- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.561
ben de yeni aldım sayılır. uzun uzun araştırmalarım sonucu: besafe izi combi x3 tavsiye ederim. çok pahalı olduğundan ben alamadım. sonrasında römer duoplus (izofiksli) ya da maxi cosi tombi tavsiye olunur. ben aynı fiyat olduğu için izofiksli olanı seçtim. römer de bu konunun uzmanıymış ayrıca. aldığım sordugum yerler de öyle söyledi. bizimki memnun şimdilik.oto koltuğu alanınız varmı?pier cardin ana kucağı olanda yatış konumunda durduğundan erdem istemiyor.öyle kucakta gitmesi de çok tehlikeli.alcam bi oto koltuğu ama araştırmaya fırsatım yok(siz de tahmin edersiniz ki erdem internete izin vermiyor )siz hangi marka kullanıyorsunuz?tavsiye ettiğiniz marka model varmı?
ade3 ve ferrum hausman mı ne:)selam arkadaşlar..bebekleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz?
çok sevindim seni aramızda gördğüme ve herşeyin iyi gittiğine. daha sık yaz oldumu:)Merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandan beri yoktum internete daha yeni kavuştum inşallah herkes iyiidir bebeklerinize de sağlık ve mutluluk diliyorum ben her geçen gün daha iyiyim hayatımı düzene koymaya çalışıyorum evladımda çok iyi Allaha şükür biraz zayıf ama sağlıklı eşimle ve ailemle aram çok daha iyi şükürbana mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
oyuncak olarak fisher price masalcı tırtıl, üst üste konulan halkalar olabilir. ben de nacizane tavsiyede bulunmak isterim. ben ayakkabı kutusunu deldim elinin girebileceğinden biraz daha büyükçe. yuvarlak şeklinde. içerisine keremin dikkatini çekebileceğini düşündüğüm küçük objeler atıyorum. tek tek çıkarıyoruz onları bu bir. sonra renkli ve mümkünse farklı dokudaki fular tarzı şeyleri birbirine bağlayıp kutunun içine tıkıştırıyorum. onları çekiyor, kutuyu boşaltıyor bu iki. kutunun içerisine top atıyor tek tek bu üç.kızlar merhaba,
bebişlerinize ne oyuncaklar alıyorsunuz? ben bakıyorum bakıyorum bu aralara uygun faydalı bir oyuncak bulamıyorum. ya çıngıraklar felan var ya da algılayamayacağı oyuncaklar var. siz ne oyuncak alıyorsunuz?
bende alp in uyku düzeni bozulacak sonra huysuz olacak diye dışarı çıkamıyorum... dışarda hiç uyumuyor bizimkisi... uzak bir yere felan gidemiyorum alp le. birine gitsek nerede uyuyacak diye dert ediyorum kendime. o yüzden hep arkadaşları annemleri fln bize çağırıyoruz. ya da düzeni bozulacak diye bir yerde kalmıyoruz...
kaç kere uyuyor oluyor o zaman... gündüz 45 dk. öğleden sonra 1,5-2 saat akşam üzeri 45 dk. uyumaları gerekiyormuş bu aylarda...
ailecek palladium a gittik... çığlıklar eşliğinde geri döndük... adam uyku saati kaçıyor diye ortalığı birbirine kattı. burnumdan geldi resmen, trafiğe takıldık giderken 2 mağazaya girdik, yemek yiyelim dedik ama alp çığlık çığlığa ağlamaya başladı neyse zar zor yedik ve geri döndük. 1 saat bile duramadık avm de...
buakşam oğlum bize şok üstüne şok yaşattı:))))) sofrada yemek yiyoduk babası ay sen çok çirkinsin dedi ve cevap..SENSİN ÇİRKİN..aynen böyle söyledi..hepimizin ağzı açık kaldı..şok olduk..sonra odaya geçtik..kabloları kurcalıyodu ben hayırr dedim ve cevap..EVET..döndü bana baktı ve evet dedi oynamaya devam etti..ağzımız yine açık kaldı..hala şaşkınlık içndeyiz..
şaka gibi dimi:)))hepimiz duymasak hadi len uydurma derdik..ama annem de vardı..resmen ağzımızın salyası aktı,açtık bakakaldık:)))))
bizimki anne bile demiyor yahu... maşaallah diyelim...
