- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.281
evet canım okudum sen yağmurun musibet değil rahmet oldugunu söylemişsin
sonra da bu tarz saçma yorumlar olabiliyo diye ensesinden öpme ile ilgili bi olay anlatmışsın
her yerinden öperim diyerek dedoğru bulmadıgını belirtmişsin
tubanur da nurcu bi arkadaşımdan duymuştum demiş olay bu. konunun kapanması gerekiyo aslında ama
mag34 nurcu murcu ne konulara kaldık millet bu yüzden gelmiyo eskiden ne güzeldi
ensesinden değil istediğim yerinden öperim vs diyerek konuyu bambaşka bi yere götürmüş
bu arada benim aslan oğlum bir asker edasıyla salonun bir ucundan diğer ucuna sürünmeye devam ediyor hala kıçını kaldırıpta emeklemeyi beceremediama onun o totişini kaldırıpta süründüğünü izlemek öldürüyor beni bide hırslı bide hırslı sürünürken ter içinde kalıyor ama yinede hedefe ulaşmadan bırakmıyor ıhhh ıhhh diye diye gidiyor kuzum yaaa
çok geçmiş olsun.umarım ii sonuçalr alırsınız..
canım ne güzel, iki meleğin varmış..allah bağışlasın..bi bakalım da olacakları ayarlamaya çalışalım inşallah...özelime adresini mesajlarmısın..
dün oğluşuma tatlı yaptım..kuru kayısıları küçük küçük doğrayıp pişirdim sonra irmik ve kıvam için az pirinç unu kattım.tereyağı ve cevizide ekledikten sonra hoop mideye :)) bi de oğluş tuvaletini yaparken zorlannıyo biraz neler yedirebilirim.kuru kayısı,yemeklere zeytinyağı ve armutu veriyorum zaten :/
Bernacım annen ameliyattan çıktımi
ya ne dmk yorum yapma hakkı bize düşmüyo ya..siz insan değilmisiniz anne değilmisiniz..burasıda annelerin paylaşım alanı değilmi herkes başkalarının haklarına tecavüz etmeden yorum yapma hakkında sahip..yeterki seviyeli olsun..asabım bozuldu yaa..burası ağalık sistemiyle mi dönüyo..bnm mi haberim yok..ister yeni üye olsun ister eski herkesin kenarından köşesinden haberdar olduu her konu hakkında yorum yapma hakkı var..böyle düşünme ESracım kimse böyle düşünmesin..valla celallendim şimdi hee..
annem ameliyata girdi şimdi onunda gerginliği var..kusura bakmayın
yorum yapma hakkını kimse vermiyor canım dileyen dilediği konuda yorum yapabilir
aynen yaa..sürekli emekleme pozisyonunda kıçını sallayıp duruyo ama ilerlerken hep sürünüyo bide şimdi hızlandı nerdeyse sürünerek koşcak..mutfaktayım bi bakıyorm yanıma gelmiş
Ya ne zaman benim evde temizlik olsa burası kaynıyor dün online kimse yoktu bugun herkes burada((
Cepten girdiğim icin alıntı yapamıyorum bernacim cok gecmis olsun insaallah ameliyat iyi gecer... Haber ver mutlaka bize ameluyattan çıkınca. Optum hepinizi...
canım elbetteki burası ağalık sistemiyle filan yönetilmiyor ama ''dağdan gelme bağdakini kovma ''deyimi varya ona istinaden söyledim birde öyle her olaya burnunu sokan bir tip değilimdir ama okuduklarım cidden beni üzdü üzüntümü dile getirdim...neyse bernacım oldu ve geçti maalesef ki dilin kemiği yok...bu arada annene çok çok geçmiş olsun umarım iyi bir ameliyat geçirir dualarım sizinle canım...
:
Ya ne zaman benim evde temizlik olsa burası kaynıyor dün online kimse yoktu bugun herkes burada((
Cepten girdiğim icin alıntı yapamıyorum bernacim cok gecmis olsun insaallah ameliyat iyi gecer... Haber ver mutlaka bize ameluyattan çıkınca. Optum hepinizi...
Berna dun aksam aynen senın soyledıgın gıbı annecıgıne dualar ettım ve halada edıyorum,sakın ol bıtanemm
berna annene çok geçmiş olsun,dualarımız onunla.
yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu..
yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?