2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boşver Pınarım konu uzamasın ağzımızın tadı kaçmasın yine..kim ne dediyse dedi..valla takmıorm..bu yüzden gelmeyen insanların bulundukları yerden gelmiyomuyuz zaten..ağzınızın tadını kaçıran saçma sapan konulardan bahseden bensem bni niye istediler o zmn o tarafa öyle değil mi? neyse ya valla uzamasın burda çok sevdiim arkadaşlarımda var onlarında tadı kaçmasın

aynen yaa..sürekli emekleme pozisyonunda kıçını sallayıp duruyo ama ilerlerken hep sürünüyo bide şimdi hızlandı nerdeyse sürünerek koşcak..mutfaktayım bi bakıyorm yanıma gelmiş

canım ne güzel, iki meleğin varmış..allah bağışlasın..bi bakalım da olacakları ayarlamaya çalışalım inşallah...özelime adresini mesajlarmısın..

salıha canım saol dusuncen ıcın ıkız okunca masraf cogalıyo aklıma geldı ole belkı bebek kıyafetlerı vermek ısteyen olursa alırım yanı nolcak hepımız anneyız anlarız bırbırımızı kenarda durcana ıs gorsun sevap olur hem yolladom cnm adım aynı hotmal cnm grsruz

canım sen yapabilecegini yapmışsın zaten başka varsa da ben bilmiom ama çok zorlanmıosa takma biraz ıkınması da karın kasları gelişimi için önemliymiş

Bernacım annen ameliyattan çıktımi

Şİmdi girdi Semram..gidicektim hatta Merve teklif etti sni aliim beraber gidelm diye babam gelme ne işin var çocukla dedi..annemde bn eve çıkınca gelirsin torunumu telef etme oralarda dedi..inşallah bi aksilik olmadan atlatır..stresteym şuan

canım elbetteki burası ağalık sistemiyle filan yönetilmiyor ama ''dağdan gelme bağdakini kovma ''deyimi varya ona istinaden söyledim birde öyle her olaya burnunu sokan bir tip değilimdir ama okuduklarım cidden beni üzdü üzüntümü dile getirdim...neyse bernacım oldu ve geçti maalesef ki dilin kemiği yok...bu arada annene çok çok geçmiş olsun umarım iyi bir ameliyat geçirir dualarım sizinle canım...

yorum yapma hakkını kimse vermiyor canım dileyen dilediği konuda yorum yapabilir

orası öyle elbet ama herkes aynı düşüncede olmayabiliyor maalesef neyse boşver...

aynen yaa..sürekli emekleme pozisyonunda kıçını sallayıp duruyo ama ilerlerken hep sürünüyo bide şimdi hızlandı nerdeyse sürünerek koşcak..mutfaktayım bi bakıyorm yanıma gelmiş

ooo hızlanmak hemde nasıl hele o örümcekteki hızı parkelerim ahh parkelerim silmeye kıyamazken çınar şimdi çiziyor gerçi evim küçük boş yer yok ama çınar halının üzerinde gitmek istemiyor dilsiz bekir ıhh ıhhh diye diye anlatıyor derdini babası alıştırdı halıyı kaldırıp oynamaya şimdi hep halıyı kaldırtmak istiyor

Ya ne zaman benim evde temizlik olsa burası kaynıyor dün online kimse yoktu bugun herkes burada((
Cepten girdiğim icin alıntı yapamıyorum bernacim cok gecmis olsun insaallah ameliyat iyi gecer... Haber ver mutlaka bize ameluyattan çıkınca. Optum hepinizi...

yoksa birileri senin temizlik yapmanı fırsat mı bilio alemsin zeynepcim.

dualarımız Bijen teyzeyle inş iyi haberlerini alacagız beklemedeyiz.

Berna dun aksam aynen senın soyledıgın gıbı annecıgıne dualar ettım ve halada edıyorum,sakın ol bıtanemm

berna annene çok geçmiş olsun,dualarımız onunla.

saolun canlarımm..Allah razı olsun hepinizden

anacım dün giremedim foruma, hemen kavga etmişsiniz..yalnız bırakmaya gelmiyo sizi çekicem kulaklarınızı haa.... şaka yapıyorum, aman deyim, şimdi biri ciddiye alıp kızarmış bana :) neysem, konuyu yeniden açmak değil amacım, azcık takılayım dedim sadece...

yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu..

haha yerim onu bn yaa..nasıl konuşuyolar öle zeki zeki :)

saliha canım ram da mı çalışıyosun bende psi danışmanımda dikkatimi çekti

bak saliha teyzesi demekki az et yiyorsun et yemen lazım hafızanı güçlendirmek için bilmiyordun sanırım küçük bilmiş sana öğretmiş :)) maşallah ya o nasıl bişimiş öyle

özelden sorcaktım ama msj hakkım yokmuş daha yanlış anlamazsan test diyince merak ettim mesleğini.ram falan mı yoksa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…