- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.921
Aysımaya makarna yaptıııım,evde kendı kestıgımız makarnalardan,etlı kemık suyuyla pısırdım,pılav yapar gıbı,suyu zıyan olmadı,hafıf sulu bıraktım,tabagımıza aldıım,bıraz zeytınyagı ılave ettım,sonrada kendı yaptıgım lor peynırınden kattım..ve aysıma onuda happur huppur yedı..
Hatta 3 kasık o 1 kasık ben yedım,gercekten guzel olmustu....
sende acayip kaynana potansiyeli var heeaman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam
amin canım hepimiz görelim yavrularımızın gününükoptum bu düşünceye yaaa :) kızının gününü göresin, güleceğim yoktu hiç:))
suna hanın suna hanım sen benim kızıma kurban olasın be o nasıl becerikli olur biliyonmu hem benim boksçuya verilecek kızım yok bi kere hoş henüz kızımda yok o ayrı mesele de neyin kavgasını ediyosam
daha dün akşam yedik milli yemeği şansımı zorlamak istemiyorum bu konuda zira kocişkom isyan edebilir
çınar büyüyene kadar neler değişir neler.4+1 ne anacım öyle ayrı odalarınız mı vardı karı kocaoyy kıyabilirmiyim ben ona yaa sincabım benim
sende acayip kaynana potansiyeli var hee
amin canım hepimiz görelim yavrularımızın gününü
ayy yağmuru emziriyodum korktu bebe sesli gülmüşüm
maşallah aysima'ya fatmacım. ya bizim kızı da sana göndereyim de azıcık yemek yeme öğrensin aysima'dan. zaten zayıftı kuş kadar kaldı birde ağzını kilitliyo ki sorma oyun yapıyorum yesin diye ona bile ağzı kilitli gülüyo off off çok işim var benim bu minik cadıyla:)
kız ben tarıflerden faydalanın,bebıslerınız sever dıye paylasıyorum...afiyet olsun ton ton kuzuya
fatma nazar değircen anacım sen bu kıza accık sakla yediklerini söyleme gözümüz yok o ayrı ama hevesleniyoruz böyle iştahlı bebeklere o bile etkiler prensesi sonra Allah korusun
heee kel başa şimşir tarak kirada oturuyorduk ama evin bir odası sinema odasıydı çok afilli bişidi yalan oldu
kız allah seni bildiği gibi yapsın ödünü kopartcan kızın emzirirken yapma öle şeyler bırakınca güleydinsuna konusuna gelince hakkettenden ondan çok cadı bir kaynana olur anacım :18::18::18:
zeynep yaa burnuna dokunsan,agızlarını acıyo veletler ozaman,aaahhh ben neler ettım ne numaralar bılıyorum aysımaya yedırıcem dıye,valla cok zor geldık bugune...maşallah aysima'ya fatmacım. ya bizim kızı da sana göndereyim de azıcık yemek yeme öğrensin aysima'dan. zaten zayıftı kuş kadar kaldı birde ağzını kilitliyo ki sorma oyun yapıyorum yesin diye ona bile ağzı kilitli gülüyo off off çok işim var benim bu minik cadıyla:)
zeynep yaa burnuna dokunsan,agızlarını acıyo veletler ozaman,aaahhh ben neler ettım ne numaralar bılıyorum aysımaya yedırıcem dıye,valla cok zor geldık bugune...
Ya bıde su kan ılacını kullandıgımızdan berı aysımanın ıstahında cıddı anlamda artma var,bır sonrakı kasık ıcın sabırsızlanıyo bıle dusun yanı...
Insallah lıva kuzumunda ıstahı acılır,hastamı oldu kuzucum
kız ben tarıflerden faydalanın,bebıslerınız sever dıye paylasıyorum...
Aysıma kasık maması harıc herseyı yıyo cok sukur,ama oyle aman aman kılosu yok,anca boy uzatıyo danacık..,
8526,
tutamadım kendimi gülmüş bulundumlaf aramızda benden de olur
o üstteki
sayılar yağmur hanımın marifet2i istilya uğradım şuan2 ben kaçar hekese iyi akşamlar
evet canım benim hasta olduk, biliyorum tatlım sende zor yediriyorum diye söylüyordun, birazda hastalık vurdu liva'yı bu kadar sıkıntılı değildik. bu arada 3 gün önce burada çocuk doktoruna gittik çok memnun kaldım. gelişim uzmanı ile birlikte değerlendiriyorlar çok hoşuma gitti. demir kullanmıyorum diyince mutlaka kullanmalısın dediler birde çinko takviyeli acd3 başladık iştahsızlık kan ilacı ve bununla birlikte düzelme gösterir dediler. bu arada liva sebze çorbalarını çok sevmiyordu gelişim uzmanı çorbalarına kimyon katmamı söyledi bilimsel araştırmalarda kız bebeklerin kimyonu çok sevdiği kanıtlanmış bilginize...
demir damlası ferro sanol başladık günde 6 damla, sizler kaç damla kullanıyorsunuz günde?
fatma masallah oyle tarifler vermissin ki beni bile aciktirsi aysima nasil dayansin.kız ben tarıflerden faydalanın,bebıslerınız sever dıye paylasıyorum...
Aysıma kasık maması harıc herseyı yıyo cok sukur,ama oyle aman aman kılosu yok,anca boy uzatıyo danacık..,
canım kusura bakma ismini bilmiyorum eşinin ameliyatı nasıl geçti durumu iyidir umarım en önemlisi de sen nasılsın??
fatma masallah oyle tarifler vermissin ki beni bile aciktirsi aysima nasil dayansin.
İsmim ozlem canim, esim iyi cok sukur eve de geldi.. istanbulu arkadaslarimi evimi duzenimi hsrseyi cok ozledim ama allahtan siz varsinz, sagolun kizlar..
Livaya da cok gecmis olsun. ben de paraben yuzunden kan ilacini kullanmiyordum ayse huma ustuste grip olunca pisman oldum kullanmaya basliycam. ferrum bizim ilac kac damla vermeliyim onu bile unuttum. kullanana var mi?kimyonda iyi fikirmis gazini da alir yemegin..
Esra dis kurabiyelerin de harikaymis ellerine saglik..
evet canım benim hasta olduk, biliyorum tatlım sende zor yediriyorum diye söylüyordun, birazda hastalık vurdu liva'yı bu kadar sıkıntılı değildik. bu arada 3 gün önce burada çocuk doktoruna gittik çok memnun kaldım. gelişim uzmanı ile birlikte değerlendiriyorlar çok hoşuma gitti. demir kullanmıyorum diyince mutlaka kullanmalısın dediler birde çinko takviyeli acd3 başladık iştahsızlık kan ilacı ve bununla birlikte düzelme gösterir dediler. bu arada liva sebze çorbalarını çok sevmiyordu gelişim uzmanı çorbalarına kimyon katmamı söyledi bilimsel araştırmalarda kız bebeklerin kimyonu çok sevdiği kanıtlanmış bilginize...
demir damlası ferro sanol başladık günde 6 damla, sizler kaç damla kullanıyorsunuz günde?
kız ben tarıflerden faydalanın,bebıslerınız sever dıye paylasıyorum...
Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...
sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum
orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyoduannesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?