Ya ben özel mesaj atamıyorum..daha doğrusu adını bulup atamadım..okuyosan bi haber ver, nerelerdesinnn?????bekliyorum seni
pınarcım, ben de 7 ay sonra oldum adet..benimki düzensiz olmadı ama olanlar çok var..doğumdan sonra çok değişiyomuş, korkma..
buarada geçmiş olsun, bileklerinin durumunu bilmiyodum..ü
ben mei tai filan almadım..çok gerekte olmadı.bebek arabasıyla gezdiriyorum hep..evde de kucakta durmuyo zaten
bardak tehlikeli olabilir canım plastik ver bariaynısı bizde de var. bazen bardakla su veriyorum bi yudum içiyor bardağı öyle bir sinirle sıkıyorki kırıop parçalayacak.
ben de ergo baby de mei tai da var. ben yenidoğan aparatı ile ergo baby i kullandım ama ikisini de tavsiye ederim. ben üşengeç bir insan olduğum için mei tai ın o kocaman iplerini bağlayıp çözmeye üşendiğim için ergo baby kullandım ağırlıklı...
ama evin içinde hiçbirini kullanmadım benim bileğim zaten problemliydi şimdi iyice problemli oldu artık yeterince ağırlaştılar ve ben ısrarla kucağımda uyutuyorum...
kangurudan biraz daha farklı ağırlık bele gelmiyor sanırım kullanmadm ama kanguruya sağlıksız diyolrben doğumdan sonra tam 42 gün kanamam oldu,bazen az bazen çoktu,sonrasında henüz hiç adet görmedim.valla bu konuya yakın sorular benim de aklımdan geçiyordu,ama sen önce davranıp sormuşsun :)adet kanaması düzensiz olsa da yumurlama devam edebiliyormuş doğum sonrası,hamile kalma riski de olabiliyormuş o yüzden.bir da bir kez bile adet olunduysa daha fazla ihtimal varmış hamileliğe.ben 2.bebeği düşünür gibiyim de oyüzden araştırıyorum fırsat buldukça.bu bilgiyi de sanırım dr alper mumcu da okumuştum.
ergo baby mei tai dediğin kanguru gibi bişey değilmi?yanlış olmasın ama bende kanguru vardı,bebeği önde tuttuğum için ağırlık merkezim değişip belim kopuyordu...
bileklerin için de geçmiş olsun...benim şu son ay iki koluym da dirsek içinden süper ağrımaya başladı,ağır taşıdığımızdan hep
allah yardımcımız olsun
Hamileliğimin neredeyse başından beri takip ediyorum ancak düzenli yazamam diye bir türlü giriş yapmamıştım,hepinizi tek tek tanıyorumbugün kelebek arkadaşımız yardım isteyince giriş yapmak farz oldu.önce kendimi tanıtayım; 3 mart doğumlu bir kıxım var,adı Cansu Ege.Izmirliyim ancak malesef şu anşanlıurfa birecik de yaşıyoruz,eşimin işi ve benim işim dolayısıyla. Su an ücretsiz izindeyim ve sizi 7-24 takip ediyorum.
Gelelim kelebek senin soru a,tendon kalınlaşması bende de var ve aylarca çektim,ortopedistler ameliyat yapmaya çok meraklıdır,sen ftr ye git ve steroid enjeksiyonu yaptır, ben yaptırdım nerdeyse 20 gün oldu ağrı falan hissetmiyorum.benim eşim de dr., bir sürü dr ile görüştük hepsi ameliyat dedi,şimdi çoö ii durumdayım,gecikmeden bir ftr uzmanına git
iyi geceler herkese.bebeişerinde sakral gamze olan anneler vardı?tam olarak nasıl birşey bu?benim oğlumda daha önce böyle bişi yoktu.2 gün önce baktım gamze var.ama sadece ufak bi çukurluk delik yada açıklık yıok.tam olarak nasıl bişi bu sakral gamze.lütfen cvp.kafama takmaya başladım çok.eğer sakral gamzeyse nasıl bi tedavi uyguluyorlar?
buakşam oğlum bize şok üstüne şok yaşattı:))))) sofrada yemek yiyoduk babası ay sen çok çirkinsin dedi ve cevap..SENSİN ÇİRKİN..aynen böyle söyledi..hepimizin ağzı açık kaldı..şok olduk..sonra odaya geçtik..kabloları kurcalıyodu ben hayırr dedim ve cevap..EVET..döndü bana baktı ve evet dedi oynamaya devam etti..ağzımız yine açık kaldı..hala şaşkınlık içndeyiz..
yok artık! bu gerçek olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?