2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün yarın yazacağım blogda, fırsat bulamadım bir türlü. legabebe.com da seminer sonrası ilk yazım var ama

sorma Merve :) twitter dan takip ediyorsundur belki, sürekli bir yerlerde birşeyler yapıyoruz :) hatta beni çok heyecanlandıran bir projem var, onu tasarlıyorum kafamda, bir netleşsin hayata geçiricem.

Merve ben 2 aydır çok yıprandığımı hissediyordum artık, biliyorsun kontrol hep bendeydi, ama 2 aydır bırakmıştım kendi haline, eşimle gerilmeye başlamıştık artık, Berra'nın ağlama ve uyumamaları yüzünden, dedim bu böyle olmaz, 2-3 günde toparladı allahtan, akşamları kayıt yapmadan dizi izlemeye başladık :) cumartesi 1 yılı aşkın zamandır gitmediğimiz sinemaya gittik hatta :))

Twit. dan görüyorum :)) Olsun Gamze onların hepsi hayatının neşesi,evet yoğun tempo ama olsun değer.Projeni sabırsızlıkla bekliyoruz :)

İşte o senin geride bıraktığın dönem harfiyen bizde.Sen birde bukdr düzensiz yaşamaya alışık değilsin, en başından beri Berra kitap bebekken bu denli dağılması düzenin seni sarsmıştır. Gerilmemek elde değil ki sürekli mızıldayan bebek :S Bizde inşallah tez vakit silkelenir kendimize geliriz :)

Çooooooooooook merak ettim nasıl başardığını sanki artık geri dönüşü olmayan bir yolda gibiyiz biz.Resmen artık üzerimde yaşıyor gece ve gündüz. gündüz bırak odadan dışarı çıkmayı koltuğa oturmama dahi izin vermiyor yerde onunla oynamamı istiyor sürekli. Gece sayamayacağım kadar çok uyanıyor ve tabi ki aramızda yatıyor. Artık dayanamıyorum gerçekten. Bunları yazarken bile kucağımda.

Canım kızıma annem bakıyor 1 ay gitmesiye tüm düzeni alt üst olmuştu geri geldi ve Gülnihal yine yatağında kendi kendine uyuyor.Annemin yaptığı ıykusu geldiği an yatağına bırakmak be hiç bi şekilde gözüne görünmemek.Ha tabi her gece deliksiz mi uyuor yok elbette bi iki gün uykusuzluk oluyor.Şuan ki sorunumuz yemek istemiyır bende zorlamıyorum bakalım inş. eskisi gibi iştahı da açılır.

Ayselcim, annen o kadar doğru birşey yapıyor ki, bizde tek fark , Berra uyuyana kadar yatağının yanında ama onunla ilgilenmeden göz göze gelmeden, genelde twit okuyarak geçiriyorum o zamanı, gerçi birkaç gündür o zaman 3-4 dakikaya düştü :)

Yemek yemek istemmesi çok normal, Çocuğum yemek yemiyor kitabı ile ilgili görüşlerimide yazacağım en kısa zamanda, sonunda bitirdim kitabı. Der ki 8. ay - 15. ay arası her geçen gün yeme miktarı düşermiş, hatta 12. ayda tamamen reddeddiği de olurmuş, bu hayatın olağan akışı, sorun değil. O dönemlerde neyi seviyorsa onu verin , gerekirse tüm gün aynı şey ile oyalansın, misal Berra bazen sadece emme ve muz ile tüm günü geçiriyor, muzuda kendisi yiyecek, benim elimden yemiyor, normal miş bunlar...

Ay nasıl özlemişim sizler, Aysel'in Mervenin ve diğer arkadaşlaırn yazdıklarını görünce çok mutlu oldum :)

Kaç gündür aklımda Aysel ne yapıyor, Berna ne durumda, Merve ve Alya nasıllar :)

en kısa zamanda yazarsan sevinirim gamze kemalinde 2-3 gündür hiç iştahı yok bu arada hoş geldin

canım nehirin uykuya geçmesinde çok sorun yok diyelim 9 da beşiğinde uyudu yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo emzirirsem geri uykuya dalıyo emzirmezsem tamamen uyanıyo ve en erken 11 de tekrar uyuyo ve gece aynı şey defalarca yat kalk yapmaktan yorulup yanıma alıyorum

Ay nasıl özlemişim sizler, Aysel'in Mervenin ve diğer arkadaşlaırn yazdıklarını görünce çok mutlu oldum :)

