- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.661
suna nerden aklına gelir böyle şeyler yaaa töbe töbe bende düşünüp duruyorum ora nere acaba diye bir eğitim merkezi filan zannettim neden ben bilmiyorum acaba diye düşünüp duruyorum ne kadar safım ben yaaa[/QUOTE
eğitim merkezimi allah iyiliğini versin esra öyle eğitim merkezimi olur bende ne sallamışım la sahi
aynen en iyisi hatta bizimki bide ısırıyo elini parmaklarını alttan iki dişi var nasıl kıydın diyorum baya ısırıyo kanatıcak nerdeyse
alışırım dimi ama alışana kadar ortalığı katıp karıştırıcam galiba alıntılar birbirine girmiş anacımevet öğrenmenin paylaşmanın sonu yok
aynen en iyisi hatta bizimki bide ısırıyo elini parmaklarını alttan iki dişi var nasıl kıydın diyorum baya ısırıyo kanatıcak nerdeyse
alışırım dimi ama alışana kadar ortalığı katıp karıştırıcam galiba alıntılar birbirine girmiş anacımevet öğrenmenin paylaşmanın sonu yok
suna nerden aklına gelir böyle şeyler yaaa töbe töbe bende düşünüp duruyorum ora nere acaba diye bir eğitim merkezi filan zannettim neden ben bilmiyorum acaba diye düşünüp duruyorum ne kadar safım ben yaaa[/QUOTE
eğitim merkezimi allah iyiliğini versin esra öyle eğitim merkezimi olur bende ne sallamışım la sahi
çok sağlam sallamışsın o yüzden anlamadım zaten bende çok güldüm ama kendime yaaa
ikiside çok güzel canım adıyla büyüsün inşallah...
amin canım hepizinki inşaAllah
amin canım amin...
yok tatlım tamamen tesadüf yıldım ilk günden virüs mü var nedir yoruldum hahabak alıştın bile bu sefer düzgün geldi iletin
bizde daha diş yok allahtan canım alışırsın alışırsın meraklanma rukiye cim ismini yanlış yazmadım demi
yok tatlım tamamen tesadüf yıldım ilk günden virüs mü var nedir yoruldum haha
doğru canım doğru dişi çıksa bi dert çıkmasa başka bi dert geçen gün mememi kanattı yemin ederim habire ısırıyo cadı uyandı an itibariyle
yok tatlım tamamen tesadüf yıldım ilk günden virüs mü var nedir yoruldum haha
doğru canım doğru dişi çıksa bi dert çıkmasa başka bi dert geçen gün mememi kanattı yemin ederim habire ısırıyo cadı uyandı an itibariyle
biri beni pc den kaldırsın artık ya ne oturdum yine yemek yapıcam bulaşık makinemi boşaltıcam üf hiç kalkasım yok ne yesekki bu gün la hoş azdaha oturursam yine milli yemek var
anam bide ısırıcak demi yandık valla bu çaki bedni ozaman çiğ çiğ yer valla
bu arada virüs olabilir bi tgara bilgisayarı benimkinde turuva atı virüsü var her gün biraz daha çalışmaz oluyor bi çöksede format attırsam
afferin çınara sizi şimdiden parmağında oynatıyor kız ne güldüm bakalım daha neler görücezbiraz önce annemle konuştum...çınarı yürüteçe koymuş iş yapıyormuş annem evi bir güzel silmiş süpürmüş ondan sonra çınara mama yapmak için mutfağa geçmiş arkasını bir dönmüş yerde siyah siyah bişiler var ne olsa beğenirsiniz benim paşanın kakası düşmüş yere annemde farkına varmadan üzerine basmış bir güzel birde bastığı terlikte evde bir ordan bir oraya koşturmuş akşam gelince evi sen temizlicen diyor bana oğlun bütün emeklerimin içine ıçtı diyor ama bir yandan da kahkaha atıyor kıyamam kadıncağız toplamış halıyı yıkamaya göndermiş...nasıl düşer anlamadım ya paçasından aşağı eşortmanından nasıl düşer...nasıl tepiniyordu o yürüteçte kim bilir
