2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de aynı cnm iştahsız ve de her saat kalıyo dişten diye avutuyorum geçer heralde çok zor böyle biran önce düzelsin kuzular...

iştahsızlık zaman zaman bizde de oluyor canım maalesef. geçsede şu dönemler bi rahatlasak bizde.

Selam şekerim. İyi ki doğurmuşsun iyi ki :)

kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana

Allah yar ve yardımcın olsun şifanı versn seni bebeğine meleğine bağışlasın inşallah Allahtan erken teşhismiş çokşükür gelişmelerden haberdar et dualarımız seninle

hiç ses yok burda ya halbuki ilk bebeğimizin Berra'nın yarın doğum günü... nasıl da merak ediyorduk hepimiz takip etmiştik bir haber var mı diye günde kaç defa kontrol ediyorduk şimdi çok sessiz... herkes 2,3 günde 1 bile girse ilerler sayfalar... ben de artık şubat annelerini okuyorum bazen...

18.01.2012 Saat 10 itibariyle topic te konuşulanlar...

Göz yaşlarıyla derledim hepsini...

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

Dualarımız onunla zaten hep aklımızda inş.herşey iyi olur ilk bebişimiz sağlıkla gelsin....

allah yardımcısı olsun inşallahhh ikiside sağlıkla çıksınn...

gamzecim bende heyecanlandım Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı ile gelsin kızımız.

ayyyyyyyy canım ya gözümden yaşlar aktı birden okuyunca rabbim yar ve yardımcıları olsun ilk meleğimiz aceleci cıktı rabbim ona uzun ömürler nasip etsin inşallah...................

İnş.Gamze sağlıkla kavuşur kızınına ilk meleğimiz biraz aceleci çıktı dualarım onunla

allahım inşallah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin. Canım haber alırsan bizide haberdaret..

Gamzenin haberini alınca elim ayagım birbirine dolandı cok ama cok heyecanlı yaa kavusuyo bebegine Allah ın izni ile . Burda ben dogurucam 1.30 a kadar herhalde ölücem heyecandan.

gamzecim Allah yardımcın olsun, sağlıkla al bebişini inşallah kucağına

gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar

slm kızlar gamze doğuma girecekmiş ALLAH yardımcısı olsun ilk doğumum aklıma geldi çok duygulandım inşalah bebişini sğlıkla kucağına alsın topiğin ilk bebişi geliyooo hayırlısı olsun

Allah yardımcısı olsun..sağlıkla bebeğini kucağına alsın dualarız onunla..ilk bebeğimiz geliyorrr çok heyecanlandım..

merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına

MRB Kızlar
gamze arkadaşımızın bugun doğumu varmış okuyunca gözlerim doldu allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...kolay bir doğumla bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah

Rabbim yardımcıları olsun.inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırlar.dualarımız gamze ve meleği için.

ayyy gamze doğuruooooo inanmıorummm en erken uhde yi beklerken çok heyecanlıııııı

ay çok heyecanlandım.inşallah çok rahat geçer doğumu,henüz bugünün yazılarını tam okumadım,1,30ada az kalmış.Allah yardım etsin.amin

geçmişe bi göz gezdirdim şimdi.Gamze de doğum yapacakmış hem de bu saatlerde,ay içim bi garip oldu benim..bir günde 2 doğum haberi almış oldum.Allah yardımcıları olsun...

hayırlı haberlerini almak dileğiyle dualarımız gamzeyle

Gamzenin bebişi sağlıkla gelir inşallah rahat bir doğum olur.

kızlarrr 1 saat geçti bile acaba Gamzeden haberi olan var mı ölücem heyecandan yaaaaa. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ben

Bende çok merak ettim kuzum Alevde yokki o yine haberdar olabiliyor Gamzeden ama sezeryandı sanki öyle biliyorum:44:

Hangi hastanedeler acaba?? Bi arayıp bilgi alamaz mıyız ki?? İnşallah iyilerdir

central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..

kendine gelmiştir artık herhalde ama bebeği merak ediyorum inşallah iyidir yavrucak....

1.5 saat oldu gelmiştir kendine dogru inşallah iilerdir ya acaba bebiş nasıl Allah ım korusun onu kilosu da iidir umarım bebişin de tez zamanda toparlanır minik

Hadi bakalım, hayırlı haberleri gelir inşallah bi an önce..

