- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.601
Kızlar diş buğdayı kurabiyesi yapacam 250 g şeker hamuru yeter mi?
Bu şeker hamuru denilen şey çok uğraştırıyor mu?
uğraştırıyo biraz açarken..kaçtane yapacağına bağlı...sen 2 paket al olmadı birini saklarsın lazım olur ilerde
bi markanın hangisi hatırlamıyorum şimdi don şeklinde bebek bezi var..geçen gördüm..hemen don gibi giydiriliyo..ondan mı alsak acaba..poyrazda öyle altını üstünü değiştirene kadar savaştan çıkmışa dönüyorum..hiç sevmiyo üst değiştirmeyi..
Mag34
Bunlar son günlerim değil mi.... Evet herkes bolca uyu diye tembihliyoooo
Bakalım ne olacak
Sevgili2012 Mart anneleri burun aspiratörü denen şey işe yarayan bir şey miii
ben burun aspiratörünü çok kullandım hala da kullanıyorum otribebe kullanılıyor genelde... martta doğacağı için kaloriferler kapanmamış olacak lazım olur sana da muhtemelen...
valla uyku depolanan birşey değil. uykusuzluğa alış deselermiş daha doğru olurmuş :) neyse şaka bir yana bol bol dinlen keyfini çıkar. ben ilk 40 gün yatak odasından çok nadir dışarı çıkabilmiştim...
ben burun aspiratörünü çok kullandım hala da kullanıyorum otribebe kullanılıyor genelde... martta doğacağı için kaloriferler kapanmamış olacak lazım olur sana da muhtemelen...
valla uyku depolanan birşey değil. uykusuzluğa alış deselermiş daha doğru olurmuş :) neyse şaka bir yana bol bol dinlen keyfini çıkar. ben ilk 40 gün yatak odasından çok nadir dışarı çıkabilmiştim...
evet oldukça işe yarıyo ama senin ufaklık daha küçük olucak..biraz büyüyünce kullanabiliceksin..hemen almana gerek yok yani..sen şuanda bol bol bez ve ıslak mendil depola..1-2 numaradan 2 paket yeterli olur ama 3-4 en çok kullandığın bezler olucak..eşyalarını minik minik alma..çok çabuk büyicek..56 numara ile başla hemen 62 ye geçicek zaten..onun için en fazla 5 tane al herbirinden..zaten hergün çamaşır yıkicaksın biter diye korkma eşyaları..
Pınaaaar al sana bi ortak nokta daha:) bende bu sabah kısır yedim. Dün aksam yapmıştım kalanı yedim kahvaltıda:) afiyet olsun canım
aynı günün kahvaltısında iki ayrı evde de kısır vardı haafiyet olsuuun,yarasın inşallah :)
günaydınnn polyannaaa ben de dün sabah kendime yapmış dolaba koymuş unutmuştum sabah canım bi şey istemiyo diye bakınırkenn anaaaa kısırrrr
afiyetle yedim canım
ben kısırı diyet yiyecegi zannediyordum habire yapıp yiyordum meğersem değilmiş
gayette kaloriliymiş semra habern olsun anacım
anaaam, polly buralarda. özledik yaa. aynı şekilde melikecim, çok sık olamasa daseni de tekrardan görmek güzel:))Pınaaaar al sana bi ortak nokta daha:) bende bu sabah kısır yedim. Dün aksam yapmıştım kalanı yedim kahvaltıda:) afiyet olsun canım
Şu saat itibariyle tek kullanıcı benimçok utandım kendimden her seferinde burayı ihmal etmicem diyorum ama her seferinde aradan 2 ay geçiyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?