bizamanlar çingene salıncağında yatıyordu,sonra istemedi,koyar koymaz kurtçuk gibi karnını yukarı kaldırıyo...ben artık sallanmasını istemiyorum.zaten o da çok istememeye başladı çarşafı da.uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorum bugünlerde,ozaman kısa sürede dalıyo sallarken,sonra dediğiniz gibi bazen ayağıma alıyorum,bazende beşiğine koyup sallıyorum.ha bu arada sizden duymuştum koridorda voltayı,ben de bugün oturduğum yerde kucağıma alıp öne arkaya sallandım,çok da uykusu vardı,daldı hemen,inanamadım valla
ama şu varki uykusu gelmeye başladığında dışarı götürdüm,gezdirdim,eve dönünce de emdi,sonra alt değiştirdim,çoraplarını çıkardım ki ayaklarıyla oynasın,kucağımda ayağıyla oynarken uyuyuverdi,ben de dandiniyi söyledim tabi...ama diğer kıtalarını da biliyos biz ninninin,çok canımızı acıtmıyo o yüzden dandini kısmı
akşamüstü de dendim ama başaramadım,azıcık çarşafta sallamayla uyudu,yahu kış geldi,hergün dışarı çıkaramamki bebeği.aaaaaaaaaayyy yoruldum.Allah kolaylık versin hepimize