Sabah Gamzenin mesajıyla şok oldum, allah yardımcıları olsun.

Dualarımız Gamze'yle... İnşallah mutlu haberlerini alacağız...

Kızlar bende Gamzenin telefonu var aslında ama arıyorum kimse açmıyor, müsait değiller heralde henüz.Bir haber alırsam sizede haber veririm hemen

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi

Canım Gamzeden bi haber varmıı ??

cnm aradım meşgule attılar müsait değiller sanırım hastaneyi aradım doğum yapmış daha fazla bilgi alamadım ama

ayy alevvv ölücem resmen Allaha sukur dogum yapmıs yeni haberlerini bekliyorum Gamzenin

ay içim nasıl kıpır kıpır oldu yaa, minik meleğimiz geldi demek dünyaya, ayyy ne tatlıdır şimdi oooo, inşaAllah gamzede, bebişte iyilerdir

bende anca dayana bildim aramamak için zor tuttum kendimi bu saate kadar baktım olmuyor aradım inşallah daha iyi haberler alırız

gamze ve bebiş iyilerdir umarım, çok merak ettim ben de durumlarını

kızlar geçmişi okudum ama göremedim gamzeden haber varmı inşallah bebişde kendide iyidir

gamze nasıl oldu acaba çok merak ettim bebiş nasıl acaba?
.

Veeee, doğumdan sonra ilk yorumum....

Az öncekiler derlemedeki duygular bu derlemenin yanında hiç birşeymiş...

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

canım ya inan şu an ağlıyorum, canım benim yaaaa, diyecek kelime bulamıyorum, maşaAllah ya, saçlara bakın hele, bu çok alımlı bir kız olacak söyleyim ben sana :))

bütün gün gözlerim doldu doldu,şimdi tutamıyorum kendimi...maaşallah Berra bebeğe...bir an önce solunum cihazından da kurtulur inşallah..dualarımız onunla..

yaşıı uzunn olsunn inşallahh bu kocaman bebek yaa maaşallahh bi haftaya kalmaz toparlarrr bu kıss annesiii ayy şimdi bu kadar oldu mu bu bebişlerrr yaa çok garip oldummm

çok geçmiş olsun canım bebeğinde maşallah gelişimi kilosu çok yerinde gözüküyor bir an önce bebeğini kucağına alırsın inşallah

allah ikinize de sağlık versin biran önce kavuşun inşallah kucağında olduğu fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum

Canim allah anali babali buyutsun maasallah ya cok duygulandim allahm tez vakitte kucagina almayi nasip eylesin

canım bebişin çok sağlıklı görünüyo inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın çok tatlı maşallah

Masallah allah nazarlardan saklasin guzel kizini:)

oyyy masallah yaa, iyi gorunuyor bebegin Gamze'cim, Allah anali babali buyutsun, coookkk tatli cimcime :)

Rabbim yardımcıları olsun.İnşAllah en kısa zamanda berra yı kucağına alır,kokusunu içine çeker.dualarımız onlarla..

maşallah berra bebeğe o da annesi gibi güçlü.en kısa zamanda kucağına alacaksın inşallah.sen yeter ki moralini bozma herşey allah'ın izniyle yoluna girecek.

MAŞALLAHHHH Canımmm çok tatlı bebişin yaa çok duygulandım Allah nazarlardan saklasın minik prensesimizi inş. en kısa zamanda evinize dönersinizz

Canım yaaa Allah bağışlasın maşallahGözlerim doldu görünce,ne kadar güzel bişey....Sana da geçmiş olsun canım inş.en kısa zamanda kucağına alırsın minik Berra'yı....

Berra Bebek hoşgeldi, ağlıyorum 10 dakikadır, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım onu annesinin kollarına ve memelerine bir an evvel kavuştursun. Bizlere de sağlıklı doğumlar versin.

gamze allah analı babalı büyütsün çok duygulandım maşallah bebeğine.bende çok erken 1250 doğmuşum içimde hiç kötü his yok herşey çok güzel olucak merak etme

allah sağlık sıhhat versin bebeğineee maşallah
çok güzel birşey... çok duygulandırdı herkesi... Bir an önce kucağına alırsın inşallah.

