- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.701
oley oley oley,
bizimde artık bir otri bebemiz var :))
güle güle kullan canım, gönülcüm hamilelik topiğini nasıl yapıyoruz bu arada?
nerden aldın canım otribebe yi
güle güle kullanın daha doğrusu kullanmak zorunda kalmayın çok zorlu oluyor kullanması çünkü :)
cep telden girdiğimde okumuştum alıntı yapamadım... parmak emmeden bahsedilmiş... bizimki de parmak emiyor, uykuya geçerken de emiyor aynı şekilde uyandığında kendini uyutmak için yine emiyor parmağını... doktora ben birkaç sefer sordum sakın engelleme 1,5 yaşına kadar normal parmak emmesi dedi... bende ilk çok endişeleniyordum ama artık takmıyorum bu bir süreç, herkesin bebeği parmağını emiyordu burada nerdeyse... yavaş yavaş bırakacak parmak emmeyi diye düşünüyorum... bizim dişimiz yok belki esranın dediği gibi dişi çıkınca bırakacak parmak emmeyi... zaman gerekiyor sadece...
benim oğlum da parmak emiyor, üç dişimiz var ..dişle hiç alakası yok canım.uykuya geçiş yaparken veya ortama uyum için ,güven için emiyor alp deniz..müdahale etmiyorum ben de..şuan için oldukça olağan bu canım..sürekli emmediği sürece sıkıntı yok..
Aman kayınvalideleri takacak olursak boşver sağlık huzurlu şekilde çıkarsın önemli olan o :):)
canım bende nisan annesiyim 8 yaşında birde 6 aylık iki kızım var seni çok iyi anlıyorum uykusuzluk yorgunluk insanı mahvediyo eşin yardım bile etse hiç birşey yapmıyo gibi geliyo ben çocukla ilgilenirken onun koltukta oturması bile bana batardı ilk kızımda şimdi yaşım olgunlaştı galiba bu kızımda çok yaramaz ama artık yardım istemiyorum alıştım artık gelelim sana önerime ben büyük kızımı çingene beşikleri olurya ondan kurmuştum eve pencerenin kurpuyla kalörifer borusuna ve sonuç düzenli uyku ha kalkardı gene ama 10 yerine 3 kere bir dene istersen yemeye bi önerim yok çünkü helen bi çözüm bulamadımama çok zorlama derim zorladıkca daha kötü oluyo kusmayı ögreniyor ve 3 yaşına kadar kustu büyük kızım
Gönül çok sevindim çok üzülmüştüm bulamadığınabende masalın mamasını yedîrdim salıncağında uykuya geçmek üzere :) bende hürremi seyrediyorum kızlar
herkese ii akşamlar oğluş yeni uyudu bakalım bu gece kaç kez nöbete kalkcaz..bölük pörçük uykuyu çok severde kendileri.ama benim işe gitmeden sabahki halim zombiye benziyooo
bi şey sorucam bizde 4 tane diş var şimdilik ve oğlum inanılmaz ıssırıyo.tuttuğu yeri uyuşturuyo resmen ve çok hoşuna gidiyo.ıssırılmadık yerim kalmadı nerdeyse.sizin bebişlerde de var mı bu?
teşekkür ederim canım:)
aynen Arda da çok bölmeye başladı uykularımızı ya pöff..
bizim 6. dişimiz de bugün patladı ısırmaya yelteniyor ama hiç ısırmadı henüz :)
AHAN DA KARA BATAK GÖRÜNDÜ :) bi görünüp bi kayboluyosun anacım. nerelerdesin....gerçi her dönüşünde de birikmiş sıkıntıların oluyo..Rabbim yardımcın olsun..iki çocuk zor iş..tek çocuk hiç çocuk diyenler doğru diyo aslında...seni görünce anlıyorum..birinin kucak istemesi, öbürünün tuvalet eğitimi...ooyy oyy...yalnız eşya yenilemek için evi yakma istersen, daha pratik çözümler bul :) yarın bi gün kanepe istersen ne olacak, korktum şimdi :) özlüyoruz seni..arada gel...
benimki ıssırmıyor resmen kopartıyo ..verdiğim tepkilere çok gülüyo hoşuna g,diyo farkındayım .kendimi tutiyim diyorum ama aniden ıssırınca bi an boş bulunuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?