- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.821
kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana
kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana
elimizden geldiğince ilerletmeye çalışıyoruz, sen de yaz ara ara.. ayşe hüma emekliyor, tutunarak yürüyor, bikaç kere tutunmadan ayakta kalma denemesi yaptı. dr. a gitmedik bi süredir, evde tartıyorum 9,5 kg civarı sanırım..kusma problemi bizde de var. elimden geldiğince pütürlü vermeye çalışıyorum artık eskisi kadar çıkarmıyor, kusacak gibi olup kurtarıyor kendini..alışırlar inş.
geçmiş olsun gönülcüğüm..belki hastalıktan düzeni bozulmuştur tekrar derin uykularına döner zamanla. sıralaması da hayırlı olsun, yürüdüğünü koştuğunu da görürürsn inş. ve tabi diğer hayallerinin hepsini
ben atmadım mesaj canım yanlışlık var mesaj kutuma da baktım şimdi acaba haturlamıyomuyum diye ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?