- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.981
en büyük şansımız , Berra henüz yatakta ayağa kalkmıyor. Zaten o dönem daha da zor olacağından önden tedbirimi alıp uykusunu düzenleyeyim dedim.
Evet VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS 'un workshop uydu o, alternatif annede yazı yazmam için Hülya davet etmişti, mekanda Renkli Ada, yine arkadaşların mekanı olunca, kendi evimiz gibi takıldık :)
canım günaydın çok güzel olmuşlar. bende çok hevesleniyorum ama diş belirtisi bile yok bizde...
bende diş pastamızı kendim yapmak istiyorum ama bakalım becerebilecekmiyim...
bende uyku eğitimine başlamak istiyordum ayağa kalkmadan. hepsini inceleyip öyle uygulamak istedim. kim west in yönteminde karar kıldım ama bizimki o arada yatağında ayağa kalkmaya başladı. kaç gündür denemeye çalışıyorum ben yatırıyorum hop dönüyor hemen ayağa kalkıyor. bir de ayağa kalkınca uykudan eser yok. kitapta ikna edin yatırmak için diyor ama yok olmuyor bakalım biz nasıl başa çıkıcaz uykuyla. çok uğraştırmıyor ama kendi yatağında kendi uyusun istiyorum ben...
Canım ben diş pastası şekilnde bi resmi kaydettm kırtasiyede istediğim büyüklükte basıtrdm,zaten çok kolay bi şekil.Pandispanya ve diş kurabiyelerini de oktay ustanın tariflerinde yapıcam.Pandispanyayı diş şekilnde kestikten sonra gerisi senin el becerine hayal gücüne kalmış.Şeker hamuruyla çalışmak çok kolay,krem şamtiyi düzeltmek zor ama şeker hamurunu istediğin gibi yapa biliyorsun :) haftaya pazar yapıcam inş. paylaşırım resimleri
Canım ben diş pastası şekilnde bi resmi kaydettm kırtasiyede istediğim büyüklükte basıtrdm,zaten çok kolay bi şekil.Pandispanya ve diş kurabiyelerini de oktay ustanın tariflerinde yapıcam.Pandispanyayı diş şekilnde kestikten sonra gerisi senin el becerine hayal gücüne kalmış.Şeker hamuruyla çalışmak çok kolay,krem şamtiyi düzeltmek zor ama şeker hamurunu istediğin gibi yapa biliyorsun :) haftaya pazar yapıcam inş. paylaşırım resimleri
ayselcim , benim diş kurabiyelerim herkesin söylediğine göre çok lezzetli olmuş, dilersen tarifin vereyim
bende inceliyorum şeker hamuru ile pasta yapımlarını. dün bir yerde okudum. 2 saat sürdü bu hamuru düzeltmek diye. o zaman dedim yapamaz mıyım acaba ben?
pastanın üzerine şekillerde yapacak mısın?
ayselcim , benim diş kurabiyelerim herkesin söylediğine göre çok lezzetli olmuş, dilersen tarifin vereyim
gamze bana verebilir misin canım tarifi?
Kızlar diş buğdayı olyanına bende dahil oldum :)
Şeker hamuru ve kurabiye kalıplarm dün geldi.Bunlarda süs malzemelerim.Pastası da dahil olmaküzre tüm hazırlıkları kendim yapşıcam inş. herşey güzel olur
Eki Görüntüle 553129
Berra'nın birkaç fotoğrafını yükleyeyim, ilk göz ağrınız büyümüş mü teyzeleri :)
Eki Görüntüle 553193
Eki Görüntüle 553194
en büyük şansımız , Berra henüz yatakta ayağa kalkmıyor. Zaten o dönem daha da zor olacağından önden tedbirimi alıp uykusunu düzenleyeyim dedim.
Evet VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS 'un workshop uydu o, alternatif annede yazı yazmam için Hülya davet etmişti, mekanda Renkli Ada, yine arkadaşların mekanı olunca, kendi evimiz gibi takıldık :)
sen benim kızıma çirkin miydi eskiden diyorsun yani :))))
Ayy evet bir sürü şey söylemişti :)
Merhabaaa teyzelerııım,sızlerı cok ozledık,kankalarım napıyoo?
kızlar kanal d yi açsanıza..pedagog konuşuyoo
Merhabaaa teyzelerııım,sızlerı cok ozledık,kankalarım napıyoo?
Senin kızın ilk göz ağrımız :) O her haliyle güzel balım
Günaydın gülüşü güzel miniğimmm
hoşgeldiniz şekerim sen ve twitty kankan :)) Alya kankanı hiç sorma az kaldı dayak yiyecek benden, dayakçı anne olacağım onun yüzünden.Geceden beri sadece 2 saat uyudu
selam kızlar...bugün yoğunum, yazamadım...annem geliyo bugün, işten erken çıkıyım diye çalışıyorum ara vermeden..teyzemin düğünü için geliyo annem, 2-3 gün kalacak bende..çıkıp bi sürü alışveriş yapmam lazım..annem evde habire yemek yapar, beni de öyle sanıyo..ne zaman gelse, sizin dolabınız niye boş, niye doldurmuyosunuz diye söyleniyo..eşime laf sokuyo hatta, bu ne böyle, öğrenci evi gibi diye..'anne evde durmuyoruz, fazla alınca çöpe gidiyo, az az alıyoruz o yüzden' desem de anlamıyo..o yüzden gidip gözünü dolduracak şeyler almalıyım...evi temizlemeliyim..vs.vs...
Merve kankamı ve cınar kankamı opuyorum,ben bgnlerde cok guzel cekmece karıstırıyorum,annem delırıyo,cekmeceler en buyuk dostum oldu,prızde unutulmus bı sarj aletı goreyım doogru orayı hedef alıyorum,sabahları ben uyanınca uyudugunu gordugum annemı basbas bagırarak cok guzel uyandırıyorum....
Sızde durumlar ne kankıtolar,artık buyuduk dımı,bızı hala guccuk sanıyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?