- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.941
canım ya bildiğim kadarıyla seride samurkaç kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabından destek alarak onun takdiğini uygulayarak eğitim veren bayan dimi şu eğitimde neler anlattı biraz açıklayabilirsin mesela berranın senin yanında ve meme ağzında uyuyor halinden nasıl kendi beşiğine ve deliksiz uykulara geçtiniz ??
Hoşgeldin Gamzecim :)
Evet çook uzun zaman oldu blogda da çok fazla hareket olmayınca tahmin etmiştim yine atraksiyonlar peşinde olduğunu
Senin o geride bıraktığın Berra modları bizim şuanda yaşadığımız şeyler :) Umarım bizde atlatırız bu zorlu dönemi :)
bugün yarın yazacağım blogda, fırsat bulamadım bir türlü. legabebe.com da seminer sonrası ilk yazım var ama
sorma Merve :) twitter dan takip ediyorsundur belki, sürekli bir yerlerde birşeyler yapıyoruz :) hatta beni çok heyecanlandıran bir projem var, onu tasarlıyorum kafamda, bir netleşsin hayata geçiricem.
Merve ben 2 aydır çok yıprandığımı hissediyordum artık, biliyorsun kontrol hep bendeydi, ama 2 aydır bırakmıştım kendi haline, eşimle gerilmeye başlamıştık artık, Berra'nın ağlama ve uyumamaları yüzünden, dedim bu böyle olmaz, 2-3 günde toparladı allahtan, akşamları kayıt yapmadan dizi izlemeye başladık :) cumartesi 1 yılı aşkın zamandır gitmediğimiz sinemaya gittik hatta :))
Herkese merhaba,
En son ne zaman girdiğimi hatırlamayacak kadar uzun zaman geçti galiba
Buraları bıraktım zannetmeyin, sadece uzun zamandır çok yoğun bir program içersindeyiz. Blog olayı sandığımdan hızlı büyüdü, gittiğimiz etkinliklerin yazısını yazacak zamanı bile zor buluyorum bazen.
Berra'ya gelirsek, fena değil, son 3 aydır başlangıçta diş ile oluşan düzen değişikliğimiz, benim Berra'yı kendi haline bırakmam ve ne istiyorsa o şekilde davranmam sonucu, geceleri bizim yatağımızda meme ağzında uyumalara ve hatta uyumamalara dönüşmüştü.
Geçen hafta uyku meleği Seride Samurkaç'tan aldığım eğitim sonucunda Berra, kendi odasında gece emmeden ve uyanmadna uyuyan bir velet halina döndü sonunda. Çok mutluyum eski kontrolün elimde olduğu günlere döndüğümüz için.
Sizlerden ne haber ? Kim burda kim değil, sağlık sorunu olan var mı ? Yardım edebilecğeim birşey var mı ?
Çooooooooooook merak ettim nasıl başardığını sanki artık geri dönüşü olmayan bir yolda gibiyiz biz.Resmen artık üzerimde yaşıyor gece ve gündüz. gündüz bırak odadan dışarı çıkmayı koltuğa oturmama dahi izin vermiyor yerde onunla oynamamı istiyor sürekli. Gece sayamayacağım kadar çok uyanıyor ve tabi ki aramızda yatıyor. Artık dayanamıyorum gerçekten. Bunları yazarken bile kucağımda.
Canım kızıma annem bakıyor 1 ay gitmesiye tüm düzeni alt üst olmuştu geri geldi ve Gülnihal yine yatağında kendi kendine uyuyor.Annemin yaptığı ıykusu geldiği an yatağına bırakmak be hiç bi şekilde gözüne görünmemek.Ha tabi her gece deliksiz mi uyuor yok elbette bi iki gün uykusuzluk oluyor.Şuan ki sorunumuz yemek istemiyır bende zorlamıyorum bakalım inş. eskisi gibi iştahı da açılır.
Ayselcim, annen o kadar doğru birşey yapıyor ki, bizde tek fark , Berra uyuyana kadar yatağının yanında ama onunla ilgilenmeden göz göze gelmeden, genelde twit okuyarak geçiriyorum o zamanı, gerçi birkaç gündür o zaman 3-4 dakikaya düştü :)
Yemek yemek istemmesi çok normal, Çocuğum yemek yemiyor kitabı ile ilgili görüşlerimide yazacağım en kısa zamanda, sonunda bitirdim kitabı. Der ki 8. ay - 15. ay arası her geçen gün yeme miktarı düşermiş, hatta 12. ayda tamamen reddeddiği de olurmuş, bu hayatın olağan akışı, sorun değil. O dönemlerde neyi seviyorsa onu verin , gerekirse tüm gün aynı şey ile oyalansın, misal Berra bazen sadece emme ve muz ile tüm günü geçiriyor, muzuda kendisi yiyecek, benim elimden yemiyor, normal miş bunlar...
