2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah aysima'ya fatmacım. ya bizim kızı da sana göndereyim de azıcık yemek yeme öğrensin aysima'dan. zaten zayıftı kuş kadar kaldı birde ağzını kilitliyo ki sorma oyun yapıyorum yesin diye ona bile ağzı kilitli gülüyo off off çok işim var benim bu minik cadıyla:)

Son düzenleme:
aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam
sende acayip kaynana potansiyeli var hee
koptum bu düşünceye yaaa :) kızının gününü göresin, güleceğim yoktu hiç:))
amin canım hepimiz görelim yavrularımızın gününü
suna hanın suna hanım sen benim kızıma kurban olasın be o nasıl becerikli olur biliyonmu hem benim boksçuya verilecek kızım yok bi kere hoş henüz kızımda yok o ayrı mesele de neyin kavgasını ediyosam

ayy yağmuru emziriyodum korktu bebe sesli gülmüşüm

heee kel başa şimşir tarak kirada oturuyorduk ama evin bir odası sinema odasıydı çok afilli bişidi yalan oldu

sende acayip kaynana potansiyeli var hee

amin canım hepimiz görelim yavrularımızın gününü

ayy yağmuru emziriyodum korktu bebe sesli gülmüşüm

kız allah seni bildiği gibi yapsın ödünü kopartcan kızın emzirirken yapma öle şeyler bırakınca güleydin suna konusuna gelince hakkettenden ondan çok cadı bir kaynana olur anacım :18::18::18:

canım Allah yardımcın olsun iştahsız çocukla uğraşmak çok zor gerçekten de insan ne yapacağını şaşırıyor benim çınarım okadar değil çok şükür ama bir arkadaşım var aynı dönemlerde doğum yaptık onun kızıda nuh diyor peygamber demiyor imkanı yok ek gıda almıyor anca ver mama cuk cuk emsin sütüde olmadı arkadaşın emziremiyorda çok zor çok

afiyet olsun ton ton kuzuya
fatma nazar değircen anacım sen bu kıza accık sakla yediklerini söyleme gözümüz yok o ayrı ama hevesleniyoruz böyle iştahlı bebeklere o bile etkiler prensesi sonra Allah korusun
kız ben tarıflerden faydalanın,bebıslerınız sever dıye paylasıyorum...
Aysıma kasık maması harıc herseyı yıyo cok sukur,ama oyle aman aman kılosu yok,anca boy uzatıyo danacık..,

8526,

tutamadım kendimi gülmüş bulundum laf aramızda benden de olur

zeynep yaa burnuna dokunsan,agızlarını acıyo veletler ozaman,aaahhh ben neler ettım ne numaralar bılıyorum aysımaya yedırıcem dıye,valla cok zor geldık bugune...
Ya bıde su kan ılacını kullandıgımızdan berı aysımanın ıstahında cıddı anlamda artma var,bır sonrakı kasık ıcın sabırsızlanıyo bıle dusun yanı...
Insallah lıva kuzumunda ıstahı acılır,hastamı oldu kuzucum

evet canım benim hasta olduk, biliyorum tatlım sende zor yediriyorum diye söylüyordun, birazda hastalık vurdu liva'yı bu kadar sıkıntılı değildik. bu arada 3 gün önce burada çocuk doktoruna gittik çok memnun kaldım. gelişim uzmanı ile birlikte değerlendiriyorlar çok hoşuma gitti. demir kullanmıyorum diyince mutlaka kullanmalısın dediler birde çinko takviyeli acd3 başladık iştahsızlık kan ilacı ve bununla birlikte düzelme gösterir dediler. bu arada liva sebze çorbalarını çok sevmiyordu gelişim uzmanı çorbalarına kimyon katmamı söyledi bilimsel araştırmalarda kız bebeklerin kimyonu çok sevdiği kanıtlanmış bilginize...

demir damlası ferro sanol başladık günde 6 damla, sizler kaç damla kullanıyorsunuz günde?

Aysıma kasık maması harıc herseyı yıyo cok sukur,ama oyle aman aman kılosu yok,anca boy uzatıyo danacık..,

aman yemesin zaten hazır mamaları yiyince ne olacak ohh mis gibi işte ev yapımı çorba yesin makarna yesin çok kilolu olmasın zaten fatmacım ileride kızar sana obez yapmışın beni diye bizim bir komşumuz vardı bebeğine bildiğin bizim yemek kaşıklarıyla yemek yediriyordu kız büyüdü sonra annesi zayıflasın diye diyetisyene götürdü onu aman ne kavga ne kavga ana kız arasında
8526,

tutamadım kendimi gülmüş bulundum laf aramızda benden de olur

iyiki kızın olmuş ozaman senin yazık olurdu gelinine
o üstteki
sayılar yağmur hanımın marifet2i istilya uğradım şuan2 ben kaçar hekese iyi akşamlar

iyi akşamlar canım...

canım cok gecmıs olsun,bızde santafer kullanıyoruz gunde 8 damla...

fatma masallah oyle tarifler vermissin ki beni bile aciktirsi aysima nasil dayansin.

canım kusura bakma ismini bilmiyorum eşinin ameliyatı nasıl geçti durumu iyidir umarım en önemlisi de sen nasılsın??

İsmim ozlem canim, esim iyi cok sukur eve de geldi.. istanbulu arkadaslarimi evimi duzenimi hsrseyi cok ozledim ama allahtan siz varsinz, sagolun kizlar..

Livaya da cok gecmis olsun. ben de paraben yuzunden kan ilacini kullanmiyordum ayse huma ustuste grip olunca pisman oldum kullanmaya basliycam. ferrum bizim ilac kac damla vermeliyim onu bile unuttum. kullanana var mi?kimyonda iyi fikirmis gazini da alir yemegin..

Esra dis kurabiyelerin de harikaymis ellerine saglik..

teşekkür ederiz özlemcim size de çok geçmiş olsun, eşin bir an önce sağlığına kavuşur umarım.

bende doktora demir ilacını kullanmasak pekmez versek demiştim pekmez olmaz demir ilacı mutlaka kullanmalısın demir eksikliğinin telafisi çok zor olur demişti.
ferrum kullanıyoruz canım 6 damla.

Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...

sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum

aynen bende... aynı apartmanda oturuyoruz evde yemek yoksa sürekli ona iniyoruz valla... 40 yılda bir bizde kahvaltıya çağırıyoruz işte...

bizim ev 5+2 sen yine bir günde temizleyebiliyormuşsun... ben bir yeri temizlesem diğer taraf batıyor bütün ev aynı anda temiz olmuyor. ancaaa kadın geldiği zaman temiz oluyor onda da ben yine ertesi gün batırıyorum... ruhuma fenalık basıyor ev temiz olmayınca da ama yapacak birşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…