ben seni hatırlıyorum canım merak etme herkes gitmedi sen yaz sıksık ismini hatırlayamadım amakızlar mrb bende az az yazanlardanım.1 ay kadar önce buraya tanışmak için yazı yazmıştım. 7000inci sayfalara girmek üzereyken.o sırada ben gibi çok yeni üyeler yazdı. çok kısa bi süre sonra bazı arkadaşlar face e girince acaba dedim biz gibi yeniler çoğaldı da ondanmı gidiolar.o günü çok ii hatılarım 2-3 hafta önce bi pazartesi günü bi soru sormuştum çamaşırlarla ilgili.kaç saat geçti iş günü olmasına rağmen kimse bi yazı bile yazmıo.1 gün öncesi çok kalabalıkken resmen 1 gün sora kimse yok dedim savaşmı çıktı bi gündemmi war bayrammı seyranmı benim haberim yok ki kimse yazı yazamaıo.2 gün öölllee paylaşımsız geçti 1 sayfa ilrelemedi.face e geçiş aşaması pat die 1 günde olunca dedim heralde herkesin haberi warki kimse yazmıo buraya. bi biz yenilerin haberi yok.ondan sora soru sormaya cesaretim kırıldı.yeni üye olmuşken gene dedim ziyaretçi gibi okumaya dewam
anlamadımek gıda olayınıda yazacam başlığımı yanlış yazıya attım
doğru valla yandıkoff hem ne acıyoo
ayy çınarda aynı ya bir ısırıyor bide çekiştiriyor uzatıyor memeyi sarkıttı iyice velet yaaa :)))
kız kalk kalk kocan boşucak seni (allah korusun) benim eşimde hiç sevmez milli yemeği peynir ekmek yer onu yemez gıcık
biraz önce annemle konuştum...çınarı yürüteçe koymuş iş yapıyormuş annem evi bir güzel silmiş süpürmüş ondan sonra çınara mama yapmak için mutfağa geçmiş arkasını bir dönmüş yerde siyah siyah bişiler var ne olsa beğenirsiniz benim paşanın kakası düşmüş yere annemde farkına varmadan üzerine basmış bir güzel birde bastığı terlikte evde bir ordan bir oraya koşturmuş akşam gelince evi sen temizlicen diyor bana oğlun bütün emeklerimin içine ıçtı diyor ama bir yandan da kahkaha atıyor kıyamam kadıncağız toplamış halıyı yıkamaya göndermiş...nasıl düşer anlamadım ya paçasından aşağı eşortmanından nasıl düşer...nasıl tepiniyordu o yürüteçte kim bilir
biz 4 aylıkken yawaştan ek gıdaya geçtik kızlar. o zaman yoğurdu güzel yiyodu.1 ay kadar yedi şuan ise yoğurdu sadece biberonla içio kaşıkla ağzını açmıo.biberonla luplup yuttuu için diorum heralde tadını daha az alıo içip bitiro 120 cc falan ama kaşıkla hiç beğenmio. zamanla düzelirmi.kahwaltıda da aynı oldu önceleri bulamac yapılan kahwaltıyı yiyodu sora sewmez oldu anlamadım gitti.bende tek tek weriorum ama öyle karın doyurmuo ki arkadan mutlaka mama weriorum.corbaları falan sewio. ama korkuorum zamanla onları da sewmezmi die.mamaya daha düşkün olamya başladı. bu bi süreçmi gecermi?
anam bide ısırıcak demi yandık valla bu çaki bedni ozaman çiğ çiğ yer valla
bu arada virüs olabilir bi tgara bilgisayarı benimkinde turuva atı virüsü var her gün biraz daha çalışmaz oluyor bi çöksede format attırsam
kızlar mrb bende az az yazanlardanım.1 ay kadar önce buraya tanışmak için yazı yazmıştım. 7000inci sayfalara girmek üzereyken.o sırada ben gibi çok yeni üyeler yazdı. çok kısa bi süre sonra bazı arkadaşlar face e girince acaba dedim biz gibi yeniler çoğaldı da ondanmı gidiolar.o günü çok ii hatılarım 2-3 hafta önce bi pazartesi günü bi soru sormuştum çamaşırlarla ilgili.kaç saat geçti iş günü olmasına rağmen kimse bi yazı bile yazmıo.1 gün öncesi çok kalabalıkken resmen 1 gün sora kimse yok dedim savaşmı çıktı bi gündemmi war bayrammı seyranmı benim haberim yok ki kimse yazı yazamaıo.2 gün öölllee paylaşımsız geçti 1 sayfa ilrelemedi.face e geçiş aşaması pat die 1 günde olunca dedim heralde herkesin haberi warki kimse yazmıo buraya. bi biz yenilerin haberi yok.ondan sora soru sormaya cesaretim kırıldı.yeni üye olmuşken gene dedim ziyaretçi gibi okumaya dewam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?