- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.901
canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırırsüt yapsın diye canım gönülcüm taze soğan tavsiye etmişti
hadi yine iyisin suna yemek hazır ohhh ben daha eve gidince yemek yapıcam offf düşünemiyorum milli yemeği bu akşamda ben yapayım bari :))
rukiyecim olur böyle arada bende teminden beri çabalıyorum yorum yapabilmek için...
ohh tabi ya hatunlar yemeklerini yapmışlarda bisküvi yapıyorlar bebişlerine maşallah maşallah
yok kız benim evi bir görsen ufacık bişi zaten aman çınar futbol oynamak isterse karşımda çimlikler var salarım oraya akşama kadar debelensin ne işi var evde zaten döt kadar 3 kişi zor sığıyoz eve
soğuk algınlığı endeksli okuduğum için bu aralar, hatırlayamadım kimdi ama soğanı ikiye böl odasına koy nefes alması kolaylaşır demiş ben ondan bahsediliyor sanmıştım :)) birde güzel yorum yaptım amaan topikte herkes hasta salgınmıdır nedir diye:)
canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırır
hep ben yapıcak diyilimya milli yemeği birazda sen yap aman esra sizin olsun da varsın küçük olsun ev kiradan iyidir hem ben küçük evleri daha sıcak bulurum
canı dereotu tüket hem kilo verdirir hem süt yapar soğanda doğru birde marul hurma artırır ben sana çay tarifide vereyim 1 kaşık ısırgan 1 kaşık rezene 1/2 kaşık anason 1-2 tane kimyon acayip artırır semiz otu hem sütün kalitesini hem miktarını artırır
kendime bakamıyorum ki bu cadının yüzünden ben daha kapıdan çıkmadan başlıyo bağırmaya itfaiye sireni gibibesiye çekicem kendimi
suna şu diş buğdayıyla uğraşmaktan yapamam zaten bu akşam yemek filan gider kayınvalidemde yerim saolsun o her zaman hazırlar yedirir bize böyle işim olduğu zamanlardaay yok kız olmuşken şöyle biraz büyük olsun sunacım tamam ev bizim olmasına bizimde küçük canım ya eşyalarımın çoğunu verdim zaten ilk satın aldığımızda ne vardı azcık daha paramız olaydıda biraz büyüğünü alsaydık neyse canım bunada şükür hiç yoktan iyidir
suna şu diş buğdayıyla uğraşmaktan yapamam zaten bu akşam yemek filan gider kayınvalidemde yerim saolsun o her zaman hazırlar yedirir bize böyle işim olduğu zamanlardaay yok kız olmuşken şöyle biraz büyük olsun sunacım tamam ev bizim olmasına bizimde küçük canım ya eşyalarımın çoğunu verdim zaten ilk satın aldığımızda ne vardı azcık daha paramız olaydıda biraz büyüğünü alsaydık neyse canım bunada şükür hiç yoktan iyidir
olsun genel bir rahatsızlık söz konusu zaten topikte merak etme havalardan sanırım...
bu arada çok geçmiş olsun atlamışım ben umarım bir an önce ana kız sağlığınıza kavuşursunuz canım...
zeynep tarifi sana gönderdim canım birazda sen hazırcı ol
ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse
ev büyüdükçe iş de büyüyo boşver.temizlik yapıcaktım bende geldim çöktüm buraya yemeğim de yok şu kız büyüsede yardım etse
teşekkür ederim canım benim.
sunacım canım benim pek makbule geçti, malum kolumu kaldırmaya dermanım yok.
benim kayınvalidem filan yok malesef hoş eşim cinstir benden başka kimsenin yaptığı yemeği yemez annesi dahil sonra büyütürsünüz esra evi nolucak erzurumun evleri çok büyük bi görmen lazım kocaman
bende oğlanı evlendiriyim şimi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki
Allah sağlık versinde oda olur inşallah bir gün ...
sunacım gelinlerden hayır yok aha bak şekil a ben kaynanayı çağıracağıma yemeğe ben ona gidiyorum
orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyoduannesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın
aman esra ilerde kızın mızın olur kemalimden uzak tut anasına bak kızını al derler ben gelin alıp iş yaptırmayı düşünürken bide senin kızınla uğraşamam
daha dün akşam yedik milli yemeği şansımı zorlamak istemiyorum bu konuda zira kocişkom isyan edebilirbende oğlanımı evlendiriyim şimdi sen kızın büyümesini bekliyorsun ya sende makarna yap canım milli yemek varken niye tarif düşünüyorsun ki
orası öyle ama böylede sığılmıyor hadi şimdi çınar küçük ileride büyüdüğü zaman odasını değiştirtmek isticek nasıl olcak bilmem...bundan önce oturduğum kira evi 4+1 di neyime gerekse pazar günü sabah 11:00 de bir başlıyordum akşam 21:00 ekadar canım çıkıyoduannesi sende çok şey istiyorsun ama bırak kız biraz genç kızlılığın tadını çıkarsın
Aysımaya makarna yaptıııım,evde kendı kestıgımız makarnalardan,etlı kemık suyuyla pısırdım,pılav yapar gıbı,suyu zıyan olmadı,hafıf sulu bıraktım,tabagımıza aldıım,bıraz zeytınyagı ılave ettım,sonrada kendı yaptıgım lor peynırınden kattım..ve aysıma onuda happur huppur yedı..
Hatta 3 kasık o 1 kasık ben yedım,gercekten guzel olmustu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?