya esmergüzeli bir bebek bence en yakın zamanda kucagına alırsın yavrunu ama az sabır canım.ilk bebeğimiz erkenci biraz ama maşallah cok tatlı:):)yerim ben onu yaaaa...en kısa zamanda kucagına alman ve hayırlısıyla hastaneden cıkman dılegıyle canım.RABBİM hepimizi sag salim kurtarsın inşallah.hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..
siz benim yazdıklarımı okuyunca ben sizin yazdıklarınız okuyunca ağlıyorum ne olacak bu işin sonu :))))
kızlar benim maşallahım var iyiyim ve hemen dip not yapayım hastane çantalarınız için, dünden bu sabaha kadar hastane yatak bezini bebek bezi gibi yapmışlardı bana ve içinede iki tane gazlı beze sarılı pamu kkoymuşlardı kanama için, bu sabah ise canped mesane pedi orta boy 1 paket getirdiler bebek bezi ile uzun pedin arası birşey memnun kaldım ve yatağa yattığınızda geceliğinizi belinize kadar çekip öyle yatınki kirlenmesin geceliğiniz. Ve ben gecelikten çok memnunum pijamalı takımımı giymedim henüz ama bu kadar rahat edeceğimi zannetmiyorum sürekli kirlendimi endişesi olacak pijamada.
ayrıca makyaj yapmayı unutmayın, ben doğuma inerken bile yapmıştım makyajımı, öyle çok süslü olduğumdan değil ama insan öyle bir psikoloji içinde oluyorki kendini güzel görmek istiyor. Sabahta hastanenin hediyesi olarak makyöz geldi süper oldu :)))
ayva zamanıyken annelerine söyleyin kompostosunu yapıp kavonazlasın hastanede çok işinize yarayacak, annem yazdan erik şeftali yapmıştı ayva ve kuru kayısıda yaptı ve hepsi çok az şekerli ağırlıklı meyvenin kendi şekeri ile süper oluyor.
gazdan dolayı birçok şeyi vermiyorlar ama ben sabahtan beri ufak ufak gazı atmaya başladığımdan hastane yemeğine bağlı kalmıyorum.
aklıma gelenler bunlar kendimle ilgili...
bebeğe gelirsek, bugün daha detaylı bilgi aldık 1940 gr ve 45 cm doğmuş, aşağı yukarı bu haftalarda bu kadar olabiliyor yanlız bizim kız biraz daha şaşırtıcı olmuş doktorlar için, 33 haftalık bebek için beklenenin çok üstünde doğmuş ve karşıdan bakınca öyle minicik gibi durmuyor zamanında doğmuş gibi tavrı var cadı kızımın.
yoğun bakımdaki diğer bebekleri görünce bizimkinin haline şükürler ettim koccaman yanlarında, en ufağı 28 haftalık doğmuş 3 haftadır yoğun bakımda ve hala kemikleri sayılıyordu, herkesin bebeğine acil şifalar dileklerimide sıkıştırayım araya :)
solunum cihazına bağlı hala, akciğerlerine ilaç verilmiş oda biraz genişletmiş ciğerleri, bu akşam eğer benim sütüm olursa benim sütümle eğer olmaz ise mama ile besleyecekler, ve az önceki sağmamda 2 çay kaşığı kadar sarı sıvı geldi onuda biriktirin bebeğe verelim dediler.
meme ucuma kendi hazırladığım krem karışımımı sürüyorum çatlak için olanı ve sağımdan önce ıslattığım havlu kağıt ile silip öyle sağıyorum, sağımdan sonra hatta sağarken meme ucu acıyor bazen ama krem sürmüş ise bir sonraki sağımda acı olmuyor.
ağrı kesici,antibiyotik ve gaz sökücü serumlar almaya devam ediyorum bu arada. Ameliyat izim hiç yokmuş öyle dedi annemler deri katlanmış gibi duruyormuş dikiş falan gözükmüyormuş yani, ve karın kaslarının çiş yaparken bile ne kadar işe yaradığını anladım :)))
yastık ile ilgili konuşulmuş , ben büyük sözü dinleyerek yastık almıştım , sırt üstü yatırıp boynunu yastığın üzerine gelecek şekilde yatıracakmışızki boynu uzun olsun, annem hep der ki bebek aynı şekilde yatırılmaz her tarafa yatmalı ki kafasını şekli güzel olsun, eve çıktığımızda tecrübelerimi paylaşırım bu konudaki kızlar...
galiba bu kadar şimdilik, aaaa saat 2 de kızımı göreceğim yine ve babası kızımın nüfüs cüzdanını çıkarttı artık oda bir birey, yalnız henüz sigortası başlayamadı göztepe sgk da saat 11 de eşimin önünde 370 kişi vardı, öğleden sonra şansını birdaha deneyecek.
akşam 9 da bebeği görebiliyoruz, seyir seansında beklerim :) ve çok mutlu olurum :)
canım benim, seninle aynı gün doğuramadık ama senin doğumgününde doğurmayı başardım :)))
Bu mesajı yazdığıma inanamıyorum :) Hiç bırakmamışım faydalı bilgiler vermeyi :)))
Gamze canimm eklentileri okuyunca tuylerm diken diken oldu ki sen tabiki goz yaslryla derlersin yazilari 1 sene gecms ogunden bugunee inanilasi degl ama berra kocaman kiz iste inanmamiz icin en buyuk sbep:) iyki dogurmusun o minik pitircigi birlikte nice guzl huzurlu uzun yillarinz olsun canim cook opuorum berrayii senide opmek isterdm ama simdi bunada vaktin yoktur bi opucuk icin ajandani karistirma diye bisy demiorm!)
Berram, topiğimizin ilk bebişi, ilk korkusu, ilk heyecanı , ilk umudu, ilk mutluluğu.... Nice senelerin olsun güzel prensesim, hep böyle savaşçı hep böyle güçlü, hep mutlu ol.
Canımmmm iyi ki doğurdun o fıstığı, iyi ki burası vardı ve tanıştık. Birbirimizin hayatında farklı renkler olduk.
Berra'cığıma uzun, sağlıklı ve mutlu bi ömür dilerim. İyi ki doğmuş
oyyyy doğum günü kutlu olsun kuzumuunnnn.okudum duygulandımben buraya çok sık giremiyordum ama yinede çoğunuzun nasıl olduğunu biliyordum.
hiç ses yok burda yahalbuki ilk bebeğimizin Berra'nın yarın doğum günü... nasıl da merak ediyorduk hepimiz takip etmiştik bir haber var mı diye günde kaç defa kontrol ediyorduk şimdi çok sessiz... herkes 2,3 günde 1 bile girse ilerler sayfalar... ben de artık şubat annelerini okuyorum bazen...
offfff kafam yarıldı :)))
aşk olsun Mine
Nalan kendine gelsin buluşalım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?