2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süt yapsın diye canım gönülcüm taze soğan tavsiye etmişti
canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırır

hep ben yapıcak diyilimya milli yemeği birazda sen yap aman esra sizin olsun da varsın küçük olsun ev kiradan iyidir hem ben küçük evleri daha sıcak bulurum

olsun genel bir rahatsızlık söz konusu zaten topikte merak etme havalardan sanırım...

bu arada çok geçmiş olsun atlamışım ben umarım bir an önce ana kız sağlığınıza kavuşursunuz canım...

suna şu diş buğdayıyla uğraşmaktan yapamam zaten bu akşam yemek filan gider kayınvalidemde yerim saolsun o her zaman hazırlar yedirir bize böyle işim olduğu zamanlarda ay yok kız olmuşken şöyle biraz büyük olsun sunacım tamam ev bizim olmasına bizimde küçük canım ya eşyalarımın çoğunu verdim zaten ilk satın aldığımızda ne vardı azcık daha paramız olaydıda biraz büyüğünü alsaydık neyse canım bunada şükür hiç yoktan iyidir

Son düzenleme:

ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse

benim kayınvalidem filan yok malesef hoş eşim cinstir benden başka kimsenin yaptığı yemeği yemez annesi dahil sonra büyütürsünüz esra evi nolucak erzurumun evleri çok büyük bi görmen lazım kocaman

teşekkür ederim canım benim.

zeynep tarifi sana gönderdim canım birazda sen hazırcı ol

sunacım canım benim pek makbule geçti, malum kolumu kaldırmaya dermanım yok.

ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse

bende oğlanımı evlendiriyim şimdi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki

Son düzenleme:

orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyodu annesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın

benim kayınvalidem filan yok malesef hoş eşim cinstir benden başka kimsenin yaptığı yemeği yemez annesi dahil sonra büyütürsünüz esra evi nolucak erzurumun evleri çok büyük bi görmen lazım kocaman

Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...

bende oğlanı evlendiriyim şimi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki

sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum

Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...

sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum

aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam

bizim evde 4 oda odanın biri boş ya ben hiç temizlemiyodum annem doğuma geldiğinde bana bi sürü kızdı bu odanın hali ne diye bende dedimki ben orda oturmuyorum ki bana ne boş orası

aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam

suna hanım suna hanım sen benim kızıma kurban olasın be o nasıl becerikli olur biliyonmu hem benim boksçuya verilecek kızım yok bi kere hoş henüz kızımda yok o ayrı mesele de neyin kavgasını ediyosam

Son düzenleme:
Aysımaya makarna yaptıııım,evde kendı kestıgımız makarnalardan,etlı kemık suyuyla pısırdım,pılav yapar gıbı,suyu zıyan olmadı,hafıf sulu bıraktım,tabagımıza aldıım,bıraz zeytınyagı ılave ettım,sonrada kendı yaptıgım lor peynırınden kattım..ve aysıma onuda happur huppur yedı..
Hatta 3 kasık o 1 kasık ben yedım,gercekten guzel olmustu....

bende oğlanımı evlendiriyim şimdi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki
daha dün akşam yedik milli yemeği şansımı zorlamak istemiyorum bu konuda zira kocişkom isyan edebilir

çınar büyüyene kadar neler değişir neler.4+1 ne anacım öyle ayrı odalarınız mı vardı karı kocaoyy kıyabilirmiyim ben ona yaa sincabım benim

afiyet olsun ton ton kuzuya
fatma nazar değircen anacım sen bu kıza accık sakla yediklerini söyleme gözümüz yok o ayrı ama hevesleniyoruz böyle iştahlı bebeklere o bile etkiler prensesi sonra Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…