Canimm hayirli ugurulu olsun bebeginjz..masaallahi var pek acleci cikti kizinbiz icak anneleriyiz ve hala doguramadikyasi uzun olsun saglikli anali babali buyusun insaallah

Bu mesajı yazdığıma inanamıyorum :) Hiç bırakmamışım faydalı bilgiler vermeyi :)))

oyyyy doğum günü kutlu olsun kuzumuunnnn.okudum duygulandım ben buraya çok sık giremiyordum ama yinede çoğunuzun nasıl olduğunu biliyordum.

Bu mesajı yazdığıma inanamıyorum :) Hiç bırakmamışım faydalı bilgiler vermeyi :)))

Canımmmm iyi ki doğurdun o fıstığı, iyi ki burası vardı ve tanıştık. Birbirimizin hayatında farklı renkler olduk.
Berra'cığıma uzun, sağlıklı ve mutlu bi ömür dilerim. İyi ki doğmuş

Gamze canimm eklentileri okuyunca tuylerm diken diken oldu ki sen tabiki goz yaslryla derlersin yazilari 1 sene gecms ogunden bugunee inanilasi degl ama berra kocaman kiz iste inanmamiz icin en buyuk sbep:) iyki dogurmusun o minik pitircigi birlikte nice guzl huzurlu uzun yillarinz olsun canim cook opuorum berrayii senide opmek isterdm ama simdi bunada vaktin yoktur bi opucuk icin ajandani karistirma diye bisy demiorm! )

Berram, topiğimizin ilk bebişi, ilk korkusu, ilk heyecanı , ilk umudu, ilk mutluluğu.... Nice senelerin olsun güzel prensesim, hep böyle savaşçı hep böyle güçlü, hep mutlu ol.

offfff kafam yarıldı :)))

aşk olsun Mine

Nalan kendine gelsin buluşalım o zaman :)

Berram, topiğimizin ilk bebişi, ilk korkusu, ilk heyecanı , ilk umudu, ilk mutluluğu.... Nice senelerin olsun güzel prensesim, hep böyle savaşçı hep böyle güçlü, hep mutlu ol.

oyyyy doğum günü kutlu olsun kuzumuunnnn.okudum duygulandım ben buraya çok sık giremiyordum ama yinede çoğunuzun nasıl olduğunu biliyordum.

teşekkürler kızlar...

nasılda geçti 1 sene değil mi ?

Geçen sene tam bu dakikalarda doğuma alınacağım netleşmişti....

ay resmen sabah sabah ağlattınız beni yaa..hey gidi günler hey..neler geldii neler geçti..bitanecik yavru kuşlarımız büyüyo artık..bide bakmışızki elimizden uççuupp gitmişler..öpücük siparişi olan varsa alabilirim..pazar günü yerinizede öperim Berrayı:)))

buda berranın 40 uçurması..bize gelmişlerdi..:))))şunlara bak yaaa..

Mart anneleri olarak başladığımız yolculuğumuzun ilk bebeği Berra, Nice güzel yaşlarını seni cok seven anne ve babanla geçirmen dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun prenses.

Berra bebeğim, teyzem dualarla bekledik seni biz tam 1 sene olmuş iyiki annen seni doğurmuş iyiki doğdun tatlım...

Duygu-Mert Ali

ne çabuk geçti bir yıl,oysaki geçen sene bugün dakikalar geçmek bilmemişti.ilk duamız,ilk gözağrımız,ilk gözyaşımız,canımız berramız iyi ki doğmuşsun yavrum ve iyi ki böyle bir ailen var.allah sizi hiç ayırmasın,uzun,bereketli,sağlık dolu günler versin size.

şu zaman denen şey ne çabuk geçiyo yaa 1 sene nasılda çabucak geçivermiş gamzenin doğuma alınacağını okuduğumu dün gibi hatırlıyorum ve heyecandan nasıl elim ayağım titrediğini :) berrracım iyi ki doğdun iyi ki annenle babanın hayatına girip onları çok mutlu ettin,huzur ve sağlık dolu upuzun bir ömür diliyorum sana annen ve babanla birlikte doğumgünün kutlu olsun teyzecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…