- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.581
yok artık! bu gerçek olamaz
evett 2.yataktan düşme vakaasıda meydana geldi..poyraz sabah yine yataktan düştü..busefer biraz daha sert düşmüş..alnını ve burnunu vurmuş..alnında ufak bi şişlik oldu..hemen soğuk jel torba koydum ve doktoru bi krem vermişti onu sürdüm..keyfi yerinde ama baya korkmuştu..susması zor oldu busefer..nazar çıkıyo oğlumdan..
kızlar selamlar bir kaç gündür giremiyorum foruma hepinizi çok özledim çok selam izmirden;
zeynepçim o bahsettiğin yeri bilmiyorum tatlım ben bir yere gittiğim yok burdayım sadece işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim...
umarım bütün bebekler ve anneleri iyidir....bizde durumlar felaket çınarın hareket anlayışı felaket oldu 1 saniye bile durmuyor geceleri sürekli mızırdanıyor gündüzleri de doğru düzgün yemek yemiyor nedeni ni bilmediğim bir huy değişimi mevcut oğlumda ne yapsam oyalanmıyor eskiden oyuncaklarıyla oynardık birlikte şimdi nerdeee kucağımdan inmek istemiyor sürekli paçamı çekiştiriyor offf durumlar zor yani kızlar benden şimdilik bu kadar hepinize kocam sevgiler yolluyorum...
sonunda urfadan birini buldum burda :) canı bende urfadayım ama senden 2 saat uzaklıkta :) siverekteyim bendeHamileliğimin neredeyse başından beri takip ediyorum ancak düzenli yazamam diye bir türlü giriş yapmamıştım,hepinizi tek tek tanıyorumbugün kelebek arkadaşımız yardım isteyince giriş yapmak farz oldu.önce kendimi tanıtayım; 3 mart doğumlu bir kıxım var,adı Cansu Ege.Izmirliyim ancak malesef şu anşanlıurfa birecik de yaşıyoruz,eşimin işi ve benim işim dolayısıyla. Su an ücretsiz izindeyim ve sizi 7-24 takip ediyorum.
Gelelim kelebek senin soru a,tendon kalınlaşması bende de var ve aylarca çektim,ortopedistler ameliyat yapmaya çok meraklıdır,sen ftr ye git ve steroid enjeksiyonu yaptır, ben yaptırdım nerdeyse 20 gün oldu ağrı falan hissetmiyorum.benim eşim de dr., bir sürü dr ile görüştük hepsi ameliyat dedi,şimdi çoö ii durumdayım,gecikmeden bir ftr uzmanına git
geçmiş olsun çok... kendi yatağından mı düştü? bizimki de yatakta ayağa kalkıyor düşer diye korkuyorum bende... yerdeki yorganı iki kat yapıp yatağın tam altına seriyorum...
yok bizim yataktan düştü..heryerine yüksek duvarlar yaptım yorganlarla yastıklarla ama yinede düştü..kendi yatağındanda sarkıyo aşağı..naapıcam hiiçç bilmiyorum..en iyisi şişme yer yatağı alıp yerde yatrmak sanırım..çok daraldım artık bu ha düştü ha düşücek korkusundan..neyseki sürdüğümüz jel iyi geldi morarmadı kafası falan..ama akşam çok huysuzdu..kuzenimin nişanı vardı..giyindik süslendik gittik..8 de gittik 10 yoktu da döndük..uyumadı bağırdı ağladı ne yediğimden bişi anladım ne içtiğimden..arabaya bindik uyudu..eve geldik açtı gene gözlerini..zor uyuttum..oğlum çok fena huy değiştirdi..hiç yapmazdı böyle şeyler..bu dişler perişan etti onu..üstte 2 altta 2 vardı..geçen hafta alt 3 oldu şimdi sabah baktım üsttende patlamış..
bizde gezdik bugün. ilk defa bebek bakım odası kullandım şimdiye kadar hiç kullanmamıştım. kakası her yerine bulaşmış bütün üstünü başını değiştirmek zorunda kaldım ayağa kalkıyor durmuyor çok zorlandım tek başıma dışarıda... günde 4 kere kaka yapmaya başladı bizimki bir-iki haftadır... hemen değiştiriyorum 5 dk bile bekletmiyorum ama bugün sabahtan bir baktım pişik olmuş. her yeri kıpkırmızı... umarım bir an önce geçer pişiğimiz...
Merhaba anneleeeeerrrr......
Ne güzel bebişlerinizi almışsınız da kucaklarımıza
Darısı da benim başıma. Allah nasip ederse 2013. Mart annesi olacağım
Sizin tecrübelerinizden yararlanmak için buraya da bi uğrayayım dedim
Tecrübelisiiz hem de taze tecrübe
Arada size danışabilir miyim acabaaaa :44::44:
tam bitirmiyo demekki kakasını..baktın ıkınıyo ayaklarını karnına topla iyice bitirsin..ben bekliyorum bezini açıp bastırıyorum..hadi annecim diyorum eğer bittiyse ayaklarını geri ittiriyo ama bitmediyse ıkınmaya devam..
Mag34
Bunlar son günlerim değil mi.... Evet herkes bolca uyu diye tembihliyoooo
Bakalım ne olacak
Sevgili2012 Mart anneleri burun aspiratörü denen şey işe yarayan bir şey miii
Bende öyle yapıyorum. Eskiden geri kalanını yapıyordu öyle. Şimdi ittiriyor ayaklarını... Altını bile değiştirtmeyecek elinden gelde... Sırtı yere gelmeyecek bîzim oğlanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?