Canım kızıma annem bakıyor 1 ay gitmesiye tüm düzeni alt üst olmuştu geri geldi ve Gülnihal yine yatağında kendi kendine uyuyor.Annemin yaptığı ıykusu geldiği an yatağına bırakmak be hiç bi şekilde gözüne görünmemek.Ha tabi her gece deliksiz mi uyuor yok elbette bi iki gün uykusuzluk oluyor.Şuan ki sorunumuz yemek istemiyır bende zorlamıyorum bakalım inş. eskisi gibi iştahı da açılır.
Ay nasıl özlemişim sizler, Aysel'in Mervenin ve diğer arkadaşlaırn yazdıklarını görünce çok mutlu oldum :)
Kaç gündür aklımda Aysel ne yapıyor, Berna ne durumda, Merve ve Alya nasıllar :)
Gamzecm bende seni özledm,bloguna sık sık bakıyordm orda da pek bi hareket yok.Twitter hiç çözmedeiğim bi yer zaten
Ayselcim, annen o kadar doğru birşey yapıyor ki, bizde tek fark , Berra uyuyana kadar yatağının yanında ama onunla ilgilenmeden göz göze gelmeden, genelde twit okuyarak geçiriyorum o zamanı, gerçi birkaç gündür o zaman 3-4 dakikaya düştü :)
Yemek yemek istemmesi çok normal, Çocuğum yemek yemiyor kitabı ile ilgili görüşlerimide yazacağım en kısa zamanda, sonunda bitirdim kitabı. Der ki 8. ay - 15. ay arası her geçen gün yeme miktarı düşermiş, hatta 12. ayda tamamen reddeddiği de olurmuş, bu hayatın olağan akışı, sorun değil. O dönemlerde neyi seviyorsa onu verin , gerekirse tüm gün aynı şey ile oyalansın, misal Berra bazen sadece emme ve muz ile tüm günü geçiriyor, muzuda kendisi yiyecek, benim elimden yemiyor, normal miş bunlar...
blogda bu hafta yeniden yeni yazılar girmeye başladım, hele bir bebek odası yazım var ki, her gün kalkıp sırf o oda için Kanyon'a gidesim var :)
canım nehirin uykuya geçmesinde çok sorun yok diyelim 9 da beşiğinde uyudu yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo emzirirsem geri uykuya dalıyo emzirmezsem tamamen uyanıyo ve en erken 11 de tekrar uyuyo ve gece aynı şey defalarca yat kalk yapmaktan yorulup yanıma alıyorum
Evet gördm sabah cnm,nedense oranın öyle kalacağından şüphelerm var :) İnş.kalır tabi o ayrı.Hepsi ücrretsiz olduğu için malzemelerin nedense osuistimal edileceğini düşünyorum:)
Akşama kadar dipdibeyiz ne çok hasret kalmış bana Alya hanım :)) Vallahi canlarım bazen daral geliyor bukdr da yapışık olunmaz kii yaaa. Bunalıyorum böyle iyice kutu içinde yaşıyormuş gibi hissetmeye başladım kendimi. Herkes işe başlayacağı için üzülür bende başlasam artık bir an önce diyorum kendi kendime. Evet özleyeceğim bende ama biraz olsun kendimi dinleyebileceğim vaktim olacak. Eskiden böyle değildi arkadaş çocuklar kendileri büyürdü . Gece nasıl saat 2 oluyor bilmiyorum o saatten sonra da yatakta sağa dön sola dön uyku girmiyor gözüme. İyice düzenim bozuldu. Babasının kucağında olsa dahi anne diye ağlıyor
Ay nasıl özlemişim sizler, Aysel'in Mervenin ve diğer arkadaşlaırn yazdıklarını görünce çok mutlu oldum :)
Kaç gündür aklımda Aysel ne yapıyor, Berna ne durumda, Merve ve Alya nasıllar :)
Bizde özledik seni canımm :) Son bildiğinden pek bir değişiklik yok bizde, dişleri 6 ladık, kilomuzu 8300 kg ye çıkardık boyumuz da idare eder 67 cm sadece. Öyle işte :))
Bernanın annesi ameliyat oldu maşallah sağlığı yerinde. Allahın izni ile kurtuldu o hastalıktan.
Nalanı gördüm aşağıda cevap yazmadı bana. Onuda çok özledik gözükmüyor epeydir.
kızlar eczane.com dan alışveriş yapan var mı? fiyatları çok uygun da güvenilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?