Kaç gündür aklımda Aysel ne yapıyor, Berna ne durumda, Merve ve Alya nasıllar :)

Gamzecm bende seni özledm,bloguna sık sık bakıyordm orda da pek bi hareket yok.Twitter hiç çözmedeiğim bi yer zaten

Gamzecm bende seni özledm,bloguna sık sık bakıyordm orda da pek bi hareket yok.Twitter hiç çözmedeiğim bi yer zaten

blogda bu hafta yeniden yeni yazılar girmeye başladım, hele bir bebek odası yazım var ki, her gün kalkıp sırf o oda için Kanyon'a gidesim var :)

yemek konusunda ilk bi kaç gün çok kafama taktm,çünkü Gülnihal tarhana çorbası hariç her yaptığım şeyi son kaşığa kadar yiyordu.Birden bire yememeye başladı çok bunaldm artık bıraktm günde bi çeşit bişey yapıyorum yerse veriyorum istemiyorsa zorlamıyorum annemde öyle yapıyor.Tek sevdiği meyve olarak muz yemek olarak kereviz ve havuç püresi.Kahvaltı fln yok istemiyor max. 1-2 kaşık.

blogda bu hafta yeniden yeni yazılar girmeye başladım, hele bir bebek odası yazım var ki, her gün kalkıp sırf o oda için Kanyon'a gidesim var :)

Evet gördm sabah cnm,nedense oranın öyle kalacağından şüphelerm var :) İnş.kalır tabi o ayrı.Hepsi ücrretsiz olduğu için malzemelerin nedense osuistimal edileceğini düşünyorum:)

Canım Gülnihal uyurken illaki biberonunu istiyor uykusu geldiğinde yatağıona bırakırken biberonunu da veriyom eline kendisi içiyor ve uyuyor zaten çoğu zaman biberonu bitirmeden uykuya dalıyor.Sabah karşı genelde ağlıyor 50 cc kadar biberon maması hazırlıyorum ve onu içerek tekrar uyuyor ve sabahları en erken 8 de uyanıyor.Emirme dönemi bittiği için bizde meme için ağlamıyor.Hergün işten gelince yada rada boşluklar olunca emziriyorm ama öyle keyif niyetine bizinkisi emiyor mıncıklıyor bişeyler yapıyor işte :d

Evet gördm sabah cnm,nedense oranın öyle kalacağından şüphelerm var :) İnş.kalır tabi o ayrı.Hepsi ücrretsiz olduğu için malzemelerin nedense osuistimal edileceğini düşünyorum:)

edilecektir, o kesin, ama cevahirde bu odanın göreceği rağbetten daha az bir rağbet olacağından ve her an orada bir görevli olacağından ben öyle kalacağına eminim. O gün ikna ettiler beni :)

biz de bütün gün ve sabaha kadar yapışık haldeyiz. neyse ki akşam babası gelince kendini bi kaç saatliğine onun kucağına atıyor. o sıra ben de fazla gözüne gözükmemeye çalışıyorum mutfakta fln oyalanıyorum. baya işim birikio zaten gündüzden. babasıyla oynamaya bayılıyor Hayal. beni bi süreliğine unutuyor bile

Bizde özledik seni canımm :) Son bildiğinden pek bir değişiklik yok bizde, dişleri 6 ladık, kilomuzu 8300 kg ye çıkardık boyumuz da idare eder 67 cm sadece. Öyle işte :))
Bernanın annesi ameliyat oldu maşallah sağlığı yerinde. Allahın izni ile kurtuldu o hastalıktan.
Nalanı gördüm aşağıda cevap yazmadı bana. Onuda çok özledik gözükmüyor epeydir.

aaa ameliyat oldu mu, çoookkk sevindim, ayyy gözü aydın arkadaşımın...

Çok çok geçmiş olsun, bir daha da evlrinden uzak olsun hastalıklar...

Alya'yada maşallah, kilo almıyor diyordun, geçmiş bizimkileri şimdide :) Berra 15 gün önce 7600 dü :)Bu hali bile belimi ağrıtmaya yetiyor.

Kızlar diş buğdayı olyanına bende dahil oldum :)
Şeker hamuru ve kurabiye kalıplarm dün geldi.Bunlarda süs malzemelerim.Pastası da dahil olmaküzre tüm hazırlıkları kendim yapşıcam inş. herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…