• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana

şu mubarek cuma saati hürmetine dua ediyorum arkadaşım, rabbim acil şifa versin yavruna bağışlasın seni..

yürümeye başlayanlar var amma benimki henüz kanepeye tutunarak sıralıyor. 9buçuk kilosu boy 74 cm
çok şükür pütürlü de bi sorun yaşamadık ama yaşayan çok arkadaş var umarım alışıır
topiğin böle durgun olmasına ben de üzülüorum[/QUOTE]

geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah..insan hiç dayanamıyor onların hastalığına...
boyu kilosuda güzelmiş maşallah:nazar:....

elimizden geldiğince ilerletmeye çalışıyoruz, sen de yaz ara ara.. ayşe hüma emekliyor, tutunarak yürüyor, bikaç kere tutunmadan ayakta kalma denemesi yaptı. dr. a gitmedik bi süredir, evde tartıyorum 9,5 kg civarı sanırım..kusma problemi bizde de var. elimden geldiğince pütürlü vermeye çalışıyorum artık eskisi kadar çıkarmıyor, kusacak gibi olup kurtarıyor kendini..alışırlar inş.

geçmiş olsun gönülcüğüm..belki hastalıktan düzeni bozulmuştur tekrar derin uykularına döner zamanla. sıralaması da hayırlı olsun, yürüdüğünü koştuğunu da görürürsn inş. ve tabi diğer hayallerinin hepsini:54:

maşallah :nazar:kilonuz güzel benim kız daha yeni 8 kilocuk oldu...ben pütürlüye asla alıştıramıycam sanırım:50: o kusunca bütün cesaretim kırılıyor...

bugün kızıma tütü yaptım...o kadar güzel oldu ki ben bile şaşırdım valla...
normalde çok beceriksizim...ama yapımı basitmiş biraz uğraştırdı beni yinede...
6 tl tül 1tl lastik işte tütünün masrafıda bu tuttu...bide kurdeleyle süsledim 1tl de onu ekle...

günadın anneler...benim bebeğim halada diş çıkarmdı yaa bir hevesle bekliyorum...
trancer çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifanı verir inşallah

trancer cnm inanılmaz üzüldüm, ama güçlü bi anneye benziyosun btanem.
yaşadıgın şey her ne kadar zor olursa olsun birçok hastalıgın en büyük ilacı moraldir,
alacağın kemoterapi ilaçlar elbette seni iyi edecek ama enn önemli ilaç moral,
bunu yenmek senin elinde, lütfen ben kanser oldum mahvoldum falan diye yenilgiye düşme,
biz kadınlar zaten güçlü varlıklarız, güçlü olmasak rabbim hamilelik ve doğumu bize bahşetmezdi,
lütfen güçlü ol cnm bnm emin ol bizler hepimiz sana sonsuz dua edicez, bizlerden istedigin bişeyler
olursa lütfen çekinme yaz kuzum, rabbimden acil şifalar diliyorum cnm... rabbim seni bebegine, bebeginide sana bağışlasın...

Trancer çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin ailene bağışlasın seni
arkadaşlar benim bebeğim de10. ayını doldurdu ama tek bir diş bile yok kaşınıyor ama henüz çıkmadı
destek alarak yüyüyor kilosu 9,5 civarı boyu 74 asla süt içmiyor :72:

Sirf sana bu mesajo yazmak icon girdim cnm dua istemissin rabbim sana acil sifa versin insallah tez zamanda eski sagligina kavusur ve gecirdigin bu tstsiz durumu bir daha asla hatirlamassin insallah cnm.yapabilecegimiz sana destek olabilecegimiz yada bizden istedigin birsey olursa lutfen cekinme elimizden geldigince yaninda oluruz.

Canımmm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede şifanı versin inşallah. Neyse ki erken teşhis edilmiş, tedavin hayırlısıyla güzelce sonuçlansın, Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Güzel meleğinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin inşallah. Bir daha hastalık göstermesin size.

Merhaba güzel annişlerr :)
Benim gündüzüm gecem hepten birbirine girdi. Gece 3-4 ancak uyuyor Alya hanım, sonra da ben uyuyamıyorum derken sabahlıyorum :( Gün boyu başım ağrıyor. Şu kızın uykusuna bi çözüm bulamadım. İnşallah sizde durumlar iyidir canlarım.

cnm rabbim sana acil sifa versin insallah tez zamanda eski sagligina kavusursun ve bu günleri geride bırakırsın.yapabilecegimiz yada bizden istedigin birsey olursa lutfen cekinme elimizden geldigince yaninda oluruz.

Merhaba cnm sadece sana mesaj yazmak için girdim başına gelene çok üzüldüm ama erken safhası olmasına sevindim herşeyin başı moral lütfen moralini yüksek tut
Bizim başımıza gelen her kötü bir olayda bir hayır var benim başıma neler geldiğini duymuşsundur .Belki bize Rabbim çok daha güzel günler nasip edicek .İnşallah ahirette iyiki buda başımıza gelmiş dicez onun için ben başıma gelen kötü şeylerden de hamdolsun demeyi öğrendim lütfen şunu unutma Allah hep yanımızda başımıza gelen her şeyden bir mutluluk çıkıcak dualarımı eksik etmicem Allah yar ve yardımcın olsun.

Merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkesin bebeği iyidir Bu sayfa artık çok sessiz inşallah hamillelikteki heyecanına kavuşur
benim kızım çok istahsız ve geceleri uyumuyo bilmiyorum napıcam hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize çoook iyi bakın güzelller

selam kızlar..özledim sizleri...bizden haberler; tarık 9 buçuk aylık oldu, 12 kilo,70 cm...tutunarak yürüyo...ben de çalışıyorum ve de eve yetişmeye uğraşıyorum işte....ama çoook eğlenceli..hergün 'iyi ki doğurmuşum' deyip duruyorum :)

Back