- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.721
Aman kayınvalideleri takacak olursak boşver sağlık huzurlu şekilde çıkarsın önemli olan o :):)
Kız ben hep buradayım da telefonum kafayı yiyor atıyo internetten veya sadece okuyabiliyorum yazamıyorum siz bana her daim mesaj atabilirsiniz ben Facebook A kaçanlardan değilim buranın yerlisiyiz evelAllah:)
Seviyorum sizi yaa
Bu arada aylardır süren diş tedavim bitti ahanda süper dişlere sahibim çok şükür
Reklam yapmadan geçemiycem dr'umun hakkını yiyemem bursadakilere tavsiyemdir jimer hastanesi Tolga bey drum.
Neyse çok ağrım var hiç bi ilaç fayda vermedi yarın sabah dra gitcem hepinizi öptüm şekerler
bi şey sorucam bizde 4 tane diş var şimdilik ve oğlum inanılmaz ıssırıyo.tuttuğu yeri uyuşturuyo resmen ve çok hoşuna gidiyo.ıssırılmadık yerim kalmadı nerdeyse.sizin bebişlerde de var mı bu?
ben kaçtım kızlar herkese huzurlu bir gece diliyorum, inşallah bütün bebişler sağlıkla-huzurla mışıl mışıl bir uyku çekerler...
Kız ben hep buradayım da telefonum kafayı yiyor atıyo internetten veya sadece okuyabiliyorum yazamıyorum siz bana her daim mesaj atabilirsiniz ben Facebook A kaçanlardan değilim buranın yerlisiyiz evelAllah:)
Seviyorum sizi yaa
Bu arada aylardır süren diş tedavim bitti ahanda süper dişlere sahibim çok şükür
Reklam yapmadan geçemiycem dr'umun hakkını yiyemem bursadakilere tavsiyemdir jimer hastanesi Tolga bey drum.
Neyse çok ağrım var hiç bi ilaç fayda vermedi yarın sabah dra gitcem hepinizi öptüm şekerler
maşallah diyelim benim kızların ne zaman bu cümleyi kursam iştahı kesilirMerhaba şekerlerimmm :)
Geçmişe baktım az biraz gördüğüm kadarı ile keyfi iyi çoğumuzun, maşallah
Ben yine her zaman ki gibi hastayımBayramda nereye gitsem hasta oldugu için biri bulaştırdı yine bana. Neyse idare etmeye çalısıyorum. Annemde kaldım 2 gün, bu gece geçtim evime. Özledim sizi yazısamadık konusamadık.
Benim minik kurbağa kızım sanırım obez olcak. Arkadaş 2 ay öncesine kadar kilo alsın diye yırtınırken şimdi boğazını durduramıyoruz,hadi hayırlısı diyorum.
Neyse ben şimdilik kaçar benim sıpa başladı çığlıklara yineeee
iki kızım var ikisi de bana benzemiyor ama babanneye de :)kızım benim kopyam gibi kayınvaldecim benzetecek yerini bulamadığından arkadan aynı babası dedibu benim için gidilebilecek son nokta şaşırmıyorum artık hiçbir söylediğine
ne güzel benim de dişeti sorunum depreşti çiğnerken ızdırap çekiyorum resmen ama burda diş doktoru bile yokKız ben hep buradayım da telefonum kafayı yiyor atıyo internetten veya sadece okuyabiliyorum yazamıyorum siz bana her daim mesaj atabilirsiniz ben Facebook A kaçanlardan değilim buranın yerlisiyiz evelAllah:)
Seviyorum sizi yaa
Allahtan dişlerimiz çıkmadı onlar olmadan bile bir ısırıyor ben çığlık çığlığabenimki ıssırmıyor resmen kopartıyo ..verdiğim tepkilere çok gülüyo hoşuna g,diyo farkındayım .kendimi tutiyim diyorum ama aniden ıssırınca bi an boş bulunuyorum :/
Günaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et
Merhaba şekerlerimmm :)
Geçmişe baktım az biraz gördüğüm kadarı ile keyfi iyi çoğumuzun, maşallah
Ben yine her zaman ki gibi hastayımBayramda nereye gitsem hasta oldugu için biri bulaştırdı yine bana. Neyse idare etmeye çalısıyorum. Annemde kaldım 2 gün, bu gece geçtim evime. Özledim sizi yazısamadık konusamadık.
Benim minik kurbağa kızım sanırım obez olcak. Arkadaş 2 ay öncesine kadar kilo alsın diye yırtınırken şimdi boğazını durduramıyoruz,hadi hayırlısı diyorum.
Neyse ben şimdilik kaçar benim sıpa başladı çığlıklara yineeee
canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 1 buçuk ay oldu ben okula başlayalı ilk günümü hiç unutamıyorum ama şimdi daha iyi herkes,n bana söylediğini ben sana söyleyeyim caNIM cidde ilk zamanlara göre dah iyiyim ve kendimi inanki evde olduğum zamanlardan daha işe yarar hissetmeye başladım en azından aynaya bakmama vesile oldu ben çok az ayrı kalıyorrum ve allahtan hepimize kolaylık diliyorum
Günaydın kızlar,
Bu aralar çok yoğunum , ve sizleri çok özledim...
Hediyeli bir yazım var, hediyesi çok güzel :)
LeGa-Be-Be: Hediyeli Yazı : I Love Zippy !!!
Seviyorum sizi yaa
aay ben Zippy'nin ürünlerine bayılıyorum, erkek bebekler için harika şeyler var.. Facede duyurdum da yorum bırakmayı başaramadım bir türlü yaa(
kızım benim kopyam gibi kayınvaldecim benzetecek yerini bulamadığından arkadan aynı babası dedibu benim için gidilebilecek son nokta şaşırmıyorum artık hiçbir söylediğine
bi şey sorucam bizde 4 tane diş var şimdilik ve oğlum inanılmaz ıssırıyo.tuttuğu yeri uyuşturuyo resmen ve çok hoşuna gidiyo.ıssırılmadık yerim kalmadı nerdeyse.sizin bebişlerde de var mı bu?
bir biz dişsiziz yaaa...
diş buğdayı için sabırsızlanıyorum ama diş yok bizde...
gerçi bu ay dişi çıksın istemiyorum kayınvalidem sefa ya çekmiş deyip duruyor eşimde 8.ay da çıkarmış... 8.ayda çıkarmasın da en azından babasına çekmiş deyip duramasın...
sürekli sefa da böyleydi diyor yahu...
canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 1 buçuk ay oldu ben okula başlayalı ilk günümü hiç unutamıyorum ama şimdi daha iyi herkes,n bana söylediğini ben sana söyleyeyim caNIM cidde ilk zamanlara göre dah iyiyim ve kendimi inanki evde olduğum zamanlardan daha işe yarar hissetmeye başladım en azından aynaya bakmama vesile oldu ben çok az ayrı kalıyorrum ve allahtan hepimize kolaylık diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?