- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.841
babaya babaya bir tek onunla ilgilen istiyor anlaşılan
kesinlikle zeynepcim dışarıdakiler çok pis oluyor gerçekten insanın içi elvermiyor çocuğu oturtmaya..ben bir arkadaşımda görmüştüm geçen yine konusu oldu bunun yazmıştım hatta çok rahattı kumaşıda kalındı öyle düşme gibi bir ihtimali yoktu...
13 martta canım... kenarlıklar var yatağın yanlarında...
canım aynen çınarda mama sandalyesinde çok rahat ediyor en çokta ben :)) şimdi bide şu bez olanlar varya onlardan alıcam gecen akşam arkadaşlara gittik akşam yemeğine amannn işkence oldu resmen kucağıma oturttum durmaz yere bırakırım ağlar illa bizle birlikte masada oturcakmış o kumaş mama sandalyesinden olsa çok rahat ederdim heralde...
suna biz her sabah çınarı anneme bırakıyoruz o yüzden mecburen kalın giyisilere ihtiyacımız oluyor canım tabi buranın kışı oranın baharı gibi filandır heralde şu anda bile hava güneşli ama biraz serin tabi hani kıskandırmak gibi olmasın ama tam gezmelik
ara ara atıyor canım babasıda yeni numaralar artık öğretmiyor canım benim akıllı dana babayada kafa atınca vazgeçtisuna senin oğlan kafa atıyor mu hala? yoksa babası yeni numaralar öğretti mi?
sabah telsizden sesi geldi Alp in. uykumdan bir türlü uyanıp gidip alamadım. gittim almaya bir de ne göreyim yatağın içinde kalkmış ayağa beni bekliyor. odasındaykende kalkıyordu yatağında ayağa ama sabah sersemliği ile genelde oturuyor oluyordu yatakta. beni görünce de çok sevindi, bende de uyku muyku kalmadı...
kemal daha kalkamıyor tekbaşına normalmi 20 nisan doğumlu ya olsun kenarlık mutlaka vardırda sarkar filan diye düşündüm
Aman canım çok dikkat et Gülnihal yatağından atladıneyseki bişey olmadı kuzuma çok korktum
hadi ya. ben atlayamaz diye düşünmüştüm. çok geçmiş olsun canım bende daha çok dikkat edeyim...
Aman canım çok dikkat et Gülnihal yatağından atladıneyseki bişey olmadı kuzuma çok korktum
hadi ya. ben atlayamaz diye düşünmüştüm. çok geçmiş olsun canım bende daha çok dikkat edeyim...
totseat i diyorsun dimi bir de polar gear var ama o daha büyükler için gibiydi sanki
Hoşbulduk kızlar.
Gülnihal iştahsızlık ve huzursuzluk dışında iyi.
Buda Güloş özlemişsinizdir belkli :)
Eki Görüntüle 551510
özledik annesi özlemezmiyiz senide onuda saç bandıda çok güzelmiş
ellerine sağlık canım çok yakışmış gülnihale annen nasıl ayselCicilerini uygun olsun diye ben alıp diktim bandı :)
ellerine sağlık canım çok yakışmış gülnihale annen nasıl aysel
bende onlardan almak istiyorum ama sanki bebek biraz dengesiz mi duruyor onda pek yorumda bulamadım nette... bir de ben dışarıda mama sandalyesi kullanmak istemiyorum her yeri leş gibi oluyor dışardakilerin...
Hoşbulduk kızlar.
Eki Görüntüle 551510
aynen valla, hepsiburada da sevi bebenin 18tl mi neydi kumaş mama sandalyesi ben ondan alıcam Arda'ya. kullanışlı olur bence sarkmaz. haftasonu dışardaydık bbir mama sandalyesi getirdiler dediğiniz gibi leş ... bende Arda'yı normal sandalyeye oturtup şalla bağladım o bile çok işe yaradı:)
ay özledik vallahi maşallah yine çok tatlı bakmış. canım sana özelden de yazmıştım Aygül ne yaptı? aradım ulaşamadım.
vallahi kızlar sizin bebekler maşallah ya Arda daha bugün gel gel yaptıda ben ona sevindirik oldum:)
Maşallah Poyraz'a, ben de dün Arda'ya ilk defa televizyon açtım, çocuğum uzaylı gibi baktı önce, sonra biraz daldı ama çok sürmedi sıkıldı:) 5 dk anca açık kaldı kapattım zaten
Eki Görüntüle 551503 Eki Görüntüle 551504 yaramaz oğlum çizgi film seyrediyo:))))
Hoşbulduk kızlar.
Eki Görüntüle 551510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?