2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kelebeğim sen ne çabuk 1 yaşına bastın bee :))) Doğum günün kutlu olsun. Mutlu huzurlu sevgi dolu güpgüzel bir ömür senin olsun.
Gamze resmen kendimden geçtim yazdıklarımı tekrar okuyunca :) Taaa geçen sene bu zaman Vay bee

gamzee canımm iyiki doğmuş berra iyiki doğurmuşsun..topiğimizin ilk göz ağrısı..allah hep güzel günler yaşatsın insallah..daha nice nice senelere sağlıkla,mutlulukla..

Ne çabuk geçti bir yıl daha dün gibi aklımda herşey ne çok dua etmiştik...İlk bebeğimiz iyiki doğdun,iyiki varsın nice nice yıllara

Son düzenleme:
Gamzecim Berracığın nice nice güzel günler görsün inşallah.Doğum günü kutlu olsun...t

opiğe ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama ben senin doğumunu hiç hatırlamıyorum demekki çok sonraları girdim..Ama herkes gibi senden pekçok şey öğrendim.Hatta kıskandım dedim bkadar bilgiye nasıl sahip olabiliyor nasıl aklında tutuyor:))

Herşey gönlünce olsun

bu topiğin boş kalması bana da koyuyo çok...sevdiğin bi şehre yıllar sonra gelirsin de dostların gitmiştir artık, burulursun, boş ve anlamsızdır..öyle hissediyorum ama şartlar, genel temayüller böyle gerektirdi

Ilk yasın bundan sonrakı yaslarının saglam temelı olsun kuzucum,omrun boyunca annenle babanla sevdıklerınle hep ama hep mutlu ol ınsallah,hep gulsun o guzel yuzun ınsallah...hep guzel senelerın olsun fındıkkurdu:)

geçen yıl üye olmadan dışardan takip ediyodum buraları bi gün bi baktım mart bebişleri doğmaya başlamış...çok heyecanlanmıştım okuyunca...minik berranın sağlıklı uzun başarılı bi ömrü olur inşallah :)

berra deyince aklıma kuvezdeki ilk fotoğrafı ve gamzenin yaşadıklarına rağmen dimdik ayakta durup her ne kadar ona dokunamasa kokusunu alıp sıkı sıkı sarılamasa da kızının etrafında pervane oluşu geliyo. senin için çok uzulduk çok heyecanlandık, çok dua ettik ve sen sağ salim anneciğinin kucağına kavustun. umarım bi daha hiiççç ayrılmazsınız.

topiğimizin ilk kuzusu, ilk göz ağrısı, mücedeleci kızı iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki bizi annenler tanıstırdın... ömrün uzun ve neşe mutluluk ve sağlık dolu olsun. darisi tüm miniklerimizin başına...

mutlu yıllar
:119::119::119::119::119:

bende 2012 nisan annesıyım okuyunca yazmak ıstedım guzel kızınızın doğum günü kutlu olsun..allah sıze bagıslasın..daha nıce guzel gunlerını gormenızı nasıp etsın..allah hayırlı evlat etsın...nazarrrr degmesınnn

Berracım, minik kelebeğim sen doğarken ben bu topikte değildim malesef ama geldikten sonra bütün arkadaşların gibi seni de çok sevdim. İyiki doğmuşsun teyzecim... Topiğimizin ilk bebeği, güzel Berracık ömrün uzun ve sağlıklı, bahtın hep açık olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…